Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim çok eskiden beri alışkanlığımdır aslında süt içmek. Yaşı yok bence, herkes içmeli. :D

:DTabii süt içmek çok faydalıdır cnm benim sana kim alıştırdıysa Annen herhalde çok iyi yapmış hem ileriki yaşlarındada çok faydasını göreceksin inşallah

Bardağından pek güzelmiş bayıldımm :DOh be odana süt getire getire süt içmeye alıştırdım seni dün unutmuşum ama bugün unutmam yine odana sütle gelirim:F

Aman iyi ediyosun faranjit bendede var bende sorcam unutuyordum hep sütü soğukmu içiyosun diye iyi ediyorsun ablam birde bal katsan varya boğazına çok iyi gelir faranjit sık olmazsın😉
Tahminen mevlit vardır

Seni övdüğüm Beren'den daha güzelsin dediğim mesaja @sokak sanati'nın dislike atmasına ne diyorsun? Sence Umut'ta sana karşı içten içe bir çekememezlik mi var?

Bir çok sorgu odasının konu başlığını sabitleyen @mrt-06 'nın senin konu başlığını sabitlememisi ile ilgili ne düşünüyorsun? Kasıtlı bir hareket mi bu sence? Kendisinde söylemek istediğin 2 çift lafın var mı? @Çiğdem-

@Harunnn60 konuyu iyice eleme dönüştürdüm.:A
Bu benimde aklıma geldi geçenlerde. :F :F
hahah aa siz demeseniz hiç farkında değildim ayoll :F @mrt-06 unutmuştur yada konu kapanınca sabit yapacaktır orası önemli değil hem sabit olanlara 2 kat fark atmışız demekki uğurlu geldi bu bize :A :A :A

Seni övdüğüm Beren'den daha güzelsin dediğim mesaja @sokak sanati'nın dislike atmasına ne diyorsun? Sence Umut'ta sana karşı içten içe bir çekememezlik mi var?
Çiğdem'i çirkin yaşlı çirkef hogatha'ya benzettiğin için diss attım.:A
Ben sana destek attım orada cnm @mrt-06 :A @sokak sanati çatlasın ayoll :Z:Z:Z

hahah aa siz demeseniz hiç farkında değildim ayoll :F @mrt-06 unutmuştur yada konu kapanınca sabit yapacaktır orası önemli değil hem sabit olanlara 2 kat fark atmışız demekki uğurlu geldi bu bize :A :A :A

Ben sana destek attım orada cnm @mrt-06 :A @sokak sanati çatlasın ayoll :Z:Z:Z

Bu gece seni sıkıştırayım o zaman ben bi aklın başına gelsin.:A

Kız abla benim Fatmagüllü sorumu atlamışsın. :A

Kıskandığın bi lgbt bireyi bireyi var mı erkek. Yani ne oğlanlar ile yatıyor çok yakışıklı adamlar ile ilişki yaşıyor bana niyesi gelmez dediğin.:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...