bu defa atv arşivinin tozlu raflarını bi karıştırayım diyorum dosicim de ben olayı anlamadım nasıl bişey bu? 😂
bu defa atv arşivinin tozlu raflarını bi karıştırayım diyorum dosicim de ben olayı anlamadım nasıl bişey bu? 😂
Şimdi senle 20 kişi olacağız. @Tolstoyevski kura çekecek ve senin kime hediye vereceğini sana 27 Aralık tarihinde söyleyecek. Belki sana kurada misal @Angelica çıkar, benim kurada da sen çıkarsın. Sana kim çıktığını klmseye söylemeyeceksin. Yılbaşı günü açılan konuda hediyeni paylaşacaksın sana çıkanı etiket ederekbu defa atv arşivinin tozlu raflarını bi karıştırayım diyorum dosicim de ben olayı anlamadım nasıl bişey bu? 😂
teşekkür ederim canım tamamdır varııım diyoruuumŞimdi senle 20 kişi olacağız. @Tolstoyevski kura çekecek ve senin kime hediye vereceğini sana 27 Aralık tarihinde söyleyecek. Belki sana kurada misal @Angelica çıkar, benim kurada da sen çıkarsın. Sana kim çıktığını klmseye söylemeyeceksin. Yılbaşı günü açılan konuda hediyeni paylaşacaksın sana çıkanı etiket ederek
Konuda da yazmakta. Oku iyicezaten olurda gerçekten Angelica çıkarsa bol bol Hercai hediye edersin
![]()
Kurada ben çıkarsam Hercai istememteşekkür ederim canım tamamdır varııım diyoruuum![]()
![]()
karışmaa bendeeeKurada ben çıkarsam Hercai istemem
Tanımadığın biri çıkarsa profilden veya kutlama konularından kopya çekersin ilgi alanları olarak![]()
Haha tamamkarışmaa bendeee![]()
Ben konudaki ilk mesajımda katılmayacağımızı söylemiştim yoldaşım.
Biz de katılırız, siz yoldaşlarımla beni yazın.![]()
Karar ver MaskeliBen konudaki ilk mesajımda katılmayacağımızı söylemiştim yoldaşım.Sıvacılar, Hainler Birliği, Kütük Kardeşliği ve Sabar Yoldaşlığı olarak bu etkinliğe katılmıyoruz...
(Ne çok ismimiz varmış, bulunmadığımız masa yok resmen...
)
Yazma bir yerlere bir şeyler, benim için çok zor şeyler olduğunu biliyorsun o beklentilerin...
4 Ocak 2021 tarihinde benden bir takım yazılar görmeye hazır ol 👍Yazma bir yerlere bir şeyler, benim için çok zor şeyler olduğunu biliyorsun o beklentilerin...Hayatımın şu döneminde benden forumla ilgili bir şeyler beklemek mantıklı mı sence...
Ben gir çık, goygoy yapma ve Sabar yorumlama dışında ne yapabilirim ki burada...
![]()
Neden 4 Ocak bilemedim ama vardır muhakkak senin tarafında bir karşılığı...4 Ocak 2021 tarihinde benden bir takım yazılar görmeye hazır ol 👍
Aynen, ogüne kadar bir mevzuda senden birşey görmeyince gerekli yazıyı yazacağımNeden 4 Ocak bilemedim ama vardır muhakkak senin tarafında bir karşılığı...Bekliyorum yazılarını o zaman...
He anladım bu tarih büyük ihtimal şu son yürüttüğün, beni etiketlediğin, beni rahat bıraktığın ve benim hiç bir şey yapmadığım etkinliğin bitiş tarihi...Aynen, ogüne kadar bir mevzuda senden birşey görmeyince gerekli yazıyı yazacağım3 Ocak son tarihin
![]()
Oha, ilk kez pat diye çaktın mevzuyuHe anladım bu tarih büyük ihtimal şu son yürüttüğün, beni etiketlediğin, beni rahat bıraktığın ve benim hiç bir şey yapmadığım etkinliğin bitiş tarihi...Yarışmacı sayısı düşünce bir şeyler yaparsın demiştin ve ben hala yapmadım tabi...
![]()
AA çalışıyormusun?Ben zaten çalışıyorum vaktim yok katılmak için Gta madencilikte @Dosi
Yakın gelecek olduğu için aklıma bir anda geldi ve güzel tahmin ettim tabii...Oha, ilk kez pat diye çaktın mevzuyu
Neyse plan iptal. Bilincinde olman bile yeterlison tarih dememeliydim 🤦🏻♀️
------
AA çalışıyormusun?
Haber verdiğin için teşekkürler
Bazıları yazma zahmetinde bile bulunmuyor.
Tamamdır. Zaten 20 kişi olduk. Sizin kaprisinizi çekecek değilizKatılmıyorum@MEnes