GreatOttoman
Favori Üye
Yok zaten dizide söylenmişti 12 bölge olduğu o yüzden açıklama yapmaya gerek duymadım.Çok düz bir cevap oldu bu sanki.
Asıl önemli olan o resim zaten.Yok zaten dizide söylenmişti 12 bölge olduğu o yüzden açıklama yapmaya gerek duymadım.
Tabloyu şimdi gördüm.
Resim gözükmemişti ama ben ilk mesajı yazdığımda.Asıl önemli olan o resim zaten.
Hemen gözükmüyor biraz beklemen lazım.Resim gözükmemişti ama ben ilk mesajı yazdığımda.
Çok güzel olacak diye düşünüyorum. Umarım sonu net biter yoksa o kadar ay bekleyemem.Sezon finali olacak bu hafta bakalım nasıl olacak
Kendi çapında güzeldi. IMDb'de puanı 9.1 şuan.@Harunnn60 yine güzel değilse daha da izlemem bak ona göre ?
Bana da öyle geldi ama ne bileyim yinede olmaz yeni bir Rick.dizinin bugünkü bölümü yani sezon finali çok çok iyidi son 4. ve 5. bölümleri biraz durgun olsada sezon finalinin böyle olacağının sinyaliydi aslında..hayatta kalma mücadelesi çaresizlik mücadele hepsi bir aradaydı.fear twd the walking deadı andırdı resmen bugünkü bölümde ayrıca yeni bir rick doğuyor sanırım..
2016'da başlayacak. Daha tam tarih vermedi AMC.İzleyeyim o zaman 2. sezon ne zaman başlayacak şimdi ?
ya tabiki olmaz onda hemfikiriz çünkü bu tarz diziler şu ana kadar izleyici tarafından o kadarda tutmamıştı taki the walking dead çıkana kadar..o yüzden twd farklı bir yapıt oldu ancak bu dizide her ne kadar twd nin gölgesinde kalmış gibi görünsede bugünkü sezon finalinde anlaşıldıki baya iddalı olacak zaten twd ile kardeş dizi yapımcı da aynı kanal yayınıda aynı.Bana da öyle geldi ama ne bileyim yinede olmaz yeni bir Rick.
muhtemelen şubatta başlar çünkü twd dizilerine ara verip şubatta devam ediyor zaten şubatta başlarsa 2.sezon olmaz 1.sezonun devamı olur yani 2.bölümü şeklinde olur..İzleyeyim o zaman 2. sezon ne zaman başlayacak şimdi ?
Aynen aynen bende biliyorum aynı olduklarını. Evet bu sezon final gerçekten çok iyiydi. Umarım 2.sezon çok güzel olur.ya tabiki olmaz onda hemfikiriz çünkü bu tarz diziler şu ana kadar izleyici tarafından o kadarda tutmamıştı taki the walking dead çıkana kadar..o yüzden twd farklı bir yapıt oldu ancak bu dizide her ne kadar twd nin gölgesinde kalmış gibi görünsede bugünkü sezon finalinde anlaşıldıki baya iddalı olacak zaten twd ile kardeş dizi yapımcı da aynı kanal yayınıda aynı.
muhtemelen şubatta başlar çünkü twd dizilerine ara verip şubatta devam ediyor zaten şubatta başlarsa 2.sezon olmaz 1.sezonun devamı olur yani 2.bölümü şeklinde olur..
ben özellikle bugünkü sezon finalinin son bölümünde bittim çok fena dokundu..zaten artık dizi o noktadan itibaren kopacaktır..adrenalinin yüksek olacağı bölümler olurAynen aynen bende biliyorum aynı olduklarını. Evet bu sezon final gerçekten çok iyiydi. Umarım 2.sezon çok güzel olur.
ben özellikle bugünkü sezon finalinin son bölümünde bittim çok fena dokundu..zaten artık dizi o noktadan itibaren kopacaktır..adrenalinin yüksek olacağı bölümler olur
sorma ya zaten aniden olması çok daha fena dokundu..bundan sonraki yeni bölümlerde yeni karakterlerinde ekleneceğini düşünüyorum diziyeAynen aynen bende bittim zaten orada Dramı iyi vermişler birde ani olunca daha çok üzüldüm. Şuan öyle üzüntülüyüm işte bugün yatana kadar devam eder sanırım.