Bilmiyorum valla benim gibi bir zombici bir insanı bile sıktılarsa dizi fazla sürmez. Daha da izlemem herhalde, bilimsel olaylar filan olursa filan belki.1x4
Pazartesi izlemiştim ama yorum yapmaya üşenmiştim.
Ne güzel 2 ve 3 bölümlerde dizi güzel gitmişti. Bu bölüm heyecansız geçti bence. Zaten 6 bölüm niye bu kadar kasıyorlar anlamadım.
7.5
@GreatOttoman Bu bölümde güzel bir gönderme vardı sen o olaya kızmışsın. Adı üstünde gönderme.
Gönderme ne amaçlı ?
Kardeş dizi oldukları için olmasın.Gönderme ne amaçlı ?
Hayır yani göndermedeki mesaj ne ''kötü adamlar golf oynar! '' mı ?Kardeş dizi oldukları için olmasın.
O kadar derine inmedim ama o gönderme ile neler olacağını az çok tahmin ederiz.Hayır yani göndermedeki mesaj ne ''kötü adamlar golf oynar! '' mı ?
Valla bende yer yer sıkıldım. Bu bölüm heyecanlıydı ama tam güzel bir sahne oluyor çok az zombi gözüküyor bu bölümde 1 zombi gözüktü. Sanırım şehir yaramıyor zombilere.5.bölümü izledim
@Harunnn60 ayy daha tanıtımı görür görmez ilk sezon zombisiz gidebilir demiştim ilk 3 bölüm çok iyi olmasada zombilere yer veriliyordu ama son 2 bölümdür dediğim noktaya geldiler 4.bölüm zombi yok 5.bölümdede yok 1-2 aniyelik birşey var yanı sezon finaline geldik ama son 2 bölümdür zombisiz gidiyoruz iyice bunalttılar sezon finalinde bari iyi bitirseler şu sezonu şurada 1 bölüm kala sezondan memnun değilim tempo şu son 2 bölümde artması gerekiyorken bunlar zombisiz götürüyor bölümleri ilk sezon the walking deadın imi sayesinde idare ettiler bence ama 2.sezon ne olur bilemem birde 15 bölüm falan olucaktı galiba off napacaz bilmiyorum bunlarla
ayoll şehir ortamında zaten zombi olsa bile sarmıyor ormanlık bir ortam olması şart çölde olur yeterki şu şehirden gitsinlerValla bende yer yer sıkıldım. Bu bölüm heyecanlıydı ama tam güzel bir sahne oluyor çok az zombi gözüküyor bu bölümde 1 zombi gözüktü. Sanırım şehir yaramıyor zombilere.
BEenim hayalim çok farklıydı ya. Dizi 6 bölüm olunca bol zombili olur dedim hiç öyle olmadı halbu ki en çok şehirde zombiler olur. İlk 3 bölüm benim için heyecanlıydı şehirdeki kargaşa ortamı iyiydi. Sonra askerler en zaman geldi dizi yavaşladı iyice.ayoll şehir ortamında zaten zombi olsa bile sarmıyor ormanlık bir ortam olması şart çölde olur yeterki şu şehirden gitsinler
aaa söylemiştim ama ben sana ilk sezon insanlar arasında giicek gibi zombisiz bir sezon izleyebiliriz demiştim verilen 5 bölümden 2 i zombisiz geçti bir sözümüde çıkmadan önce dinleseniz keşke ama çıkkana kadar hak verilmiyorBEenim hayalim çok farklıydı ya. Dizi 6 bölüm olunca bol zombili olur dedim hiç öyle olmadı halbu ki en çok şehirde zombiler olur. İlk 3 bölüm benim için heyecanlıydı şehirdeki kargaşa ortamı iyiydi. Sonra askerler en zaman geldi dizi yavaşladı iyice.
Zaten sezon finalinde de şehiri bombalayacaklar. Bunu da TWD'denin 2.sezonunda ve 5.sezonunda görmüştük. Yani hiç meraklanmıyorum.
Valla bundan sonra senin sözünü dinleyeceğim. Senin gerçekten ön görün yüksek. Olayları bizden daha iyi kavrıyorsun. Ve her seferinde haklı çıkıyorsun.aaa söylemiştim ama ben sana ilk sezon insanlar arasında giicek gibi zombisiz bir sezon izleyebiliriz demiştim verilen 5 bölümden 2 i zombisiz geçti bir sözümüde çıkmadan önce dinleseniz keşke ama çıkkana kadar hak verilmiyor
4.bölüme göre daha iyiydi diyelim. Ama son sahneye bakarsak sezon finali bomba olacak.İzleyeyim beyler değer mi 40 dakikaya ? @Titanium @Harunnn60
Askerler çömez zaten ne bekliyorsun gariplerden hareketli bir hedefi panik halindeyken kafadan vurmak kolay mı ?1x5
Dizi istediğim gibi gidiyor diyebilirim, bu bölüm bölümün tuzu eksikti sanırım ufak birşey daha olsa tam tavanlık olabilir gibi geldi. Adam kız kendini riske attı, o sahneler olmasamıydı veya daha kötü biri olarak mı gösterselerdi bilemiyorum bu dünyada kötü olacan arkadaş, yoksa kullanıyorlar iyiliğini.
Diğer bölüm bir isyan bekliyorum, ya masum insanlar ölecek ya da askerler. Askerler garip bir yerdeki eve girip öldürüldüğü sahnede bir saçmalık vardı diyebilirim veya adamlar gerçekten acemiler. -_- Hadi o eve girdin, hadi okadar çok zombi senin kuvvetlerini yaladı yuttu, bilemiyorum biraz tuhaftı. Ama yinede olması gereken sahneler arasında yer alıyordu. Finali anlamazdık..