AMC Fear the Walking Dead 1. Sezon Yorumları

Karakterlerin tam oturmadığına katılıyorum.bunun nedeni ya dizi daha yeni olduğundan bizce öyle yada dizide hakikatinde eksiklikmi oluyor bilemiyoruz ancak benim fikrimce dizi bölümleri ilerledikçe hem dizi daha iyi olacaktır hemde dizide başka karakterlerde olacaktır

Kimseyi etiketlemeyeceğim bundan sonra. Zaten bakmıyorsunuz. :T:

4.Bölüm Fragmanı!

4.Bölüm Sneak Peek!

1x4

Hadi güvenli bölge dışındakileri öldürürsünüz anlarımda, neden içerdekileri kızdırıyorsunuz. Sonra neden isyan çıkıyor, sonra neden sorunlar oluyor bla bla bla.

Şaka maka tarihte büyük şeylerin sona ermesinin sebebi bu kekoların yaptığı hata. :D Ulan sizin aileniz yok mu çalışmıyor mu aklınız diyesi geliyor. :D

**Doktorun dediği şimdilik oğlun için güvenli lafı herşeyi anlatıyordu, içerdekileri öldürür giderler. :(

dizinin bu haftaki bölümünü henüz izlemedim..akşama sanırım izlerim izleyince yorum yapacam...:)

Telefona bildirim gelince fark ettim unutmuşum bu diziyi son 2 bölümünü hala izlemedim. :D @Çiğdem- sen de benim gibisin galiba. :A

3. Bölümü izledim. Waow demedim bu sefer.

Travis acilen ölsün. Hem kötü oynuyor hemde olayın akışını saçma yere sürüklüyor. Deli olucam o karaktere.:(

Meksikalı adam efsaneleri yaşamış ve cok görmüş bir adam. Zaten böyle öngörülü bir adam anca Meksikalı olurdu. Alacakaranlık Efsanesindede Mksikalıydılar Kurt adamlar onu andırdi.ss Çok akıllı adam ama neden gitmediklerini ben çözemedim. Nereye gidecek acaba.

Alicia ergeni de belli bir güzelliği olmasa hiç çekilmez.:F Çok sorun çıkartıyor.

Nick bence dizinin en sağlam karakteri. İyide oynuyor çocuk. Anası Matt mi nee oda baya açıldı.:D Tek bu üç karakterin gideri var şuanlık.

7.7/10

3. Bölümü izledim. Waow demedim bu sefer.

Travis acilen ölsün. Hem kötü oynuyor hemde olayın akışını saçma yere sürüklüyor. Deli olucam o karaktere.:(

Meksikalı adam efsaneleri yaşamış ve cok görmüş bir adam. Zaten böyle öngörülü bir adam anca Meksikalı olurdu. Alacakaranlık Efsanesindede Mksikalıydılar Kurt adamlar onu andırdi.ss Çok akıllı adam ama neden gitmediklerini ben çözemedim. Nereye gidecek acaba.

Alicia ergeni de belli bir güzelliği olmasa hiç çekilmez.:F Çok sorun çıkartıyor.

Nick bence dizinin en sağlam karakteri. İyide oynuyor çocuk. Anası Matt mi nee oda baya açıldı.:D Tek bu üç karakterin gideri var şuanlık.

7.7/10
Bu bölüme bu kadar puan verdiysen 4.bölüme çok düşük verirsin kesin. :D Ben hiç beğenmedim çünkü. :(

Bu arada annenin adı Maddy :D

1x4

Geçen haftaya göre 500 binlik izleyici kaybı var. Bu kafayla devam ederse bence daha çok kayıp yaşamaya da devam edecek. Zaten ilk sezonu 6 bölüm neyi uzatıyorlar. 2. sezonda 15 bölüm olacak bir şeyler yapmak zorundalar, yapmazlarsa güle güle. :)

O karşı tepedeki evdeki adama yazık oldu. :(

Aldıkları hastaları tedavi etmiyorlar öldürüyorlar bence. İnsanları götürdükleri yerde deney de yapıyor olabilirler tabii.. Bakalım Nick nasıl kurtulacak? Garibim ne gelse onun başına geliyor yetimden beter oldu çocukcağız. :)
7/10

Dizinin bu bölümünü her ne kadar yeterli bulmasakta dizide önümüzdeki bölümler hareketlilik artacaktır

Şu kötü adamlardaki golf oynama merakı nedir Allah aşkına ? O ergen kız da jilet vurmaya filan başladı iyice saçmaladı yani dizi. Baştan beri bi umudum yoktu zaten ama senaryo ne kadar iyi olursa olsun bu oyuncularla bi ilerleme kaydedemez zaten.

TWD de tüm zencileri zombi yaptilar. Burda da ilk zombilerimiz yine siyahiydi. Nedir bu senaristlerin irkciligi yahuu [emoji14]