Dizin olduğu sırada bilgisayarda bozuk olunca haliyle digitürkplayde yokhhaha aa bence kadınlar erkekler kadar maçtan anlamamalı tuttuğu takımı sevsin yeter ayoll beşiktaşı sevmem yetiyor annemde sevmezbabam her maçı izliyor
![]()
Dizin olduğu sırada bilgisayarda bozuk olunca haliyle digitürkplayde yokhhaha aa bence kadınlar erkekler kadar maçtan anlamamalı tuttuğu takımı sevsin yeter ayoll beşiktaşı sevmem yetiyor annemde sevmezbabam her maçı izliyor
![]()
Ne zamandır yeşilay spotu da yapmıyorsun onuda bekleriz.Şimdi kamerayla çektim şuan sütümü içiyorum. Benim elim ve favori bardaklarımdan biriyle.@Çiğdem- @vadikızı @Bully @denizz19 @sokak sanati @Harunnn60 @destere Ve herkesi süt içmeye davet ediyorum. (Kamu spotumuzu yapalım.
)
Ekli dosyayı görüntüle 55517
Hhaha aa bazen televizyonu kaldırıp atasım geliyor camdanDizin olduğu sırada bilgisayarda bozuk olunca haliyle digitürkplayde yokbaban maç izlerken hiç bağırdın oldu mu?
![]()
Şimdi kamerayla çektim şuan sütümü içiyorum. Benim elim ve favori bardaklarımdan biriyle.@Çiğdem- @vadikızı @Bully @denizz19 @sokak sanati @Harunnn60 @destere Ve herkesi süt içmeye davet ediyorum. (Kamu spotumuzu yapalım.
)
Ahh cnm süt çekti dolapta mutlaka oluyor soğuk soğuk içeyim yatmadanNe zamandır yeşilay spotu da yapmıyorsun onuda bekleriz.![]()
![]()
Yeni Gelin izleye izleye süt sever oldunŞimdi kamerayla çektim şuan sütümü içiyorum. Benim elim ve favori bardaklarımdan biriyle.@Çiğdem- @vadikızı @Bully @denizz19 @sokak sanati @Harunnn60 @destere Ve herkesi süt içmeye davet ediyorum. (Kamu spotumuzu yapalım.
)
Elimi beğendin mi?Yeni Gelin izleye izleye süt sever oldun![]()
İçkiyi nerden bulup da fotosunu çekeyim.Ne zamandır yeşilay spotu da yapmıyorsun onuda bekleriz.![]()
![]()
Ben ılıttım biraz.Hhaha aa bazen televizyonu kaldırıp atasım geliyor camdan
digitürk play olmasa canlı dizi izleyemicem![]()
![]()
Ahh cnm süt çekti dolapta mutlaka oluyor soğuk soğuk içeyim yatmadan![]()
Ilık sevmiyorum ben neskafede içersem kaynatırım normal sütü mutlaka soğuk içerim ısıtınca tadı kayboluyor gibi geliyor bana cnmElimi beğendin mi?
İçkiyi nerden bulup da fotosunu çekeyim.Yarın sigara kırmalı bir kısa video çekeyim bari yoğun istek varsa.
Ben ılıttım biraz.![]()
Ben de ısıtınca oluşan o kaymağı seviyorum ağzıma yapışıyor.Ilık sevmiyorum ben neskafede içersem kaynatırım normal sütü mutlaka soğuk içerim ısıtınca tadı kayboluyor gibi geliyor bana cnm![]()
![]()
![]()
hhaha aa köy sütü razım sana ne kaymak oluyor bliyormusun sankı yoğurt kaymağı gibi şöyle koyu şekilde kocamanBen de ısıtınca oluşan o kaymağı seviyorum ağzıma yapışıyor.![]()
Pardon ablacım sevmiyorum yazacaktım yanlış yazmışım.hhaha aa köy sütü razım sana ne kaymak oluyor bliyormusun sankı yoğurt kaymağı gibi şöyle koyu şekilde kocaman![]()
![]()
![]()
Elimi beğendin mi?
İçkiyi nerden bulup da fotosunu çekeyim.Yarın sigara kırmalı bir kısa video çekeyim bari yoğun istek varsa.
Ben ılıttım biraz.![]()
Hhaha aa ozaman ne diye ısıtıyorsun cnm soğuk soğuk içPardon ablacım sevmiyorum yazacaktım yanlış yazmışım.![]()
La el işte beğensem ne beğenmesem ne Allah güzel ineklere bağışlasınMerak ettim ya.![]()
Faranjit hastasıyım soğuk şeyler bana zarar.Hhaha aa ozaman ne diye ısıtıyorsun cnm soğuk soğuk iç![]()
![]()
![]()
Sağol canım seni de.La el işte beğensem ne beğenmesem ne Allah güzel ineklere bağışlasın![]()
aaa bilmiyordum çok geçmiş olsunFaranjit hastasıyım soğuk şeyler bana zarar.Mecbur ılıtıyorum.
Sağol canım seni de.![]()
Bu benimde aklıma geldi geçenlerde.Bir çok sorgu odasının konu başlığını sabitleyen @mrt-06 'nın senin konu başlığını sabitlememisi ile ilgili ne düşünüyorsun? Kasıtlı bir hareket mi bu sence? Kendisinde söylemek istediğin 2 çift lafın var mı? @Çiğdem-
@Harunnn60 konuyu iyice eleme dönüştürdüm.![]()
Şimdi kamerayla çektim şuan sütümü içiyorum. Benim elim ve favori bardaklarımdan biriyle.@Çiğdem- @vadikızı @Bully @denizz19 @sokak sanati @Harunnn60 @destere Ve herkesi süt içmeye davet ediyorum. (Kamu spotumuzu yapalım.
)
Faranjit hastasıyım soğuk şeyler bana zarar.Mecbur ılıtıyorum.
Sağol canım seni de.![]()
Benim çok eskiden beri alışkanlığımdır aslında süt içmek. Yaşı yok bence, herkes içmeli.Bardağından pek güzelmiş bayıldımmOh be odana süt getire getire süt içmeye alıştırdım seni dün unutmuşum ama bugün unutmam yine odana sütle gelirim
Aman iyi ediyosun faranjit bendede var bende sorcam unutuyordum hep sütü soğukmu içiyosun diye iyi ediyorsun ablam birde bal katsan varya boğazına çok iyi gelir faranjit sık olmazsın😉