Zey TV Fav10 - Yılbaşı Çekilişi - Hediyeler 1 Ocak'ta Sahiplerini Bulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu defa atv arşivinin tozlu raflarını bi karıştırayım diyorum dosicim de ben olayı anlamadım nasıl bişey bu? 😂
Şimdi senle 20 kişi olacağız. @Tolstoyevski kura çekecek ve senin kime hediye vereceğini sana 27 Aralık tarihinde söyleyecek. Belki sana kurada misal @Angelica çıkar, benim kurada da sen çıkarsın. Sana kim çıktığını klmseye söylemeyeceksin. Yılbaşı günü açılan konuda hediyeni paylaşacaksın sana çıkanı etiket ederek :A
Konuda da yazmakta. Oku iyice :A zaten olurda gerçekten Angelica çıkarsa bol bol Hercai hediye edersin :F

Şimdi senle 20 kişi olacağız. @Tolstoyevski kura çekecek ve senin kime hediye vereceğini sana 27 Aralık tarihinde söyleyecek. Belki sana kurada misal @Angelica çıkar, benim kurada da sen çıkarsın. Sana kim çıktığını klmseye söylemeyeceksin. Yılbaşı günü açılan konuda hediyeni paylaşacaksın sana çıkanı etiket ederek :A
Konuda da yazmakta. Oku iyice :A zaten olurda gerçekten Angelica çıkarsa bol bol Hercai hediye edersin :F
teşekkür ederim canım tamamdır varııım diyoruuum :A :A

Ben konudaki ilk mesajımda katılmayacağımızı söylemiştim yoldaşım. :A Sıvacılar, Hainler Birliği, Kütük Kardeşliği ve Sabar Yoldaşlığı olarak bu etkinliğe katılmıyoruz... :A (Ne çok ismimiz varmış, bulunmadığımız masa yok resmen... :A )

Biz de katılırız, siz yoldaşlarımla beni yazın. :A

Ben konudaki ilk mesajımda katılmayacağımızı söylemiştim yoldaşım. :A Sıvacılar, Hainler Birliği, Kütük Kardeşliği ve Sabar Yoldaşlığı olarak bu etkinliğe katılmıyoruz... :A (Ne çok ismimiz varmış, bulunmadığımız masa yok resmen... :A )
Karar ver Maskeli :A
@Sherlock tekrardan nihai kararını versin :A

@MEnes hiç bir konuda artık beklentim yok senden. Burayı anlarım ama başka yerdeki tavrını kenara yazdım :A

Karar ver Maskeli :A
@Sherlock tekrardan nihai kararını versin :A

@MEnes hiç bir konuda artık beklentim yok senden. Burayı anlarım ama başka yerdeki tavrını kenara yazdım :A
Yazma bir yerlere bir şeyler, benim için çok zor şeyler olduğunu biliyorsun o beklentilerin... :A Hayatımın şu döneminde benden forumla ilgili bir şeyler beklemek mantıklı mı sence... :A Ben gir çık, goygoy yapma ve Sabar yorumlama dışında ne yapabilirim ki burada... :A

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yazma bir yerlere bir şeyler, benim için çok zor şeyler olduğunu biliyorsun o beklentilerin... :A Hayatımın şu döneminde benden forumla ilgili bir şeyler beklemek mantıklı mı sence... :A Ben gir çık, goygoy yapma ve Sabar yorumlama dışında ne yapabilirim ki burada... :A
4 Ocak 2021 tarihinde benden bir takım yazılar görmeye hazır ol 👍

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and MEnes
Aynen, ogüne kadar bir mevzuda senden birşey görmeyince gerekli yazıyı yazacağım :A 3 Ocak son tarihin :A
He anladım bu tarih büyük ihtimal şu son yürüttüğün, beni etiketlediğin, beni rahat bıraktığın ve benim hiç bir şey yapmadığım etkinliğin bitiş tarihi... :A Yarışmacı sayısı düşünce bir şeyler yaparsın demiştin ve ben hala yapmadım tabi... :A

• İlginç
  • Güldürdün
He anladım bu tarih büyük ihtimal şu son yürüttüğün, beni etiketlediğin, beni rahat bıraktığın ve benim hiç bir şey yapmadığım etkinliğin bitiş tarihi... :A Yarışmacı sayısı düşünce bir şeyler yaparsın demiştin ve ben hala yapmadım tabi... :A
Oha, ilk kez pat diye çaktın mevzuyu :F

Neyse plan iptal. Bilincinde olman bile yeterli :A son tarih dememeliydim 🤦🏻‍♀️
------

Ben zaten çalışıyorum vaktim yok katılmak için Gta madencilikte @Dosi
AA çalışıyormusun?
Haber verdiğin için teşekkürler :bhr:
Bazıları yazma zahmetinde bile bulunmuyor.

Oha, ilk kez pat diye çaktın mevzuyu :F

Neyse plan iptal. Bilincinde olman bile yeterli :A son tarih dememeliydim 🤦🏻‍♀️
------

AA çalışıyormusun?
Haber verdiğin için teşekkürler :bhr:
Bazıları yazma zahmetinde bile bulunmuyor.
Yakın gelecek olduğu için aklıma bir anda geldi ve güzel tahmin ettim tabii... :A Beklentileri doğru ayarlamak lazım konu MEnes olunca... :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...