FF Haxball Ligi | Seviye Belirleme Turu Grup B | Tamamlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lag yoktu.

No Comment.

- - - Ekleme - - -

WestxCoast ve emreemreu ne zaman maç yapacak.

Oynadık korkma lagsız 😉

- - - Ekleme - - -

Grup sonuncusu oldum ama ilk yenilgi şüpheli adminlede süreden kaybettik sağlık olsun tebrikler gruptan çıkanlara..

- - - Ekleme - - -

Bu morellede emreu yedi bizi :D

Oynadık korkma lagsız 😉

- - - Ekleme - - -

Grup sonuncusu oldum ama ilk yenilgi şüpheli adminlede süreden kaybettik sağlık olsun tebrikler gruptan çıkanlara..

- - - Ekleme - - -

Bu morellede emreu yedi bizi :D
Bak emreemreu'ya sorabilirsin.Onu çok rahat 9-3 ve 10-4 yendim.Sen emreemreu'ya 9-2 yeniliyorsan benim dengim değilsin demektir.

Bence de maçlar tarafsız sahada oynansın. Çünkü ev sahibi yani admine lag işlemiyor :)

bence bu grupta maçlar yeniden oynansın veya westle emreemreu bi maç yapsın yenen çıksın adminle beraber çünkü erstxcoast elendiği için o maç ölçü olamaz

bence bu grupta maçlar yeniden oynansın veya westle emreemreu bi maç yapsın yenen çıksın adminle beraber çünkü erstxcoast elendiği için o maç ölçü olamaz

Sonuçta resmi bir maçtı. Yapılacak bir şey yok.

Kendi adıma konuşmam gerekirse ben 1.ligde değil 2.ligde olmayı daha çok istiyordum açıkçası çünkü 1.ligde hiç şansım yok. Fakat öyle olacak mecburen tek mantıklı yol o...

Aga yenseydi, beni ilgilendirmez. :F Öyle olursa diğer maçlarda oynansın o zaman. :)

Yeni sisteme göre puan durumu :

1. OzaN - 7 Puan
2. Ben - 6 Puan
3. WesTxCoasT - 4 Puan

Bu durumda benle OzaN süper lige çıkıyoruz. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...