@1La yalancı kasmadımı keşke takası çağırsaydım
- - - Ekleme - - -
Ben ligde olamıcam mı?
Siz hep şöylesiniz şunu yapardım,yok şey ederdim,yok şöyle yaparım ama icraata gelince bir şey yok.
Siz hep şöylesiniz şunu yapardım,yok şey ederdim,yok şöyle yaparım ama icraata gelince bir şey yok.
Ben de seni tebrik ederim.Sen daha iyiydin ama lag mag geçtik işte. Bak sadece lag demiyorum."Lag-mag" diyorum.Tamam fazla uzatmayalım tebrik ederim
Aynen her maç fark yiyorum.Pro olmuşsun.Eskiden tek-tük yenerdim şimdi rezil durumdayım.aga ben dangerin cigerini bilirim merak etme kim bilir neler yapmıştır keşke bizi çağırsaydın da izleseydik maçı
mesela ben burakla oynayamadım bi türlü lag vardı onda çıktık adam gibi oynayacaz sonra
- - - Ekleme - - -
Allah ını seversen sen hep gel seni yenim diyon 5-0 yeniliyon gelenek oldu la fark yemen benden
Bence maçlar tarafsız bir odada oynanmalı çünkü ev sahibi her zaman avantajlı oluyor
Ben de seni tebrik ederim.Sen daha iyiydin ama lag mag geçtik işte. Bak sadece lag demiyorum."Lag-mag" diyorum.
Aynen her maç fark yiyorum.Pro olmuşsun.Eskiden tek-tük yenerdim şimdi rezil durumdayım.
Aga mesajları okumadan cevap attım .Mesajımı editledim .WesTxCoasT laglı oynadısa şartlar eşit olmamışaga ben dangerin cigerini bilirim merak etme kim bilir neler yapmıştır keşke bizi çağırsaydın da izleseydik maçı
mesela ben burakla oynayamadım bi türlü lag vardı onda çıktık adam gibi oynayacaz sonra
- - - Ekleme - - -
Allah ını seversen sen hep gel seni yenim diyon 5-0 yeniliyon gelenek oldu la fark yemen benden
Bence maçlar tarafsız bir odada oynanmalı çünkü ev sahibi her zaman avantajlı oluyor
Aga öyle şey olmaz .Adminin gözü önünde bir daha yapmanız lazımDanger açmıştı odayı
- - - Ekleme - - -
Aga takası yendim alemtoyu yendim onlarda beni yendi ama elenmek koyuyor pisi pisine
Aga öyle şey olmaz .Adminin gözü önünde bir daha yapmanız lazım
Aga öyle şey olmaz .Adminin gözü önünde bir daha yapmanız lazım
Eğer bir odada lag varsa o lagın bana da etkisi olması lazım.Diyelim ki lag var.Benim de sayfam kasıldı.Demek ki eşit şartlarda oynandı.
Eğer bir odada lag varsa o lagın bana da etkisi olması lazım.Diyelim ki lag var.Benim de sayfam kasıldı.Demek ki eşit şartlarda oynandı.