Kim demiş mantık evliliği diye be. Uydurma mesajlarını biraz azalt 😅mantık evliliği yaparken zırlıyordun burada hadiseyi mi kötülüyonn 😱
Kim demiş mantık evliliği diye be. Uydurma mesajlarını biraz azalt 😅mantık evliliği yaparken zırlıyordun burada hadiseyi mi kötülüyonn 😱
Onlar uydurma değil senaryo diyoruzKim demiş mantık evliliği diye be. Uydurma mesajlarını biraz azalt 😅
Senin kafan zaten hep senaryo. Gerçekliğin yok. 😅 Ayrıca Hadiseye parmağımı dâhi feda etmem.Onlar uydurma değil senaryo diyoruz![]()
Hobbit o fotoğrafın ne öyleSenin kafan zaten hep senaryo. Gerçekliğin yok. 😅 Ayrıca Hadiseye parmağımı dâhi feda etmem.
Adı nedir adıKendisi platonik Aşkım.![]()
İnanır mısın şimdi yalan olmasın Dosi falan bulur çıkartır bir yerlerden belki diye korkuyorum ama şimdiye kadar adını söylediğimi çok az hatırlıyorum. Söylememek daha hoşuma gidiyor ☺️ Büyüsü kaçmasın diye.Adı nedir adı![]()
İkinizin de zevki beş para etmez@Hobbit 'in zevk sahibi bir şahsiyet olması seni niye bu kadar rahatsız ediyor?![]()
Ben ne alakaİnanır mısın şimdi yalan olmasın Dosi falan bulur çıkartır bir yerlerden belki diye korkuyorum ama şimdiye kadar adını söylediğimi çok az hatırlıyorum. Söylememek daha hoşuma gidiyor ☺️ Büyüsü kaçmasın diye.![]()
Forumumuzun Sherlock Holmes'i olduğun içinBen ne alaka![]()
İşin içinde sen varsan her şey olabilir 😅Ben ne alaka![]()
Her yer kaos
ama gerçekten son projede hadise gerçekten berbat resmen dip yapmış
Hadise güzel kadın