Şüphesiz.@serhatt ile çarpığın podcast yaptığını düşün. Diziden daha eğlenceli sahneler çıkar.
Şüphesiz.@serhatt ile çarpığın podcast yaptığını düşün. Diziden daha eğlenceli sahneler çıkar.
Şüphesiz.
Esas parlak
+ ♾️Yani öyle bir dizi olsa @serhatt ön siralardan izler hatta sete kamp kurar
7 , ben 6.bölümü izliyorum kendi yöntemimle anlarsın ya.Suan Esas Oglan kac bölümü yayinlandi?
7 , ben 6.bölümü izliyorum kendi yöntemimle anlarsın ya.
Oynaya oynaya gelin çocuklar, ele ele verin çocuklar (O El başka ) metafor yani.Ooo baya birikmis, haftasonu halledeyim
evet, bende bende
Oynaya oynaya gelin çocuklar, ele ele verin çocuklar (O El başka ) metafor yani.
Ne münasebo ıyyyy. .ss
Kamp kurmama gerek yok peşimdeki parlaklar yeter bana.Yani öyle bir dizi olsa @serhatt ön siralardan izler hatta sete kamp kurar
Ne münasebo ıyyyy. .ss
------
Kamp kurmama gerek yok peşimdeki parlaklar yeter bana.
Ben özelimi gizli yaşamayı tercih ediyorum.Bir dizi yapacak kadar varsa Esas Parlak'i baslat derim ama fikir babasi @12.Adam telif hakkini verirsin
Bir dizi yapacak kadar varsa Esas Parlak'i baslat derim ama fikir babasi @12.Adam telif hakkini verirsin
Kavruğumu bulup getirsin , telif hakkını hemen vereceğim.Bir dizi yapacak kadar varsa Esas Parlak'i baslat derim ama fikir babasi @12.Adam telif hakkini verirsin
Ben özelimi gizli yaşamayı tercih ediyorum.