Zey TV Fav10 - Yılbaşı Çekilişi - Hediyeler 1 Ocak'ta Sahiplerini Bulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu defa atv arşivinin tozlu raflarını bi karıştırayım diyorum dosicim de ben olayı anlamadım nasıl bişey bu? 😂
Şimdi senle 20 kişi olacağız. @Tolstoyevski kura çekecek ve senin kime hediye vereceğini sana 27 Aralık tarihinde söyleyecek. Belki sana kurada misal @Angelica çıkar, benim kurada da sen çıkarsın. Sana kim çıktığını klmseye söylemeyeceksin. Yılbaşı günü açılan konuda hediyeni paylaşacaksın sana çıkanı etiket ederek

Konuda da yazmakta. Oku iyice
zaten olurda gerçekten Angelica çıkarsa bol bol Hercai hediye edersin

teşekkür ederim canım tamamdır varııım diyoruuum

Ben konudaki ilk mesajımda katılmayacağımızı söylemiştim yoldaşım.
Sıvacılar, Hainler Birliği, Kütük Kardeşliği ve Sabar Yoldaşlığı olarak bu etkinliğe katılmıyoruz...
(Ne çok ismimiz varmış, bulunmadığımız masa yok resmen...
)

Biz de katılırız, siz yoldaşlarımla beni yazın.

Karar ver Maskeli

@Sherlock tekrardan nihai kararını versin

@MEnes hiç bir konuda artık beklentim yok senden. Burayı anlarım ama başka yerdeki tavrını kenara yazdım

Karar ver Maskeli

@Sherlock tekrardan nihai kararını versin

@MEnes hiç bir konuda artık beklentim yok senden. Burayı anlarım ama başka yerdeki tavrını kenara yazdım
Yazma bir yerlere bir şeyler, benim için çok zor şeyler olduğunu biliyorsun o beklentilerin...
Hayatımın şu döneminde benden forumla ilgili bir şeyler beklemek mantıklı mı sence...
Ben gir çık, goygoy yapma ve Sabar yorumlama dışında ne yapabilirim ki burada...

Reactions: 12.Adam and Dosi
4 Ocak 2021 tarihinde benden bir takım yazılar görmeye hazır ol 👍

Reactions: 12.Adam and MEnes
Aynen, ogüne kadar bir mevzuda senden birşey görmeyince gerekli yazıyı yazacağım
3 Ocak son tarihin
He anladım bu tarih büyük ihtimal şu son yürüttüğün, beni etiketlediğin, beni rahat bıraktığın ve benim hiç bir şey yapmadığım etkinliğin bitiş tarihi...
Yarışmacı sayısı düşünce bir şeyler yaparsın demiştin ve ben hala yapmadım tabi...

Oha, ilk kez pat diye çaktın mevzuyu

Neyse plan iptal. Bilincinde olman bile yeterli
son tarih dememeliydim 🤦🏻‍♀️
------

Ben zaten çalışıyorum vaktim yok katılmak için Gta madencilikte @Dosi
AA çalışıyormusun?
Haber verdiğin için teşekkürler

Bazıları yazma zahmetinde bile bulunmuyor.

Yakın gelecek olduğu için aklıma bir anda geldi ve güzel tahmin ettim tabii...
Beklentileri doğru ayarlamak lazım konu MEnes olunca...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...