Zey TV Fav10 - Yılbaşı Çekilişi - Hediyeler 1 Ocak'ta Sahiplerini Bulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin kutlama konusu yok maalesef :A Umarım zorlanmayacağım biri gelir :A
Ozaman kendi zevkine göre bir şey hediye edeceksin :A Ama profilden kopya kolay. Yada hangi diziyi izliyorsa ordan yol çizersin. O kısım kolay bence :A
Bu forumda en çok hediye verdiğim bir kaç isim zaten yer almıyor. Yabancı gelsin isterim :A

Şimdi senle 20 kişi olacağız. @Tolstoyevski kura çekecek ve senin kime hediye vereceğini sana 27 Aralık tarihinde söyleyecek. Belki sana kurada misal @Angelica çıkar, benim kurada da sen çıkarsın. Sana kim çıktığını klmseye söylemeyeceksin. Yılbaşı günü açılan konuda hediyeni paylaşacaksın sana çıkanı etiket ederek :A
Konuda da yazmakta. Oku iyice :A zaten olurda gerçekten Angelica çıkarsa bol bol Hercai hediye edersin :F

Angelica sadece Hercaimi izliyor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Herkesi ana kemi kadro yoldaşı olarak saymayız... :A Ama bu yolda ilerleyen yoldaşlarımız da vardır. Ana kadromuz ise her daim bellidir... :A
...

acef160e84108245256b6ceca5b538b2.gif

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
İşimizi kesmemizi söylüyorsun ama bunu yapamayız... İşimiz zaten şov yapmak... :A :A
Bu arada bu etkinlikte @Tolstoyevski sunucu olduğundan kimseye hediye vermeyecek yani onu tam olarak kendinizden saymamanız ayıp oldu :A
Ben zaten sizin ekipten olmadım hiç bir zaman. Burda da farkımız ortaya çıkması iyi oldu :bhr:
Kepenkleri kapattık artık. Kimseyi almayacağız artık.

Bu arada bu etkinlikte @Tolstoyevski sunucu olduğundan kimseye hediye vermeyecek yani onu tam olarak kendinizden saymamanız ayıp oldu :A
Ben zaten sizin ekipten olmadım hiç bir zaman. Burda da farkımız ortaya çıkması iyi oldu :bhr:
Ben ana kemik kadroya kimseyi aldığımızı hatırlamıyorum zaten.... :A Evet Sabaristler ve Sıvacılar bu yolda ilerleyen başka insanlarla yürüdü her zaman. Ama bu yolun ve bu kutlu davanın kemik kadrosu her daim belliydi... :A

Ben ana kemik kadroya kimseyi aldığımızı hatırlamıyorum zaten.... :A Evet Sabaristler ve Sıvacılar bu yolda ilerleyen başka insanlarla yürüdü her zaman. Ama bu yolun ve bu kutlu davanın kemik kadrosu her daim belliydi... :A
Kemik kadro kim? (b)
Ne sizin kemik kadro, nede sonradan eklenen '+++++' kadroda yokum çok şükür 😎
------

Ana kemik kadromuz bellidir... @MasacRE (....) @Sherlock @Maskeli Fedai yoldaşlarım... Canım yoldaşlarım be... :A

Sigara sağlığa zararlıdır... Yapma...
Cevabı burda gördüm. Tekrar yazma :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and MEnes
Kemikler kırılgan olur ve isteseler de dahil olmak istemeyiz zaten, bizim zırh gibi kendi team’imiz yeter.. :bhr: :A

Kemikler kırılgan olur ve isteseler de dahil olmak istemeyiz zaten, bizim zırh gibi kendi team’imiz yeter.. :bhr: :A
Bu program için tebrikler ve teşekkürler.

Ee bundan sonra ne olacak? Artık kapatalım mı kepenkleri? :A
Ayın 31'i garanti mi?
Ya şey yapalım birde, hani o çekiliş harici belki bazı isimler olmaz ve o konudan isteyen istediği kişiye de sonradan hediye verebilsin?

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu program için tebrikler ve teşekkürler.

Ee bundan sonra ne olacak? Artık kapatalım mı kepenkleri? :A
Ayın 31'i garanti mi?
Ya şey yapalım birde, hani o çekiliş harici belki bazı isimler olmaz ve o konudan isteyen istediği kişiye de sonradan hediye verebilsin?
Yarın daha detaylı konuşuruz ama şimdilik geçici kepenk olabilir, kapandı çünkü başvurular. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...