Aslında kararsızım şu an, sezon finali bölümü kötüydü. Ve bırakacağım demiştim, bir daha izleyip zaman kaybına gerek var mı bilemiyorum.4 ve 5.bölümü beğenmemiştin.Diğer 4 bölümü beğenmiştin, iyi hatırlıyorum.
![]()
Aslında kararsızım şu an, sezon finali bölümü kötüydü. Ve bırakacağım demiştim, bir daha izleyip zaman kaybına gerek var mı bilemiyorum.4 ve 5.bölümü beğenmemiştin.Diğer 4 bölümü beğenmiştin, iyi hatırlıyorum.
![]()
2.sezona direk başla. ilk 4 bölüm iyiydi. Deniz havası alırsın en azından.Aslında kararsızım şu an, sezon finali bölümü kötüydü. Ve bırakacağım demiştim, bir daha izleyip zaman kaybına gerek var mı bilemiyorum.![]()
Şimdilik dursun bakalım, tatilden gidip geleyim öyle düşüneyim.2.sezona direk başla. ilk 4 bölüm iyiydi. Deniz havası alırsın en azından.![]()
Sen yapmadın mı tatil.Şimdilik dursun bakalım, tatilden gidip geleyim öyle düşüneyim.![]()
1 haftalık İstanbul-Edirne tatili yapmayı düşünüyorum pazar gününden başlayarakSen yapmadın mı tatil.![]()
Hahah aa özelden konuşalım bunu o zaman.1 haftalık İstanbul-Edirne tatili yapmayı düşünüyorum pazar gününden başlayarak![]()
Yok değil ama ona benziyor.1x4 2:36 da ki bizim küçük velet carl değil mi ?@Harunnn60
Şu alicia ölmese bana yeterYok değil ama ona benziyor.Bunu yazın konuşmuştuk.
![]()
Bende onun için bakıyorum.Şu alicia ölmese bana yeter![]()
aa zevklerimiz aynıBende onun için bakıyorum.Göz zevki.
Yalnız yorumların nerede?![]()