Zey TV Fav10 - Yılbaşı Çekilişi - Hediyeler 1 Ocak'ta Sahiplerini Bulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yok yazmadım... :A Ahahaha kurduğun SABAR grubunu ne çabuk da unuttun... :A Sabar yoldaşlığının bir yoldaşı hiç olmadın yani... :A
Ben mi kurdum 😱
En başından beri sabarcıların arkadaşıyım diyordum :A
O sabarcı dediklerim teker teker gözümü açtı. Sen kalmıştın geriye. Sende gerekli sinyali verdin. 2021'e yenilik ile girmek şart oldu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Ben mi kurdum 😱
En başından beri sabarcıların arkadaşıyım diyordum :A
O sabarcı dediklerim teker teker gözümü açtı. Sen kalmıştın geriye. Sende gerekli sinyali verdin. 2021'e yenilik ile girmek şart oldu :A
Kim kurdu bilmiyorum ama içimizde yer aldın ve benimsedin bu durumu... :A Bırakalım şimdi senin de hoşuna gidiyordu.... :A Bir tek ben kaldım demek ha... Vaaay be, ben de yok olacağım demek... :A Ben ben MEnes....

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Kim kurdu bilmiyorum ama içimizde yer aldın ve benimsedin bu durumu... :A Bırakalım şimdi senin de hoşuna gidiyordu.... :A Bir tek ben kaldım demek ha... Vaaay be, ben de yok olacağım demek... :A Ben ben MEnes....
Sen yukarda kurduğun cümleler ile bizi yok edip üzerimize toprak attın :A
Canın sağolsun.
Fazla yazmayayım. Burda stop diyorum...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Hani 27 aralıkta söylenecekti :A
Yok, o gün son katılım günüydü :A
Sadece 31 Aralık hediye fassı olacaktı ama bir kaç kişi müsait olmayacağını belirtmişti ve benimde yoğun olma durumum var. Bugün yarın kime hediye vereceğinizi öğrenirsiniz :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Yok, o gün son katılım günüydü :A
Sadece 31 Aralık hediye fassı olacaktı ama bir kaç kişi müsait olmayacağını belirtmişti ve benimde yoğun olma durumum var. Bugün yarın kime hediye vereceğinizi öğrenirsiniz :A

Hee tmm ben yanlış anlamışım o zaman :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Kura işlemleri oldu herşey tamam. Bakalım kim bana hediye verecek :Z

Hediye verme işi 1 Ocak'ta yapılacak. Yakın zamanda @Tolstoyevski sizlere kurada kimin çıktığını belirtir.

@Dosi
@Aserat
@xdragxx
@Staran
@Yiğitt
@Doğan
@Cervantes
@Gerekli24
@Özgür
@slhttnmtl
@hayret bi şey
@serhatt
@Angelica
@kerem
@BesaleT
@phoebebuffay
@denizz19
@dreamy
@haluk792
@Zeyno45

Umarım etiket gelir :A

@Tolstoyevski 31 Aralık'ı bulmaz değil mi kimin çıktığını öğrenmemiz? Ben bir kaç gün olmayacağım o günden itibaren :D Sana yada @Dosi'ye göndereceğim önceden hediyeyi eğer kabul ederseniz :D

@Tolstoyevski 31 Aralık'ı bulmaz değil mi kimin çıktığını öğrenmemiz? Ben bir kaç gün olmayacağım o günden itibaren :D Sana yada @Dosi'ye göndereceğim önceden hediyeyi eğer kabul ederseniz :D
Bugün akşam 22.00'den önce herkese ulaşmış olacak DM'den. Hatta daha da kısa süre önce. :A

Hediyeleri o gün ulaştıramayacak olanlar adına aracı olabilirim evet, bu yönde talep edenler olursa tamamdır yeter ki gönlünüzden geçen hediyeleri gönderin. :A

Bugün öğreneceksin.
1 Ocak sana uygun değil mi? 31 uymaz dedin diye sana uyar sandım :A
Hatta sana hemen şimdi yazsın @Tolstoyevski
Ve evet o yada ben farketmez. Konuyu ben açacağım gibi görünüyor ama ona yolla yinede. Ben gününde öğrensem daha iyi :Z

Cevap yazmış bile :A
Ama o gün herkes konuda olsa daha iyi olur

Bugün akşam 22.00'den önce herkese ulaşmış olacak DM'den. Hatta daha da kısa süre önce. :A

Hediyeleri o gün ulaştıramayacak olanlar adına aracı olabilirim evet, bu yönde talep edenler olursa tamamdır yeter ki gönlünüzden geçen hediyeleri gönderin. :A
Tamamdır :A Birde bana sen çıkıyormuşsun :F

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bugün öğreneceksin.
Ve evet o yada ben farketmez. Konuyu ben açacağım gibi görünüyor ama on yolla yinede. Ben gününde öğrensem daha iyi :Z

An itibariyle başlıyorum mesaiye. :A :Z

Tamamdır :A Birde bana sen çıkıyormuşsun :F

Ben etkinliği yürüten olduğum için dahil olamayacağım etkinliğe :( Yoksa kurala uygun olmazdı, sürprizi kaçar ve iki kişinin bildiği sır değildir.. :A

Bugün öğreneceksin.
Ve evet o yada ben farketmez. Konuyu ben açacağım gibi görünüyor ama ona yolla yinede. Ben gününde öğrensem daha iyi :Z

Köye gideceğim 4 gün yokum :A Yanımda bilgisayarı götürürsem kendim girerim tabi ama sanmıyorum :A
An itibariyle başlıyorum mesaiye. :A :Z

Ben etkinliği yürüten olduğum için dahil olamayacağım etkinliğe :( Yoksa kurala uygun olmazdı, sürprizi kaçar ve iki kişinin bildiği sır değildir.. :A
Listeye bakmamışım pardon :A

Köye gideceğim 4 gün yokum :A Yanımda bilgisayarı götürürsem kendim girerim tabi ama sanmıyorum :A

Listeye bakmamışım pardon :A
Umarım yetiştirsin hem sonradan gelsen bile sana kurada çıkmayanlarada bol keseden hediye verebilirsin :A
Listedeki herkes hediyesini verdikten sonra seyircilere açacağız konuyu :A @Tolstoyevski
Tols üzülme ya, ben sana hediye hazır ederim :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...