Ben sırf vadikızı oylar görünüyor deyince öylesine birine verdim sonuçları görmek için.
Bana vermişsin oyunu?
meraktan oyları görmek için bende harun deyip girdim sonuclara2 geçersiz oy bana verilmiş hey allahım .
Gel gel Bi tekme de sen vur.meraktan oyları görmek için bende harun deyip girdim sonuclara
Gel gel Bi tekme de sen vur.
Kimin oy verdiği allahtan görünüyor yoksa harun güme giderdi ayollBiz en iyisi @Harunnn60 ı eleyelim.
Yeni hafta kaybedersek ilk iş seni yollayacağız, haftaya kimin oy verdiğini de göstermeyelim kırmızı takım da Çiğdem'e versin oylarını @Bully @Harunnn60Kimin oy verdiği allahtan görünüyor yoksa harun güme giderdi ayoll
Aynen @Yiğitt kimin oy verdiğini her zaman göster Yoksa güme gitmeyelim ilerde.Kimin oy verdiği allahtan görünüyor yoksa harun güme giderdi ayoll
Biz kaybedince kapatırım, yoksa kumpas nerede kuracağım Çiko'ya?Aynen @Yiğitt kimin oy verdiğini her zaman göster Yoksa güme gitmeyelim ilerde.
Aynen @Yiğitt kimin oy verdiğini her zaman göster Yoksa güme gitmeyelim ilerde.
Ayy zaten sen rakip takımın içerdeki adamı gibi birşeysin bee bizim kuyumuzu akzmaya gelmişsinYeni hafta kaybedersek ilk iş seni yollayacağız, haftaya kimin oy verdiğini de göstermeyelim kırmızı takım da Çiğdem'e versin oylarını @Bully @Harunnn60
Bu hafta muhteşem bir oyun seçtim sizlere, sinir bir oyun değil.Ayy zaten sen rakip takımın içerdeki adamı gibi birşeysin bee bizim kuyumuzu akzmaya gelmişsin
inşallahBu hafta muhteşem bir oyun seçtim sizlere, sinir bir oyun değil.
aa süper şöyle eğlenceli bir macera oyunudur inşBu hafta muhteşem bir oyun seçtim sizlere, sinir bir oyun değil.
Aşırı macera var, koşuyorsun zıplıyorsun daldan dala.aa süper şöyle eğlenceli bir macera oyunudur inş
Yeni sezonda yeniden görürüz seni umarım, o zaman daha iyi olursun inşallah.En beceremediğim oyun geldi ne yapalım şansımız yok işte ablam
süngerbobdur inşBu hafta muhteşem bir oyun seçtim sizlere, sinir bir oyun değil.
Aşırı macera var, koşuyorsun zıplıyorsun daldan dala.
Yeni sezonda yeniden görürüz seni umarım, o zaman daha iyi olursun inşallah.
İlk haftadan bu oyun kesinlikle olmamalıydı neyse.İnşallah inşallah ilk hafta daha iyi bir oyuna denk gelirim😉
@vadikızı abla geçmiş olsun, buraya kadarmış maalesef Sağlık olsun napalım, senin adına şanssız bir oyun oldu sanırım ilk haftaİLK HAFTA YARIŞMAMIZA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU...
@vadikızı yapılan takım içi oylama sonucunda yarışmaya veda etti. Böylece Kırmızı Takım 9 yarışmacıya düştü, Mavi Takım üstünlüğü sağladı. Bakalım 2. oyunu kim kazanacak? Yeni oyun bu akşam 20.00'da geliyor...
@Polat Şaşmaz @DiziTutkunu @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @Yiğitt @mesmeso61 @Aserat @MasacRE- @MayısKralı @batuhankaralar @HachiKo @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully @*YıldırıM* @Billy Kane @HeisenBerg @DarkLeqenD @turkuazz
Aman bir şey olmaz, yeni haftayla birlikte kim kime vermiş açık yapacağım. Bir de bunla uğraşamam.