Takımlar eşit değil bi kere.ss
Takımlar eşit değil bi kere.ss
Akşam 22.35'de oylamamız sona erecek.Eeee total grubundan kim ne zaman elenecek?
ozan kendi takımını koruyordu ayoll biz oyun kaybetmiyorduk bir süre sonra kazandımız halde bizde eleme yapmaya absladık yoksa elenmicez
buda yetmiyor gibi gruplar dağıldı final puanı olanlar elenmicek dedi onun takımından 2-3 kalan kişininde puanları yüksek yata yata geçtiler ayoll @Yiğitt de bir ayarlama çekti
Açıklamayı üstte yaptım, yormayın beni. Kaybedenden elenecek, kazanan da ilerleyecek. Net.Sonuçta ikimizin de final puanı yok
Şu mesajı görmemişsin, Yiğit Ozan gibi yapmayacakmış, yani elemeler hep bizim takımdan olacak sanırım. ss
Akşam 22.35'de oylamamız sona erecek.
Açıklamayı üstte yaptım, yormayın beni. Kaybedenden elenecek, kazanan da ilerleyecek. Net.
Nereden belli, kim kime vermiş göremiyoruz.Elenen belli zaten akşamı beklemeye gerek bile kalmamış
hadi ayoll yeni oyun gelsinAkşam 22.35'de oylamamız sona erecek.
Açıklamayı üstte yaptım, yormayın beni. Kaybedenden elenecek, kazanan da ilerleyecek. Net.
Akşam elenen belli olacak, yeni oyun da yarın.hadi ayoll yeni oyun gelsin
Nereden belli, kim kime vermiş göremiyoruz.
ohaaa bu akşam gelsin bari 23:00 de aç oyunuAkşam elenen belli olacak, yeni oyun da yarın.
Oha açılmış mı oylama, ben göremiyordum.Ben gayet güzel gördüm kim kime vermiş oyu vadikızı elenmiş işte
Oha açılmış mı oylama, ben göremiyordum.
Duruma göre akşam elemeyi kapatırız o halde.
Ya akşam açılacaktı, ben şimdi açılacağını bilmiyordum. Neyse herkes oy kullandıysa eleneni açıklarız.senin açmadğına inanayım mı ben şimdi
Abla sende kulis yapsaydın birşeyler teklif ederdin vaat ederdin elenmezdinsenin açmadğına inanayım mı ben şimdi
Ya akşam açılacaktı, ben şimdi açılacağını bilmiyordum. Neyse herkes oy kullandıysa eleneni açıklarız.
Geçmiş olsun diyelim şimdiden.
Abla sende kulis yapsaydın birşeyler teklif ederdin vaat ederdin elenmezdin
Bana vermişsin oyunu?Oha açılmış mı oylama, ben göremiyordum.
Duruma göre akşam elemeyi kapatırız o halde.
Ben sırf vadikızı oylar görünüyor deyince öylesine birine verdim sonuçları görmek için.Bana vermişsin oyunu?
2 geçersiz oy bana verilmiş hey allahım .Ben sırf vadikızı oylar görünüyor deyince öylesine birine verdim sonuçları görmek için.