yapacağınız en güzel plan ilk iş olarak kendinizi banlamak olacaktırHapı yuttun artık sen geçmiş olsun @mrt-06 ile birlikte güzel planlarımız var senin hakkında
yapacağınız en güzel plan ilk iş olarak kendinizi banlamak olacaktırHapı yuttun artık sen geçmiş olsun @mrt-06 ile birlikte güzel planlarımız var senin hakkında
Diğer arkadaşlar rahat bir şekilde girebiliyorlar, sadece sana yavaşlattık forumu.biliyorsun ben sözleri unutmam günü gelince yapmamışsan kaçacak yer ara kendine
dakka bir gol bir daha şeyinin tozuyla göreve gelir gelmez @Bully ve @mrt-06 forumu çökertti foruma giremiyoruz
biliyordum böyle olacağını o kadar uyardık bunları getirmeyin başa forumu batırırlar dedik ama dinleyen kim ?
@Çiğdem- ben admin olunca seni codmin yapıcam desteklerini bekliyorum
demin bir dakikalık bir zaman dilimi içinde tüm arkadaşların eli ayağı dolaştı hatta eskici @xemrexxx ye laf atacağına evlenme teklif etmiş diğer konuda öyle değişik olaylara sebebiyet verdi bu bir dakikalık çökme olayıDiğer arkadaşlar rahat bir şekilde girebiliyorlar, sadece sana yavaşlattık forumu.
senaryomun başka reyting kaynağıda banlanmasında dizimedyada destek oluyordu oda 2 yıl banlandı şanssızlık eseriDiğer arkadaşlar rahat bir şekilde girebiliyorlar, sadece sana yavaşlattık forumu.
fetöden tutuklamasınlarcodminler iktidara ısınana kadar darbe yaparız ikili tazmanya canavarlarını tasmanya adasına şutlarız şimdi galibiyetin keyfini çıkarsınlar
Bu kadar yetki bir insana verilmez Bu ikili güç zehirlenmesi yaşayıp kellemizi alacak çok ama çok rahatsızım bu durumdan Özellikle @Bully zevkten duvarları kemiriyordur şu ancodminler iktidara ısınana kadar darbe yaparız ikili tazmanya canavarlarını tasmanya adasına şutlarız şimdi galibiyetin keyfini çıkarsınlar
Ben alışkınım siz bişey olmazBen kendimi feda ederim. ilk beni şutlasınlar istiyorum. o sırada biraz zaman kazanırsınız
@pompy uzzuun aradan sonra smile kullanmış @Doğu @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 koşun arkadaşlar bu büyük günü kaçırmanızı istememfetöden tutuklamasınlar
ben kökten çözüm için birşeyler sordum şuan cevap bekliyorumBu kadar yetki bir insana verilmez Bu ikili güç zehirlenmesi yaşayıp kellemizi alacak çok ama çok rahatsızım bu durumdan Özellikle @Bully zevkten duvarları kemiriyordur şu an
Ben alışkınım siz bişey olmaz
Yarışmaya çok bel bağlama biz bile kestiremiyoruz şampiyon kim olur diyeben kökten çözüm için birşeyler sordum şuan cevap bekliyorum
Baharı görecekmiyim Şener Şene bağlı