Ahahahaha gerekeni yaptın yine canım yoldaşım benim be...Katılmıyorum@MEnes
Ahahahaha gerekeni yaptın yine canım yoldaşım benim be...Katılmıyorum@MEnes
Yıldız adamların her zaman kaprisi olur.. @MEnes
Eyvallah yoldaşım..Ahahahaha gerekeni yaptın yine canım yoldaşım benim be...![]()
Aman aman ne yıldız ne yıldız.Yıldız adamların her zaman kaprisi olur.. @MEnes
------
Eyvallah yoldaşım..Hediye mediye bize göre değil
![]()
Kendisi hainliğime şaşırmaz..Aman aman ne yıldız ne yıldız.
Siz anca üşengeçliğin yıldızı olursunuz
Bu arada Sherlock'u satmış oldun![]()
Aaah ah ne kadar doğru tespitler bunlar be... Bizim yıldızlığımız ve mükemmel uyumsuzluğumuz oldukça bu kaprislerimiz her zaman devam edecektir zaten...Yıldız adamların her zaman kaprisi olur.. @MEnes
------
Eyvallah yoldaşım..Hediye mediye bize göre değil
![]()
Hediye ve sanatı harmanlama diye bir şey varAaah ah ne kadar doğru tespitler bunlar be... Bizim yıldızlığımız ve mükemmel uyumsuzluğumuz oldukça bu kaprislerimiz her zaman devam edecektir zaten...
Hediye ile işimiz olmaz, bizim işimiz sanat...![]()
Var tabi ama yerine ve zamanına göre yapılır o dediğin şey... Her fırsatta yapılmaz...Hediye ve sanatı harmanlama diye bir şey var![]()
Neyse oyalama beni gidip GS maçı için kapışacağımVar tabi ama yerine ve zamanına göre yapılır o dediğin şey... Her fırsatta yapılmaz...(İyi alıştın olmamış atmaya, lider yapacaksın beni bir dahaki bölümde anladığım kadarıyla...
)
Ahahahaha gerekeni yaptın yine canım yoldaşım benim be...![]()
Yıldız adamların her zaman kaprisi olur.. @MEnes
Aman aman ne yıldız ne yıldız.
Siz anca üşengeçliğin yıldızı olursunuz
Bu arada Sherlock'u satmış oldun![]()
Kendisi hainliğime şaşırmaz..@Sherlock
Bu sefer hainlik yapasım yoktu lakin yoldaşlarım öyle allandıra ballandıra anlatmışlar ki hediye vermeme durumunu, kendilerinin kararlarına saygı duyma kararı aldım.Aaah ah ne kadar doğru tespitler bunlar be... Bizim yıldızlığımız ve mükemmel uyumsuzluğumuz oldukça bu kaprislerimiz her zaman devam edecektir zaten...
Hediye ile işimiz olmaz, bizim işimiz sanat...![]()
Sonuç? Etkinlikte varmısın yokmusun?Bu sefer hainlik yapasım yoktu lakin yoldaşlarım öyle allandıra ballandıra anlatmışlar ki hediye vermeme durumunu, kendilerinin kararlarına saygı duyma kararı aldım.Zaten biz asla birbirimizden bağımsız hareket edemeyiz, canım yoldaşlarım...
Biz hepimiz bu hediye verme etkinliğine katılması mümkün olmayan Utku yoldaşımıza, yani @MasacRE’ye hediye vereceğiz...
Yokum değil, yokuz...Sonuç? Etkinlikte varmısın yokmusun?![]()
adını yazdıralım mı?
Galiba cevabı yokum ama emin olayım. Malum bazen yanlış anlıyorum![]()
Bana ve @Tolstoyevski 'ye yaptığınız bu ihaneti unutmayacağız 😡
Hediye mediye yok.. Sayın Gs'li dostuma yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum.. @MEnesBana ve @Tolstoyevski 'ye yaptığınız bu ihaneti unutmayacağız 😡
@MEnes ve @Maskeli Fedai ile hediye verme fassında olmazsanız 2021'de tüm tripsi modumu üstünüze salarım
Siz o gün @MasacRE 'ye hediye vermek için konuda olun ve sanat ile alakalı paylaşım yapın
Tamamdır, iyi günlerHediye mediye yok.. Sayın Gs'li dostuma yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum.. @MEnes
Sana hediye olarak Hercai gelirse diss sayar bakar bakmaz çöpün yolunu tutar.Kurada ben çıkarsam Hercai istemem
Tanımadığın biri çıkarsa profilden veya kutlama konularından kopya çekersin ilgi alanları olarak![]()
Umarım beni iyi tanıyan biri denk gelirSana hediye olarak Hercai gelirse diss sayar bakar bakmaz çöpün yolunu tutar.![]()
Yakın gelecek olduğu için aklıma bir anda geldi ve güzel tahmin ettim tabii...Beklentileri doğru ayarlamak lazım konu MEnes olunca...
![]()
Katılmıyorum@MEnes
Yanlış zaman, yanlış insan
Ben daha çok tanımadığım birinin bana gelmesinden endişeliyimUmarım beni iyi tanıyan biri denk gelir![]()
Hekimoğlu, ne çıkarsa bahtınaBen daha çok tanımadığım birinin bana gelmesinden endişeliyim![]()
Dün Zeyno'ya verdiğim öneriyi sanada belirteyim : o kişinin profili ve kutlama konularına bakarak kopya çekebilirsinBen daha çok tanımadığım birinin bana gelmesinden endişeliyim![]()