Fav10 Yeniliklerle 12 Yaşında!

Şimdi fark ettim zamanlayıcı da kalkmış. Şimdi olmasa da yazın senaryo bölümünde çok işe yarıyordu. Geri getiremiyor muyuz. :( @bazinga

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Dosi
Ziyaretçilerin de üyelere göre bir ayrıcalığı olmasın mı yani :A
Ben herzaman çıkış yaptığım için ilk gireceğim zaman ziyaretçi konumundayım, haliyle bakıyorum ve hatta konuya girince hangi üye içinde o da görunüyor. Bu biraz fazla bir ayrıcalık :A Forumda sohbet sevmeyen @Tolstoyevski gibiler için ziyaretçi takılmak daha güzel, hiç online olmasada olurlar :A

Ben herzaman çıkış yaptığım için ilk gireceğim zaman ziyaretçi konumundayım, haliyle bakıyorum ve hatta konuya girince hangi üye içinde o da görunüyor. Bu biraz fazla bir ayrıcalık :A Forumda sohbet sevmeyen @Tolstoyevski gibiler için ziyaretçi takılmak daha güzel, hiç online olmasada olurlar :A
Resmen foruma üye olmamaya teşvik ediyor bu sistem, olacak şey değil :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Resmen foruma üye olmamaya teşvik ediyor bu sistem, olacak şey değil :A
Yazın internet sıkıntım olacağı için online olmaya çekinirim. Bir girdimmi saatlerce takılabiliyor insan bildirimlerden. Arada ziyaretçi takılmak daha iyi olur belki :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
  • Beğendim
@bazinga mevcut güldürü yok olmuş, yenisini bekliyoruz :) (galiba daha öncede başkaydı ve değiştirmiştin)
20190329_152928.png
@MasacRE yanlışlıkla eski bir mesajında geri çekip verdim. Ondandır bildirimim :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and bazinga
  • İlginç
Birkaç gün önce yönetim konusuna yazmıştım ama ipleyen olmadı bir de sen dene. :A
seninki umursanmamışsa benimki hiç kaale alınmaz ama böyle ulu orta yerde yapmak işe yarayabilir :A imza toplarız üyelerden gerekirse :A:A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and Dosi