Zey TV Fav10 - Yılbaşı Çekilişi - Hediyeler 1 Ocak'ta Sahiplerini Bulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kurada beni sevmeyen biri çıkarsa hediye almasına gerek yok. Hiç hediye olmaması samimiyetsiz bir hediyeden iyidirssssssss

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Son düzenleme:
Ben de varım, zaten bu sene gerçeğini yapamadık bari burada katılım göstereyim :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Bari burda yapmayın be :A
Hediye vermeyene sunucu @Tolstoyevski devreye girsin ve yedekçi olsun herkes için :A Size güvenmiyorum :A
Yoldaşıma katılıyorum ama etkinliğe katılmıyorum... :A :A
@Tolstoyevski 4-5 anca katılan olur dedi, bizimkiler katılır dedi tam tersi bizimkiler yan çizdi :A @xdragxx @MEnes @Sherlock
Biz de katılırız, siz yoldaşlarımla beni yazın. :A Ne de olsa unutursak @Tolstoyevski hallediyormuş. :A

@Tolstoyevski 4-5 anca katılan olur dedi, bizimkiler katılır dedi tam tersi bizimkiler yan çizdi :A @xdragxx @MEnes @Sherlock
Ben böyle şaaşalı süslemeleri şeyleri sevmiyorum... :A Şov yaparım ama şov sevmem... :A
Biz de katılırız, siz yoldaşlarımla beni yazın. :A Ne de olsa unutursak @Tolstoyevski hallediyormuş. :A
Sen kimse sordun da katılacağımı belirtiyorsun... :A Benim adıma karar verme yetisine sahip olmadığını hepimiz biliyoruz... :A

• Olmamış
Reactions: Dosi
Ben böyle şaaşalı süslemeleri şeyleri sevmiyorum... :A Şov yaparım ama şov sevmem... :A

Sen kimse sordun da katılacağımı belirtiyorsun... :A Benim adıma karar verme yetisine sahip olmadığını hepimiz biliyoruz... :A
Konuya gereğini yap ve uzaklaş :A
Bize faydan yok hiç bir yerde zaten...

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...