Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hhaha aa bence kadınlar erkekler kadar maçtan anlamamalı tuttuğu takımı sevsin yeter ayoll beşiktaşı sevmem yetiyor annemde sevmez :A babam her maçı izliyor :F
Dizin olduğu sırada bilgisayarda bozuk olunca haliyle digitürkplayde yok :A baban maç izlerken hiç bağırdın oldu mu? :A

Şimdi kamerayla çektim şuan sütümü içiyorum. Benim elim ve favori bardaklarımdan biriyle. :A @Çiğdem- @vadikızı @Bully @denizz19 @sokak sanati @Harunnn60 @destere Ve herkesi süt içmeye davet ediyorum. (Kamu spotumuzu yapalım. :A)

WIN_20170525_013120.JPG

Dizin olduğu sırada bilgisayarda bozuk olunca haliyle digitürkplayde yok :A baban maç izlerken hiç bağırdın oldu mu? :A
Hhaha aa bazen televizyonu kaldırıp atasım geliyor camdan :A

digitürk play olmasa canlı dizi izleyemicem :A :A :A

Şimdi kamerayla çektim şuan sütümü içiyorum. Benim elim ve favori bardaklarımdan biriyle. :A @Çiğdem- @vadikızı @Bully @denizz19 @sokak sanati @Harunnn60 @destere Ve herkesi süt içmeye davet ediyorum. (Kamu spotumuzu yapalım. :A)

Ekli dosyayı görüntüle 55517
Ne zamandır yeşilay spotu da yapmıyorsun onuda bekleriz. :A :A
Ahh cnm süt çekti dolapta mutlaka oluyor soğuk soğuk içeyim yatmadan :Z

Yeni Gelin izleye izleye süt sever oldun :A
Elimi beğendin mi? :A

Ne zamandır yeşilay spotu da yapmıyorsun onuda bekleriz. :A :A
İçkiyi nerden bulup da fotosunu çekeyim. :A Yarın sigara kırmalı bir kısa video çekeyim bari yoğun istek varsa. :F

Hhaha aa bazen televizyonu kaldırıp atasım geliyor camdan :A

digitürk play olmasa canlı dizi izleyemicem :A :A :A

Ahh cnm süt çekti dolapta mutlaka oluyor soğuk soğuk içeyim yatmadan :Z
Ben ılıttım biraz. :Z

Elimi beğendin mi? :A

İçkiyi nerden bulup da fotosunu çekeyim. :A Yarın sigara kırmalı bir kısa video çekeyim bari yoğun istek varsa. :F

Ben ılıttım biraz. :Z
Ilık sevmiyorum ben neskafede içersem kaynatırım normal sütü mutlaka soğuk içerim ısıtınca tadı kayboluyor gibi geliyor bana cnm :A :A :A

Bir çok sorgu odasının konu başlığını sabitleyen @mrt-06 'nın senin konu başlığını sabitlememisi ile ilgili ne düşünüyorsun? Kasıtlı bir hareket mi bu sence? Kendisinde söylemek istediğin 2 çift lafın var mı? @Çiğdem-

@Harunnn60 konuyu iyice eleme dönüştürdüm.:A

Ekli dosyayı görüntüle 55517

Bardağından pek güzelmiş bayıldımm :DOh be odana süt getire getire süt içmeye alıştırdım seni dün unutmuşum ama bugün unutmam yine odana sütle gelirim:F

Faranjit hastasıyım soğuk şeyler bana zarar. :( Mecbur ılıtıyorum. :(

Sağol canım seni de. :A

Aman iyi ediyosun faranjit bendede var bende sorcam unutuyordum hep sütü soğukmu içiyosun diye iyi ediyorsun ablam birde bal katsan varya boğazına çok iyi gelir faranjit sık olmazsın😉

Bardağından pek güzelmiş bayıldımm :DOh be odana süt getire getire süt içmeye alıştırdım seni dün unutmuşum ama bugün unutmam yine odana sütle gelirim:F

Aman iyi ediyosun faranjit bendede var bende sorcam unutuyordum hep sütü soğukmu içiyosun diye iyi ediyorsun ablam birde bal katsan varya boğazına çok iyi gelir faranjit sık olmazsın😉
Benim çok eskiden beri alışkanlığımdır aslında süt içmek. Yaşı yok bence, herkes içmeli. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...