Herkesin kutlama konusu yok maalesefDün Zeyno'ya verdiğim öneriyi sanada belirteyim : o kişinin profili ve kutlama konularına bakarak kopya çekebilirsin![]()
Herkesin kutlama konusu yok maalesefDün Zeyno'ya verdiğim öneriyi sanada belirteyim : o kişinin profili ve kutlama konularına bakarak kopya çekebilirsin![]()
Ozaman kendi zevkine göre bir şey hediye edeceksinHerkesin kutlama konusu yok maalesefUmarım zorlanmayacağım biri gelir
![]()
Şimdi senle 20 kişi olacağız. @Tolstoyevski kura çekecek ve senin kime hediye vereceğini sana 27 Aralık tarihinde söyleyecek. Belki sana kurada misal @Angelica çıkar, benim kurada da sen çıkarsın. Sana kim çıktığını klmseye söylemeyeceksin. Yılbaşı günü açılan konuda hediyeni paylaşacaksın sana çıkanı etiket ederek
Konuda da yazmakta. Oku iyicezaten olurda gerçekten Angelica çıkarsa bol bol Hercai hediye edersin
![]()
İşte gerçek yoldaşlık, gerçek kardeşlik... Hep birlikteyiz her daim...Hediye mediye yok.. Sayın Gs'li dostuma yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum.. @MEnes
Tek bir soru @Tolstoyevski yoldaşımız değil mi? @Sherlock @Maskeli Fedaiİşte gerçek yoldaşlık, gerçek kardeşlik... Hep birlikteyiz her daim...
Herkesi ana kemi kadro yoldaşı olarak saymayız...
O zaman bende varım diyorum.Bu düzene karşı çıkarak çekilişe katılmıyorum.Herkesi ana kemi kadro yoldaşı olarak saymayız...Ama bu yolda ilerleyen yoldaşlarımız da vardır. Ana kadromuz ise her daim bellidir...
![]()
...Herkesi ana kemi kadro yoldaşı olarak saymayız...Ama bu yolda ilerleyen yoldaşlarımız da vardır. Ana kadromuz ise her daim bellidir...
![]()
İşte gerçek yoldaşlık, gerçek kardeşlik... Hep birlikteyiz her daim...
Tamam anladıkO zaman bende varım diyorum.Bu düzene karşı çıkarak çekilişe katılmıyorum.
------
@MEnes Sabar'ın ana kadrosunu sayar mısın?
Ana kemik kadromuz bellidir... @MasacRE (....) @Sherlock @Maskeli Fedai yoldaşlarım... Canım yoldaşlarım be...O zaman bende varım diyorum.Bu düzene karşı çıkarak çekilişe katılmıyorum.
------
@MEnes Sabar'ın ana kadrosunu sayar mısın?
Sigara sağlığa zararlıdır... Yapma...
@Zeyno45 ile ortak diziniz. Ondan dedimAngelica sadece Hercaimi izliyor![]()
İşimizi kesmemizi söylüyorsun ama bunu yapamayız... İşimiz zaten şov yapmak...
Bu arada bu etkinlikte @Tolstoyevski sunucu olduğundan kimseye hediye vermeyecek yani onu tam olarak kendinizden saymamanız ayıp olduİşimizi kesmemizi söylüyorsun ama bunu yapamayız... İşimiz zaten şov yapmak...![]()
![]()
Ben ana kemik kadroya kimseyi aldığımızı hatırlamıyorum zaten....Bu arada bu etkinlikte @Tolstoyevski sunucu olduğundan kimseye hediye vermeyecek yani onu tam olarak kendinizden saymamanız ayıp oldu
Ben zaten sizin ekipten olmadım hiç bir zaman. Burda da farkımız ortaya çıkması iyi oldu![]()
Kepenkleri kapattık artık. Kimseyi almayacağız artık.
Kemik kadro kim?Ben ana kemik kadroya kimseyi aldığımızı hatırlamıyorum zaten....Evet Sabaristler ve Sıvacılar bu yolda ilerleyen başka insanlarla yürüdü her zaman. Ama bu yolun ve bu kutlu davanın kemik kadrosu her daim belliydi...
![]()
Cevabı burda gördüm. Tekrar yazmaAna kemik kadromuz bellidir... @MasacRE (....) @Sherlock @Maskeli Fedai yoldaşlarım... Canım yoldaşlarım be...
Sigara sağlığa zararlıdır... Yapma...
Kemikler kırılgan olur ve isteseler de dahil olmak istemeyiz zaten, bizim zırh gibi kendi team’imiz yeter..Bu arada bu etkinlikte @Tolstoyevski sunucu olduğundan kimseye hediye vermeyecek yani onu tam olarak kendinizden saymamanız ayıp oldu
Ben zaten sizin ekipten olmadım hiç bir zaman. Burda da farkımız ortaya çıkması iyi oldu![]()
Kepenkleri kapattık artık. Kimseyi almayacağız artık.
Bu program için tebrikler ve teşekkürler.Kemikler kırılgan olur ve isteseler de dahil olmak istemeyiz zaten, bizim zırh gibi kendi team’imiz yeter..![]()
![]()
Yok yok yazmadım...Kemik kadro kim?
Ne sizin kemik kadro, nede sonradan eklenen '+++++' kadroda yokum çok şükür 😎
------
Cevabı burda gördüm. Tekrar yazma![]()
Yarın daha detaylı konuşuruz ama şimdilik geçici kepenk olabilir, kapandı çünkü başvurular.Bu program için tebrikler ve teşekkürler.
Ee bundan sonra ne olacak? Artık kapatalım mı kepenkleri?
Ayın 31'i garanti mi?
Ya şey yapalım birde, hani o çekiliş harici belki bazı isimler olmaz ve o konudan isteyen istediği kişiye de sonradan hediye verebilsin?