@xemrexxx o Antalya tayini olmazsa demek ti aldattığı zannettiği kızda Rızanın kızını görevdi bu fuhuş çetesini yakalamak için rus istihbaratı ve suriye istihbaratından Türklere istihbarat veriyor olabilir
benim gözümde arka sokaklar türkiyenin en iyi polisiye dizisidir.geçen sene sonlara doğru cevher gelince yeniden başladım mükemmel bir oyuncu nail bey.devrem demesi o ses tonu çok süper.zilha ölmemişbu güzel oldu oyuncuda gayet başarılı oynamış.birkaç bölüm sonra ekipten birinin şehit olabileceğini düşünüyorum cevher bence birini öldürecek.bakalım gelecek bölümlerde neler olacak.
Yeni gençlik Cevheri istemiyor Güneydoğu bölgesi okullarda artan çeteleşmeleri olan konudan korkuyorlar bu farkındalık ben okullardaki çeteleşmeleri bende yazarım sade yazılırsa ceza alır Cevheri o yüzden getirdilerbenim gözümde arka sokaklar türkiyenin en iyi polisiye dizisidir.geçen sene sonlara doğru cevher gelince yeniden başladım mükemmel bir oyuncu nail bey.devrem demesi o ses tonu çok süper.zilha ölmemişbu güzel oldu oyuncuda gayet başarılı oynamış.birkaç bölüm sonra ekipten birinin şehit olabileceğini düşünüyorum cevher bence birini öldürecek.bakalım gelecek bölümlerde neler olacak.