Aslında kararsızım şu an, sezon finali bölümü kötüydü. Ve bırakacağım demiştim, bir daha izleyip zaman kaybına gerek var mı bilemiyorum.4 ve 5.bölümü beğenmemiştin. Diğer 4 bölümü beğenmiştin, iyi hatırlıyorum.
Aslında kararsızım şu an, sezon finali bölümü kötüydü. Ve bırakacağım demiştim, bir daha izleyip zaman kaybına gerek var mı bilemiyorum.4 ve 5.bölümü beğenmemiştin. Diğer 4 bölümü beğenmiştin, iyi hatırlıyorum.
2.sezona direk başla. ilk 4 bölüm iyiydi. Deniz havası alırsın en azından.Aslında kararsızım şu an, sezon finali bölümü kötüydü. Ve bırakacağım demiştim, bir daha izleyip zaman kaybına gerek var mı bilemiyorum.
Şimdilik dursun bakalım, tatilden gidip geleyim öyle düşüneyim.2.sezona direk başla. ilk 4 bölüm iyiydi. Deniz havası alırsın en azından.
Sen yapmadın mı tatil.Şimdilik dursun bakalım, tatilden gidip geleyim öyle düşüneyim.
1 haftalık İstanbul-Edirne tatili yapmayı düşünüyorum pazar gününden başlayarakSen yapmadın mı tatil.
Hahah aa özelden konuşalım bunu o zaman.1 haftalık İstanbul-Edirne tatili yapmayı düşünüyorum pazar gününden başlayarak
Yok değil ama ona benziyor. Bunu yazın konuşmuştuk.1x4 2:36 da ki bizim küçük velet carl değil mi ? @Harunnn60
Şu alicia ölmese bana yeterYok değil ama ona benziyor. Bunu yazın konuşmuştuk.
Bende onun için bakıyorum. Göz zevki.Şu alicia ölmese bana yeter
aa zevklerimiz aynı benim için aylak sayısı ve görsellik önemli Yorumlarımı kendime saklıyorum ama dizi henüz normalin 1.sezonunu geçemedi , sevinebilirsinBende onun için bakıyorum. Göz zevki.
Yalnız yorumların nerede?