Şüphesiz.@serhatt ile çarpığın podcast yaptığını düşün. Diziden daha eğlenceli sahneler çıkar.![]()
Şüphesiz.@serhatt ile çarpığın podcast yaptığını düşün. Diziden daha eğlenceli sahneler çıkar.![]()
Şüphesiz.![]()
Esas parlak
+ ♾️Yani öyle bir dizi olsa @serhatt ön siralardan izler hatta sete kamp kurar![]()
7 , ben 6.bölümü izliyorum kendi yöntemimle anlarsın ya.Suan Esas Oglan kac bölümü yayinlandi?
7 , ben 6.bölümü izliyorum kendi yöntemimle anlarsın ya.![]()
Oynaya oynaya gelin çocuklar, ele ele verin çocuklarOoo baya birikmis, haftasonu halledeyim
evet, bende bende![]()
Oynaya oynaya gelin çocuklar, ele ele verin çocuklar(O El başka ) metafor yani.
Ne münasebo ıyyyy. .ss
Kamp kurmama gerek yok peşimdeki parlaklar yeter bana.Yani öyle bir dizi olsa @serhatt ön siralardan izler hatta sete kamp kurar![]()
Ne münasebo ıyyyy. .ss
------
Kamp kurmama gerek yok peşimdeki parlaklar yeter bana.![]()
Ben özelimi gizli yaşamayı tercih ediyorum.Bir dizi yapacak kadar varsa Esas Parlak'i baslat derimama fikir babasi @12.Adam telif hakkini verirsin
![]()
Bir dizi yapacak kadar varsa Esas Parlak'i baslat derimama fikir babasi @12.Adam telif hakkini verirsin
![]()
Kavruğumu bulup getirsin , telif hakkını hemen vereceğim.Bir dizi yapacak kadar varsa Esas Parlak'i baslat derimama fikir babasi @12.Adam telif hakkini verirsin
![]()
Ben özelimi gizli yaşamayı tercih ediyorum.![]()
Proje zaman kaybı. İzlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz. Aksine gitmeyen zamanınız size kalmış olur.![]()
Oynaya oynaya gelin çocuklar, ele ele verin çocuklar(O El başka ) metafor yani.
Bir dizi yapacak kadar varsa Esas Parlak'i baslat derimama fikir babasi @12.Adam telif hakkini verirsin
![]()
Sıvacıların ortak sorununa yer verip sosyal mesaj vermiş diziBen özelimi gizli yaşamayı tercih ediyorum.![]()
Hadise karşısında normaldir bu sorunu yaşaması
Hadise'nin güzel olduğunu kim söyledi 😅Hadise karşısında normaldir bu sorunu yaşamasıHadise'yi güzel bulmuyorum diyen @DarkLegenD de bu ilişkiye girse aynı duruma düşmesi kaçınılmaz olur
![]()
mantık evliliği yaparken zırlıyordun burada hadiseyi mi kötülüyonn 😱Hadise'nin güzel olduğunu kim söyledi 😅