Özelden yaz bana yanlış kişiyse konuşma boşuna hakkımdaHakkında bir takım şeyler diyorİnş doğru kişiyle konusuyoumdur.A
Özelden yaz bana yanlış kişiyse konuşma boşuna hakkımdaHakkında bir takım şeyler diyorİnş doğru kişiyle konusuyoumdur.A
Aaa hayır doğru ayollÖzelden yaz bana yanlış kişiyse konuşma boşuna hakkımda
@kerem sen Deniz Bey'in kusuruna bakma. Kendisi muhtemelen akşam yemeğinde salatanın içindeki kıvırcık marulu gördü ve kendi canlı türünün nasıl hunharca yenildiğine şahit oldu.Valla ama millet şok şok deyince bir şey oldu sandım
Ne saçmalıyo sun@kerem sen Deniz Bey'in kusuruna bakma. Kendisi muhtemelen akşam yemeğinde salatanın içindeki kıvırcık marulu gördü ve kendi canlı türünün nasıl hunharca yenildiğine şahit oldu.
Önüne kıvırcık marul koysalar yemez misin?Ne saçmalıyorsun
Salatada evet ama öyle normal şekilde inek gibi yememÖnüne kıvırcık marul koysalar yemez misin?
Korkuyor gibi
Forumda havası Yok olacak diye düşünüyo dur belki zaten tek işe yarayan kısmı çenesi
Çenesi biraz durunca Palyaço listesini ele geçirdiForumda havası Yok olacak diye düşünüyo dur belki zaten tek işe yarayan kısmı çenesi
Kesin yanlış eminimAaa hayır doğru ayoll
Aaa ben bulurum ayoll forumun izdivac başkanıyım sonuctaKesin yanlış eminimBu kadar kolay bulman imkansız
Yüreğin varsa söyle kimolduğunuAaa ben bulurum ayoll forumun izdivac başkanıyım sonucta
Aaa söylemem sen söylemedin ayollYüreğin varsa söyle kimolduğunu
yalan söylüyorsunAaa söylemem sen söylemedin ayollSeni çekiştiriyoruz
Forumda havası Yok olacak diye düşünüyo dur belki zaten tek işe yarayan kısmı çenesi
Bu tatlı rekabet evliliğe dönüşür ve bence çok yakışırsınız.Çenesi biraz durunca Palyaço listesini ele geçirdi
Evliliğe sıcak bakmıyordum daha da soğudum
@sokak sanati'nı da evlat edinirsiniz işte ne tatlı aile demi.Evliliğe sıcak bakmıyordum daha da soğudum
Evlat olsa sevilmez@sokak sanati'nı da evlat edinirsiniz işte ne tatlı aile demi.@Çiğdem- @xemrexxx
Hadi lütfen bir çay için bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?