Son saatleri varken biraz daha sıkıştır bence. @sokak sanatisen ama senin 100 soruluk anket soruna ve ardından gelen entrika dolu sorularına bende gayet iyi karşılık verdim bence![]()
![]()
@Harunnn60 @EFE UYSAL
Son saatleri varken biraz daha sıkıştır bence. @sokak sanatisen ama senin 100 soruluk anket soruna ve ardından gelen entrika dolu sorularına bende gayet iyi karşılık verdim bence![]()
![]()
@Harunnn60 @EFE UYSAL
sen ama senin 100 soruluk anket soruna ve ardından gelen entrika dolu sorularına bende gayet iyi karşılık verdim bence![]()
![]()
@Harunnn60 @EFE UYSAL
Son saatleri varken biraz daha sıkıştır bence. @sokak sanati![]()
Zaten her durumunda erotik ifadeleri var isabet olur
Ben de hiç girmedim sorgu odasına ramazanda girerim![]()
Şimdi çokta meşkul etmesin ayoll final konusunu ayarlamaya çalısıyorum zahmetli bayaSon saatleri varken biraz daha sıkıştır bence. @sokak sanati![]()
Yok hiç girmedim hiç girmek istemedim onca soru sorucaklar cevaplamak çok zaman alıyorŞimdi çokta meşkul etmesin ayoll final konusunu ayarlamaya çalısıyorum zahmetli baya
@EFE UYSAL daha önce sorgu odasına girmedinmi 😱 @sokak sanati nı salarıs üstüne ayoll 500 lük sarUyla![]()
Zaten her durumunda erotik ifadeleri var isabet olur![]()
Şimdi çokta meşkul etmesin ayoll final konusunu ayarlamaya çalısıyorum zahmetli baya
@EFE UYSAL daha önce sorgu odasına girmedinmi 😱 @sokak sanati nı salarıs üstüne ayoll 500 lük sarUyla![]()
efe senin sorularını cevaplayana kadar sorgu doası süresi biter bee diğerlerine dönüş yapamazYok hiç girmedim hiç girmek istemedim onca soru sorucaklar cevaplamak çok zaman alıyor![]()
efe senin sorularını cevaplayana kadar sorgu doası süresi biter bee diğerlerine dönüş yapamaz![]()
Kısa cevaplar atarım gerekirse de yazarım bilmiyorum pas falan hızlı biterefe senin sorularını cevaplayana kadar sorgu doası süresi biter bee diğerlerine dönüş yapamaz![]()
Herkes benim gibi sabırlı olmaz birisi patlar sana ayoll berkanda o potansiyel varYok ona zor sorular soracağım. Sorgu odasını terk etmek isteyecek![]()
@sokak sanati 'nı germeyin de amannn.Herkes benim gibi sabırlı olmaz birisi patlar sana ayoll berkanda o potansiyel var![]()
Ben de gerilebilirim tersim pistirHerkes benim gibi sabırlı olmaz birisi patlar sana ayoll berkanda o potansiyel var![]()
Ben de gerilebilirim tersim pistir![]()
hhaha benim yerime dövün ozaman@sokak sanati 'nı germeyin de amannn.![]()
Herkes benim gibi sabırlı olmaz birisi patlar sana ayoll berkanda o potansiyel var![]()
@sokak sanati 'nı germeyin de amannn.![]()
Ben de gerilebilirim tersim pistir![]()
Semih reis
![]()
Siz hepiniz ben tek![]()
bu semih çok şişko ayoll geçen videoda baktım programda nasıl survivorda ayrışmıs bu ayı@sokak sanati 'nı germeyin de amannn.![]()
Reyis şişko mubu semih çok şişko ayoll geçen videoda baktım programda nasıl survivorda ayrışmıs bu ayı![]()
![]()
![]()
acunun bağlandıı videoda öyle
Burdaacunun bağlandıı videoda öyle![]()