Şüphesiz.@serhatt ile çarpığın podcast yaptığını düşün. Diziden daha eğlenceli sahneler çıkar.
Şüphesiz.@serhatt ile çarpığın podcast yaptığını düşün. Diziden daha eğlenceli sahneler çıkar.
Şüphesiz.
Esas parlak
+ ♾️Yani öyle bir dizi olsa @serhatt ön siralardan izler hatta sete kamp kurar
7 , ben 6.bölümü izliyorum kendi yöntemimle anlarsın ya.Suan Esas Oglan kac bölümü yayinlandi?
7 , ben 6.bölümü izliyorum kendi yöntemimle anlarsın ya.
Oynaya oynaya gelin çocuklar, ele ele verin çocuklar (O El başka ) metafor yani.Ooo baya birikmis, haftasonu halledeyim
evet, bende bende
Oynaya oynaya gelin çocuklar, ele ele verin çocuklar (O El başka ) metafor yani.
Ne münasebo ıyyyy. .ss
Kamp kurmama gerek yok peşimdeki parlaklar yeter bana.Yani öyle bir dizi olsa @serhatt ön siralardan izler hatta sete kamp kurar
Ne münasebo ıyyyy. .ss
------
Kamp kurmama gerek yok peşimdeki parlaklar yeter bana.
Ben özelimi gizli yaşamayı tercih ediyorum.Bir dizi yapacak kadar varsa Esas Parlak'i baslat derim ama fikir babasi @12.Adam telif hakkini verirsin
Bir dizi yapacak kadar varsa Esas Parlak'i baslat derim ama fikir babasi @12.Adam telif hakkini verirsin
Kavruğumu bulup getirsin , telif hakkını hemen vereceğim.Bir dizi yapacak kadar varsa Esas Parlak'i baslat derim ama fikir babasi @12.Adam telif hakkini verirsin
Ben özelimi gizli yaşamayı tercih ediyorum.
Proje zaman kaybı. İzlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz. Aksine gitmeyen zamanınız size kalmış olur.
Oynaya oynaya gelin çocuklar, ele ele verin çocuklar (O El başka ) metafor yani.
Bir dizi yapacak kadar varsa Esas Parlak'i baslat derim ama fikir babasi @12.Adam telif hakkini verirsin
Sıvacıların ortak sorununa yer verip sosyal mesaj vermiş dizi özellikle @MasacRE ve @DarkLegenD çok etkilenmiş ,ağlıyorlarmış @Bully @tekin @ozmoturk @cookiesBen özelimi gizli yaşamayı tercih ediyorum.
Hadise karşısında normaldir bu sorunu yaşaması Hadise'yi güzel bulmuyorum diyen @DarkLegenD de bu ilişkiye girse aynı duruma düşmesi kaçınılmaz olur
Hadise'nin güzel olduğunu kim söyledi 😅Hadise karşısında normaldir bu sorunu yaşaması Hadise'yi güzel bulmuyorum diyen @DarkLegenD de bu ilişkiye girse aynı duruma düşmesi kaçınılmaz olur
mantık evliliği yaparken zırlıyordun burada hadiseyi mi kötülüyonn 😱Hadise'nin güzel olduğunu kim söyledi 😅