Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kız abla benim Fatmagüllü sorumu atlamışsın. :A
Fatma gül sorusu ne cnm :F

Kıskandığın bi lgbt bireyi bireyi var mı erkek. Yani ne oğlanlar ile yatıyor çok yakışıklı adamlar ile ilişki yaşıyor bana niyesi gelmez dediğin.:F
Gece gece nerden aklına geliyoır bunlar soruyuda anlamadım erkek erkeklemi yatıyor diye kıskanıcam :A

Gönlü olsun diye yalandan yüzüne güldüğün kişiler oldu mu. Hem forumda hem reelde:A

Bu Şarkı Benim'de sokak sanati'nın bana ettiği laflar hakkında ne düşünüyorsun?

Fatma gül sorusu ne cnm :F

Gece gece nerden aklına geliyoır bunlar soruyuda anlamadım erkek erkeklemi yatıyor diye kıskanıcam :A

Tüm kızları kıskanıyorsun ya o yüzden sorayım dedim.:A Mesela Ian ile Jensen ilişki yaşıyor. Der misin keşke benim de olsa Jensen diye :A

ego-06'nın sunuculuğunu nasıl değerlendiriyorsun? İkili oynayıp kavgadan prim yapmak istemesine falan yorumun ne?

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisini biliyorsundur oradaki Fatmagül gibi bir duruma düşseydin hayata tutunabilir miydin yoksa intihar etmeyi mi seçerdin yoksa Mezarına Tüküreceğim'deki gibi hepsini keser miydin? Nasıl soru. :A

aa olayı biliyorum sadece ama dizide beren napıyor nasıl kurtuluyor durumdan bilmiyorum allah hiçbir kadının basına vermesin düşünmekte istemiyorum acıksası :(

sokak dansçısı arkadaşımızın en beğendiğin nicki nedir? Malum herkes bir lakap takıyor çünkü. 🙂

Tüm kızları kıskanıyorsun ya o yüzden sorayım dedim.:A Mesela Ian ile Jensen ilişki yaşıyor. Der misin keşke benim de olsa Jensen diye :A
aaa soruyu şimdi anladım cnm :F tipsiz kadınların jensen vsyle gibilerle olmasına evet braz şey ediyorum türkiyedede öyle avrupadada öyle adamalrı tipsiz akdınalr kapıyor kıvancın tarkanın eşie bak :A

Forumda eşcinsel olabileceğini düşündüğün üyeler var mı? :A

Bana bir anda laf atıp prim yapmaya çalışanlara diyeceğin bir şey var mı? Gerçekten onların görüp kıskandığı kadar yıldız birimiyim? :A prim-06 mı ego-06 mı?

Gönlü olsun diye yalandan yüzüne güldüğün kişiler oldu mu. Hem forumda hem reelde:A
Forumda eşcinsel olabileceğini düşündüğün üyeler var mı? :A
@sokak sanati aa yok iki yüzlülük ile alakam yok ben tipimden kişiliğime her zaman doğal olmayı seven birisiyim ve içimden geçmeyen hiçbir kelimeyi söylemem doğallık benim hayat felsefem sadece kişilikte değil tipdede :A

@mrt-06 escinsel olayına sıcak bakmıyorum bliyorsun cnm hiçbir arkdsımıda öyle bir suçlama şakada olsa atmam aa ben escinselim dese konusmayı kesmem konusurum ama birisi çıkıp demeden asla şakasını bile yapmam hassasım o konuda :A

prim-06.5 herkesin onun yanında yer almasına rağmen senin tarafsız kalıp benimle de konuşmana tepkisi ne oldu? Çok mu trip attı? 20 kişinin pohpohlaması yetmiyor mu diye sormak istedin mi?

Yıldızlarda Kayar Durmaz yerinde?

Aşk hakkında ne düşünüyorsun?

Kızlar genelde verdiği sözleri tutar mı ilişkilerde? Genel bakışın ne

Kızlara güvenilmeli mi?

Evlenilecek ideal kız nasıl olmalı

İlişkilerde neden insanlar birbirini çok sıkar. Mesela kızlar hep trip yapar

Aşk konusunda Erkeklere vereceğin tavsiyeler?

@Çiğdem- uzun uzun yazz :X

Kardeşin olsaydı ve eşcinsel yada lezbiyen olduğunu öğrensen tepkin ne olurdu? :A :A :A
@Çiğdem-
Bence bir taraf tutmalıydım dediğin oldu mu? :A
Bana bir anda laf atıp prim yapmaya çalışanlara diyeceğin bir şey var mı? Gerçekten onların görüp kıskandığı kadar yıldız birimiyim? :A prim-06 mı ego-06 mı?
@sokak sanati @mrt-06 ikinizden birisi bana ihanet etmediği sürece ben ikinizlede görüşürüm birinizi tutmam için birinizin bana ihanet etmesi lazım ozaman sen haklıymıssın diğerinin gerçek yüzünü gördüm der öyle taraf tutarım ben hala ileride barışrısınız umudu taşıyorum umut işte :A

@Harunnn60 sanırım bu tarz sorualrı cevaplamıstım nekadar karsıda olsam öyle bir durum basıma gelse dıslamam escinselelr sizinde basınıza gelse analrsınız diyorya onları daha iyi anlamaya baslarım ehrtürlü yardımı akrdeşime yaparım :bhr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...