Zey TV Fav10 - Yılbaşı Çekilişi - Hediyeler 1 Ocak'ta Sahiplerini Bulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıldız adamların her zaman kaprisi olur.. @MEnes
------

Eyvallah yoldaşım.. :A Hediye mediye bize göre değil :A
Aaah ah ne kadar doğru tespitler bunlar be... Bizim yıldızlığımız ve mükemmel uyumsuzluğumuz oldukça bu kaprislerimiz her zaman devam edecektir zaten... :A

Hediye ile işimiz olmaz, bizim işimiz sanat... :A

Var tabi ama yerine ve zamanına göre yapılır o dediğin şey... Her fırsatta yapılmaz... :A (İyi alıştın olmamış atmaya, lider yapacaksın beni bir dahaki bölümde anladığım kadarıyla... :A )
Neyse oyalama beni gidip GS maçı için kapışacağım :A

------

Ve kaptım :A

Son düzenleme:
Ahahahaha gerekeni yaptın yine canım yoldaşım benim be... :A
Yıldız adamların her zaman kaprisi olur.. @MEnes
Aman aman ne yıldız ne yıldız.
Siz anca üşengeçliğin yıldızı olursunuz :A
Bu arada Sherlock'u satmış oldun :A
Kendisi hainliğime şaşırmaz.. :A @Sherlock
Aaah ah ne kadar doğru tespitler bunlar be... Bizim yıldızlığımız ve mükemmel uyumsuzluğumuz oldukça bu kaprislerimiz her zaman devam edecektir zaten... :A

Hediye ile işimiz olmaz, bizim işimiz sanat... :A
Bu sefer hainlik yapasım yoktu lakin yoldaşlarım öyle allandıra ballandıra anlatmışlar ki hediye vermeme durumunu, kendilerinin kararlarına saygı duyma kararı aldım. :A Zaten biz asla birbirimizden bağımsız hareket edemeyiz, canım yoldaşlarım...

Biz hepimiz bu hediye verme etkinliğine katılması mümkün olmayan Utku yoldaşımıza, yani @MasacRE’ye hediye vereceğiz...

Bu sefer hainlik yapasım yoktu lakin yoldaşlarım öyle allandıra ballandıra anlatmışlar ki hediye vermeme durumunu, kendilerinin kararlarına saygı duyma kararı aldım. :A Zaten biz asla birbirimizden bağımsız hareket edemeyiz, canım yoldaşlarım...

Biz hepimiz bu hediye verme etkinliğine katılması mümkün olmayan Utku yoldaşımıza, yani @MasacRE’ye hediye vereceğiz...
Sonuç? Etkinlikte varmısın yokmusun? :A :A adını yazdıralım mı? :A
Galiba cevabı yokum ama emin olayım. Malum bazen yanlış anlıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Yokum değil, yokuz... :A Yoldaşlarıma ihanet edemem... @MEnes @Maskeli Fedai

Bana ve @Tolstoyevski 'ye yaptığınız bu ihaneti unutmayacağız 😡
@MEnes ve @Maskeli Fedai ile hediye verme fassında olmazsanız 2021'de tüm tripsi modumu üstünüze salarım :A
Siz o gün @MasacRE 'ye hediye vermek için konuda olun ve sanat ile alakalı paylaşım yapın
Hediye mediye yok.. Sayın Gs'li dostuma yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum.. @MEnes

Kurada ben çıkarsam Hercai istemem :A
Tanımadığın biri çıkarsa profilden veya kutlama konularından kopya çekersin ilgi alanları olarak :A
Sana hediye olarak Hercai gelirse diss sayar bakar bakmaz çöpün yolunu tutar. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...