GreatOttoman
Favori Üye
Ben diyorum sen hala sıvacılık yapıyorsun diziye Karakterler çok kötü hiç benimsenmiyor.Sen onu bırak o kargaşada Travis, arabasını sağlam buluyor.
Ben diyorum sen hala sıvacılık yapıyorsun diziye Karakterler çok kötü hiç benimsenmiyor.Sen onu bırak o kargaşada Travis, arabasını sağlam buluyor.
Karakterler zamanla oturacaktır. Ben Nick'i sonra kız kardeşini ve İspanyol adamı çok beğendim.Ben diyorum sen hala sıvacılık yapıyorsun diziye Karakterler çok kötü hiç benimsenmiyor.
Oturur belki de (zor biraz) Twd'de daha ilk bölümde Rick'e, Glenn'e, Daryl'a hayran olabiliyordun.Karakterler zamanla oturacaktır. Ben Nick'i sonra kız kardeşini ve İspanyol adamı çok beğendim.
aaa yok ben ilk 3 bölümü izledim 4.bölüme bakamadım henüz ama yarın izlicem mutlakaTelefona bildirim gelince fark ettim unutmuşum bu diziyi son 2 bölümünü hala izlemedim. @Çiğdem- sen de benim gibisin galiba.
Bu aralar PLL'ye taktım da ben de, başka dizi izlemiyorum. Bu diziyi yazın izlerim artık pek sarmadı zaten.aaa yok ben ilk 3 bölümü izledim 4.bölüme bakamadım henüz ama yarın izlicem mutlaka
Bu bölüme bu kadar puan verdiysen 4.bölüme çok düşük verirsin kesin. Ben hiç beğenmedim çünkü.3. Bölümü izledim. Waow demedim bu sefer.
Travis acilen ölsün. Hem kötü oynuyor hemde olayın akışını saçma yere sürüklüyor. Deli olucam o karaktere.
Meksikalı adam efsaneleri yaşamış ve cok görmüş bir adam. Zaten böyle öngörülü bir adam anca Meksikalı olurdu. Alacakaranlık Efsanesindede Mksikalıydılar Kurt adamlar onu andırdi.ss Çok akıllı adam ama neden gitmediklerini ben çözemedim. Nereye gidecek acaba.
Alicia ergeni de belli bir güzelliği olmasa hiç çekilmez. Çok sorun çıkartıyor.
Nick bence dizinin en sağlam karakteri. İyide oynuyor çocuk. Anası Matt mi nee oda baya açıldı. Tek bu üç karakterin gideri var şuanlık.
7.7/10
şimdi izleyecem bende cnm bölümü indirdim ama sen bile beğenmediysen eğer benden bir ağır eleştiri yorumu gelebilir benceBu bölüme bu kadar puan verdiysen 4.bölüme çok düşük verirsin kesin. Ben hiç beğenmedim çünkü.
Bu arada annenin adı Maddy
Zombi dizisinde zombi yoktu bu bölüm.şimdi izleyecem bende cnm bölümü indirdim ama sen bile beğenmediysen eğer benden bir ağır eleştiri yorumu gelebilir bence
ilk sezon sadece twd ismi sayesinde ayakta duruyorlar bence son 2 bölüm ne olur bilemem ama ilk sezon baya baya bocaladılar iyiki 12 bölüm falan deilmiş yoksa yarı yolda kalırdı bu diziZombi dizisinde zombi yoktu bu bölüm.
Michonne, Morgan ?TWD de tüm zencileri zombi yaptilar. Burda da ilk zombilerimiz yine siyahiydi. Nedir bu senaristlerin irkciligi yahuu [emoji14]