AMC Fear the Walking Dead 1. Sezon Yorumları

Umarım böyle sahneler olur.

Son düzenleme:
O zenci, Tyresee benziyordu dimi?

Şu İspanyol adam da çok iyi ama bu bölüm pasifti bence.
Nick ve Alicia da iyiler ama onları da değerlendiremediler.

Travis uymuyor bu ortama 2.sezon gider bence.
Aynen ilk 2 saniye o sandım ben hatta.
Travis'i hiç sorma zaten o gelince direk telefonu elime alıyorum izlenecek gibi değil.
Senarist şöyle radikal bi karar alsa da şu baş roldekilerin hepsini öldürse valla reytingler tavan yapar.

TWD'nin ilk sezonlarında başrol ve yardımcı başrol demeden öldürüyorlardı karakterleri şimdi 4 ve 5.sezonlarda eskilerden karakter kalmayınca duruldular. Bu dizide olursa öyle bir şey 2.sezon finalinde olur bence.

Bu bölümde saçma mı desem yoksa garip bir sahne vardı. orası çok dikkatimi çekti.🙄

Alicia ile diğer küçük oğlan bir eve girdiler ya. Sonra Alicia süslendi püslendi. Aynanın karşısına geçti orada diğer çocukla bakıştılar filan baya baya.🙄
Çok tuhaf değil miydi ya?

Çok saçmaydı o sahne bi de bizim çocukluğumuzu yaşamışlar diyorya sanki yokluk görmüş gibi.

İyi de Twd'nin ana karakterliyle arasında dağlar kadar fark var karşılaştırma yapmak ayıp olur.

Çok saçmaydı o sahne bi de bizim çocukluğumuzu yaşamışlar diyorya sanki yokluk görmüş gibi.

İyi de Twd'nin ana karakterliyle arasında dağlar kadar fark var karşılaştırma yapmak ayıp olur.

Karşılaştırmadım. Öldürme bakımından dedim.

O sahne çok saçmaydı. Alicia gibi bir karakteri o çocukla yaparlarsa yuh derim!

Son düzenleme:
1x5

Bir önceki bölüme göre daha iyi bir bölüm olduğu doğrudur.

Sezon finali öncesi, heyecanı epeyce arttırdılar. Siyahi abimiz Daniel Salazar gibi 10 numara karakter çıktı. Yalnız başrolde Travis'i oynatmasalar daha iyiydi.

Alicia'nın o makyajı yapıp yarı soyunduğu hali.
Travis'in oğlu bu hatunu götürürse bir daha bu diziyi izlemem.

Daniel reyiz zombiyle dolu arenayı açarsa gitti herkes.
8/10

Adamlar özel kuvvetti yalnız.
Ama yinede o başlarında ki dengo'nun ölmesine sevindim.

Yorumları okudum (
) Alicia'nın aynada çocuğa baktığı sahne garipti bence de hangi taraftan düşünsek yine de sıkıntı. Diğer yandan sahnenin başlangıcı çok iyidi Alicia bisikletteyken ki kısmı 2-3 kere geri sardım,bayağı sempatik geldi ilk defa burada izlediğimdendir belki.

5.bölümü izledim..bu bölüm biraz durgun olsada ileriki bölümler için daha çok farklı olacağının belirtisiydi..sezon finalının hayli hareketli olacağını düşünüyorum bakalım neler olacak..

Ne özel timi la bildiğin er