FF Haxball Ligi | Seviye Belirleme Turu Grup B | Tamamlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.ligde olacaksın

WesTxCoasT çıkmasını isterdim :(.
Mesajları şimdi gördüm takas k.bakmayın

Son düzenleme:
aga ben dangerin cigerini bilirim merak etme kim bilir neler yapmıştır keşke bizi çağırsaydın da izleseydik maçı
mesela ben burakla oynayamadım bi türlü lag vardı onda çıktık adam gibi oynayacaz sonra

- - - Ekleme - - -

Siz hep şöylesiniz şunu yapardım,yok şey ederdim,yok şöyle yaparım ama icraata gelince bir şey yok.:D

Allah ını seversen sen hep gel seni yenim diyon 5-0 yeniliyon gelenek oldu la fark yemen benden :d

Bence maçlar tarafsız bir odada oynanmalı çünkü ev sahibi her zaman avantajlı oluyor

aga ben dangerin cigerini bilirim merak etme kim bilir neler yapmıştır keşke bizi çağırsaydın da izleseydik maçı
mesela ben burakla oynayamadım bi türlü lag vardı onda çıktık adam gibi oynayacaz sonra

- - - Ekleme - - -

Allah ını seversen sen hep gel seni yenim diyon 5-0 yeniliyon gelenek oldu la fark yemen benden :d
Aynen her maç fark yiyorum.:DPro olmuşsun.Eskiden tek-tük yenerdim şimdi rezil durumdayım.:D

- - - Ekleme - - -

Aga mesajları okumadan cevap attım .Mesajımı editledim :).WesTxCoasT laglı oynadısa şartlar eşit olmamış

Eğer bir odada lag varsa o lagın bana da etkisi olması lazım.Diyelim ki lag var.Benim de sayfam kasıldı.Demek ki eşit şartlarda oynandı.

lag avrsa yeniden oynanmalı bak biz burak la 3 kez giridk odaya oynayamadık lagtan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...