Gönül Dağı'nda Bir Ayrılık ve Bir Geri Dönüş!

ayni donemde mi biraktik merak etmedim degil 😛

aynen izleyici kitlesi genis bir dizi .

sahsen , hafta sonlari ekranda bir dizim var ( @Hobbit de bilir ) 😛
. gerisini sinemaya ayiriyorum .

hafta ici dizilerim de belli zaten . :)

Sürekli takip ettigim söylenmez zaten, az cok biliyordum neler olup bittigini. :D

• Beğendim
Reactions: Dante
Sürekli takip ettigim söylenmez zaten, az cok biliyordum neler olup bittigini. :D
ilk sezonu ilk bolumler ozelinde hiikaye baglaminda ^giris olarak cok naif ve samimi bir acilimi vardi dizinin. ozellikle gencler ozelinde. vizyonlari,hedefleri dogrultusunda . yan karakterlerde cok iyi yazilmis bulmustum. rifat misal.keza, minubus soforu nun yazilimi .tepe de tek yasayan divane .

vs vb .

derken bolumler ilerledikce dram yazilimi da buna entegre edilip katmanli bir hal alip bugune dek gelindi sanirim .

dizi de birden fazla janra ele alinip oyle harmanlaniyor gibi . bence basarili da oldular. buraya kadar surdurmek onemli bir kistas bu doneleri dogru oranli surdurmek .

dedigim sezondan sonra izlemesem de, takdir ettigim projelerden.gonul dagi.

• Güldürdün
Reactions: Hobbit and 12.Adam
Pratik zekalı üyelere bayılırım. :A Maç özeti kafası en güzeli.

Düsünsene, bir futbol maci icin pahali bir bilet aliyorsun, maca gitmek ayri bir cile, ki o da para, sonra oturuyorsun stadyumda, maci dogru dürüst izleyemiyorsun önündekiler habire ayaga kalkiyor. Sonra takimin üstüne farkla yeniliyor kalp krizi gecirtecek cinsten, pozisyonlari harciyor falan, sonra saat gec olmus sen bir cile evine döneceksin, evine gec variyorsun ve daha hic bir sey yemememissin. :D gidilir mi bu maca. :A

O yüzden özet izle, mac oynanirken ac bir film, cips kola falan, gel keyfim gel sicak evinde. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Düsünsene, bir futbol maci icin pahali bir bilet aliyorsun, maca gitmek ayri bir cile, ki o da para, sonra oturuyorsun stadyumda, maci dogru dürüst izleyemiyorsun önündekiler habire ayaga kalkiyor. Sonra takimin üstüne farkla yeniliyor kalp krizi gecirtecek cinsten, pozisyonlari harciyor falan, sonra saat gec olmus sen bir cile evine döneceksin, evine gec variyorsun ve daha hic bir sey yemememissin. :D gidilir mi bu maca. :A

O yüzden özet izle, mac oynanirken ac bir film, cips kola falan, gel keyfim gel sicak evinde. :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi