Korku imparatorluğuna razı geleceksiniz kusura bakmayın.
Seni forumda tutmak için işte bir görev bulmaya çalışıyorum gitme diye.o ne be ? görevi neymiş hanımlarhanımının ?
gider ayak bana görev verirsenin hiç kopamam ben
Bakıcaz senaryoda başlık hatası yapma da.beni banlarsanız kanal d nin arka sokaklarsız hali gibi olursunuz 20 yaşına varmadan tmsf basar
Ne biliyon Çağlar belki ben eskiden yöneticilik yapmış birinin fake hesabıyım belli mi olur.
forumdaki senaryo bölümü çok kötü durumda ozanın yapmadığı bölümleri açsan yani kanal bölümü açsan herkes öyle kanallarında yayınlasa dizilerini eskisi gibi belki ozaman çoğalır reyting sisteminide @MayısKralınınki gibi yap Aseratın reyting sisteminde eski reyting haline getirene kadar bittim resmenKorku imparatorluğuna razı geleceksiniz kusura bakmayın.
Seni forumda tutmak için işte bir görev bulmaya çalışıyorum gitme diye.
Bakıcaz senaryoda başlık hatası yapma da.
Ne biliyon Çağlar belki ben eskiden yöneticilik yapmış birinin fake hesabıyım belli mi olur.
Teşekkürler herkese.
Maalesef oyun oynamakla meşgulümUmarım şuan oylamayla meşgülsündür
TeşekkürlerKorku imparatorluğuna razı geleceksiniz kusura bakmayın.
Seni forumda tutmak için işte bir görev bulmaya çalışıyorum gitme diye.
Bakıcaz senaryoda başlık hatası yapma da.
Teşekkürler herkese.
hele bi oylamayı yapma, ruh ikizim demem bütün ipleri koparırımMaalesef oyun oynamakla meşgulüm
Bir kez yanlışlıkla mı ne '' '' şu emojiyi kullanmıştın çok komik durmuştu sende. @Çiğdem-
hhahaha aa evet şu smileyi bazen kullanıyor @destere hemde benim klasik 3 sayılı yaptığım gibi br kaç mesajta bana özel yapıyordu şunubildiriyi tuğba yurt soyunarak okuyacaksa iktidar değişimine razı olabiliriz başka türlü hiç bir baskı bize boyun eğdiremez
hayır ben şaşırdığım zaman genelde @Çiğdem- inde yukarda bahsettiği zıplayan topu kullanıyorum
iktidarını pekiştirmek için araya sempatiyle bakacağımız tuğba yurtu koymuş pis codmin tuğba yurt soyunurak bildiriyi okursa biliyorki bizde isyan edecek hal kalmayacak
Şok oldum. Önce bir nasıl olur vs. dedim ama senin için daha iyi olacak gibi duruyor. Siyah yakışmış.
Ayrıca, bu çift başlılık olmaaaz. Bir gemide iki kaptan olmaaaaz.
Not: Geçenlerde mesaj attığım konu hakkında yenilik de rafa mı kalktı?
Valla şu siyasetteki başkanlık muhabbetini tamamen unutmuştum ben. Yönetim kurulu başkanı tarzı bir şeyden yola çıkmıştım ben.
Aynen kardo bu iş genelde pek olumlu sonuçlanmıyor. Bir koltukta iki baş ve iki söz işi tehlikeye sokar umarım bize yansımaz.
Heey gidi heey. Demirden korksak trene binmezdik klişesine sokacaksın illa beni yani. Bizim mesleğimiz adaletin ve demokrasinin el verdiği müddetçe sorunsuz bir şekilde devam edecektir. Hiç bir baskı doğallığımıza zarar veremez.Bu şarkı benden size gelsin sıvacı kardeşlerim
Artık eskisi gibi icra edemeyeceksiniz mesleğinizi, @mrt-06 ile birlikte yayınlayacağımız bildiriyi korkuyla bekleyin bakalım
sevinçten totonla trampet çalıyorsundur şimdi ama son gülen iyi güler demişler bu kısa mutluluk anını iyi yaşa yakında admin olarak sahaya dönüş yapıyorum o gün geldiğinde kendine antartikada yer ayarlaDaha konuyu ilk gördüğümde kesin Doğu koalisyon yorumu yapar demiştim, haklı çıktım.
Merak etmeyin her şey çok güzel olacak geçen hafta foruma şeriatı getireceğim dediğimde gülen @Tolstoyevski, @BesaleT ve @RüzgarGülü gördüğünüz gibi her şey yavaş yavaş.
İlk işlerimizden biri de @destere ve @pompy'i banlamak olacak.
@Bully'i bilmem de benim sıvacılarla son günlerde, özellikle @MasacRE- ile ortak projelerimiz oluyor benden yana korkmayın.
@dosimosi hocamızı da Avrupa hanımlarhanımı yapacağız. (beylerbeyi gibi.)
sevinçten totonla trampet çalıyorsundur şimdi ama son gülen iyi güler demişler bu kısa mutluluk anını iyi yaşa yakında admin olarak sahaya dönüş yapıyorum o gün geldiğinde kendine antartikada yer ayarla