- Reaksiyon puanı
- 115,802
- Puanı
- 1,060
Hangi saatlerde PC kullanıyorsunki? seve seve hatırlatırımPC başındayken hatırlasam bakacağım da... ?
hem PC'den foruma girince görünmeyen smile gözüne çarpmalı
Hangi saatlerde PC kullanıyorsunki? seve seve hatırlatırımPC başındayken hatırlasam bakacağım da... ?
PC başındayken hatırlasam bakacağım da... ?
Hİç belli olmuyor.Hangi saatlerde PC kullanıyorsunki? seve seve hatırlatırımEn iyi huylarımdan biri @Aserat
hem PC'den foruma girince görünmeyen smile gözüne çarpmalı
Dün gece @Çiğdem ile konuşyorduk gerçekten bi ara pc'ye geçHİç belli olmuyor.
Efsane geri döndü. 😀@bazinga mevcut güldürü yok olmuş, yenisini bekliyoruz(galiba daha öncede başkaydı ve değiştirmiştin)
Ekli dosyayı görüntüle 66200
@MasacRE yanlışlıkla eski bir mesajında geri çekip verdim. Ondandır bildirimim
Forumdan klip izlerken eskiye oranla seste değişiklik farkettim.Sesi tam algılama kalitesi düşük artı ses ayarıda YouTube'den izlemeye göre yüksek çıkıyor. 2 gün önce farkettim detayı. Eskidende forumda dinlerken, YouTube yorumlarinı görmek için linkine tıklayinca YouTube ile ses ayarı eşitti. Şimdi farklıEfsane geri döndü. 😀
Aynı şeyi dün düşündüm. Benimle aynı düşünen birini görmek mutlu etti. Gece gerçekten bakmak baş ağrıtıcı. Özellikle de karanlıktayken. ?
Uygun vakitte araştıracağım bence de güzel olur. ?@bazinga Özellikle geceleri göz kanatıyor en kısık telefon ekran ayarında bile. Ama sanırım forum sunucusu olan Xenfero markasıyla alakalı, Gece Modunu siteye aktif etmek için yıllık 20 dolar vb gerekiyordur o yüzden zaten reklam-sunucu masrafları birbirini anca karşılıyorsa kar etme amacı gütmeyen bir site için bir şey diyemem. Yılbaşında şöyle bir 5 haneli piyango çıkarsa söz gece modu masrafını ben karşılayacağım.
Uygun vakitte araştıracağım bence de güzel olur. ?
Oha ne zaman geldi, nerden ayarlanabiliyor??
Para lazım reklamlardan fazla şikayet etmezseniz alırız yakında.Bende geçildi de haberim mi yok diyorum. ? @bazinga ne oldu, dark mode ile ilgili son durum nedir? Bir an önce gelmesini ve göz sağlığımıza kavuşmayı bekliyoruz. ?
40 dolar falandı sanırım. 6 ile çarpmasak ucuz gayet aslında.Ne kadarmış dark mode. ? Alıştım artık reklamlara, aslında bilgisayarda sikinti degil ama mobilde sikinti. Reklamın arka fonda kaldığı yerde bir şeye tiklarken reklamın sitesine gidiyor direkt. Bildirimlere falanda bakılamıyor.? Onun dışında mutluyuz reklamlardan. ?
Dark mode yeni moda oldu eskiden kimsenin umrunda olan bir şey değildi.Evet, kur farkı çok sıkıntı.? Yıllık mu bu ücret? Reklamlar iyi kazandiriyorsa alinabilir bence. ?12 yıl olmuş hiç istek olmadı mı dark mode konusunda, gelir gelmez direkt aklima o geldi benim vardir saniyordum nasil yaparım falan diye düşünüyordum. ?
40 dolar falandı sanırım. 6 ile çarpmasak ucuz gayet aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?