Benim çok eskiden beri alışkanlığımdır aslında süt içmek. Yaşı yok bence, herkes içmeli.
Benim çok eskiden beri alışkanlığımdır aslında süt içmek. Yaşı yok bence, herkes içmeli.
Tahminen mevlit vardırBardağından pek güzelmiş bayıldımmOh be odana süt getire getire süt içmeye alıştırdım seni dün unutmuşum ama bugün unutmam yine odana sütle gelirim
Aman iyi ediyosun faranjit bendede var bende sorcam unutuyordum hep sütü soğukmu içiyosun diye iyi ediyorsun ablam birde bal katsan varya boğazına çok iyi gelir faranjit sık olmazsın😉
O benim senaryomada atıyor @Harunnn60 ı değiştiren o 15 temmuzdan sonraSeni övdüğüm Beren'den daha güzelsin dediğim mesaja @sokak sanati'nın dislike atmasına ne diyorsun? Sence Umut'ta sana karşı içten içe bir çekememezlik mi var?
Seni övdüğüm Beren'den daha güzelsin dediğim mesaja @sokak sanati'nın dislike atmasına ne diyorsun? Sence Umut'ta sana karşı içten içe bir çekememezlik mi var?
Gel bir destek at @destere tercüme bekliyor başak aticiyi seç benim zayıf noktam o kız baya güzel ve 23 yaşındaÇiğdem'i çirkin yaşlı çirkef hogatha'ya benzettiğin için diss attım.
Bir çok sorgu odasının konu başlığını sabitleyen @mrt-06 'nın senin konu başlığını sabitlememisi ile ilgili ne düşünüyorsun? Kasıtlı bir hareket mi bu sence? Kendisinde söylemek istediğin 2 çift lafın var mı? @Çiğdem-
@Harunnn60 konuyu iyice eleme dönüştürdüm.
hahah aa siz demeseniz hiç farkında değildim ayollBu benimde aklıma geldi geçenlerde.
Seni övdüğüm Beren'den daha güzelsin dediğim mesaja @sokak sanati'nın dislike atmasına ne diyorsun? Sence Umut'ta sana karşı içten içe bir çekememezlik mi var?
Ben sana destek attım orada cnm @mrt-06Çiğdem'i çirkin yaşlı çirkef hogatha'ya benzettiğin için diss attım.
Unutmuşum yahu şimdi sabitledim.hahah aa siz demeseniz hiç farkında değildim ayoll@mrt-06 unutmuştur yada konu kapanınca sabit yapacaktır orası önemli değil hem sabit olanlara 2 kat fark atmışız demekki uğurlu geldi bu bize
Ben sana destek attım orada cnm @mrt-06@sokak sanati çatlasın ayoll
nelere dikkat ediyorlar ayoll konuğum ben bile dikkat etmedimUnutmuşum yahu şimdi sabitledim.
Evet bunu görmemişim ablam ben de ne mesajı diyorum.Tabii süt içmek çok faydalıdır cnm benim sana kim alıştırdıysa Annen herhalde çok iyi yapmış hem ileriki yaşlarındada çok faydasını göreceksin inşallah
Geliyorum oraya da.nelere dikkat ediyorlar ayoll konuğum ben bile dikkat etmedimberen konusunda destekledim seni @sokak sanati dahada çatlasın
Evet bunu görmemişim ablam ben de ne mesajı diyorum.
Geliyorum oraya da.
hahah aa siz demeseniz hiç farkında değildim ayoll@mrt-06 unutmuştur yada konu kapanınca sabit yapacaktır orası önemli değil hem sabit olanlara 2 kat fark atmışız demekki uğurlu geldi bu bize
Ben sana destek attım orada cnm @mrt-06@sokak sanati çatlasın ayoll
Vaktim yok ayoll sonuclardan sonra @Harunnn60 ın etkinliğine bakıp çkıcamBu gece seni sıkıştırayım o zaman ben bi aklın başına gelsin.
Vaktim yok ayoll sonuclardan sonra @Harunnn60 ın etkinliğine bakıp çkıcam
2 saat sürüyor sonuclarda yoruluyoruz birde üstüne harunun yabancı etkinliği basladı ona bakacam senin gibi pineklemiyoruz işimiz gücümüz varKaç sen kaç. Bunun yarını da var.
2 saat sürüyor sonuclarda yoruluyoruz birde üstüne harunun yabancı etkinliği basladı ona bakacam senin gibi pineklemiyoruz işimiz gücümüz var
Tövbe estafrullah 😱😱😱Rüzgar Erkoçlar ile evlenmek ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?