@Çiğdem- biz yendiğimiz halde eleme yapıyorduk demişti, sen bizim takımı yeme peşindesin. ssDengelemeden kasıt nedir?
@Çiğdem- biz yendiğimiz halde eleme yapıyorduk demişti, sen bizim takımı yeme peşindesin. ssDengelemeden kasıt nedir?
Geçen yıl 26 kişi yarışıyordu ama yarışanlardan 6-10 arası kişi oynamıyordu yani adını yazdırmıştı sadece. Ozan da o isimleri elemek için ikili elemeler falan yapıp azaltıyordu. Bu yıl ki kadro ful oynuyor. İlerde biz de bir ya da iki defa ikili eleme yapacağız da ne zamana denk gelir bilmiyorum.@Çiğdem- biz yendiğimiz halde eleme yapıyorduk demişti, sen bizim takımı yeme peşindesin. ss
Geçen yıl 26 kişi yarışıyordu ama yarışanlardan 6-10 arası kişi oynamıyordu yani adını yazdırmıştı sadece. Ozan da o isimleri elemek için ikili elemeler falan yapıp azaltıyordu. Bu yıl ki kadro ful oynuyor. İlerde biz de bir ya da iki defa ikili eleme yapacağız da ne zamana denk gelir bilmiyorum.
Daha ilk sezonumda senin çektiğin pis kura yüzünden ecel terleri dökecem sürekli.ssGeçen yıl 26 kişi yarışıyordu ama yarışanlardan 6-10 arası kişi oynamıyordu yani adını yazdırmıştı sadece. Ozan da o isimleri elemek için ikili elemeler falan yapıp azaltıyordu. Bu yıl ki kadro ful oynuyor. İlerde biz de bir ya da iki defa ikili eleme yapacağız da ne zamana denk gelir bilmiyorum.
Ay ben ne yapayım, ilk kurada ne gelirse onu atacaktım ne geldiyse resimli attım. Sen şanssızsan ben ne yapayım?Daha ilk sezonumda senin çektiğin pis kura yüzünden ecel terleri dökecem sürekli.ss
Bu şarkıyı sana armağan ediyorum. Finalde kullanacaktım ama kısmet olmadı. ss
Bu kadar mı e bu kadar mı, acımasız oldun sen? @Çiğdem-
Ne alaka olm. Bu oyun stili en sevmediğim şekilde hiç beceremem. Ona rağmen bu kadar almışımBu sezon @Polat Şaşmaz düşüşte.
Ne zamana kadar 4 kişi aday olacak peki, 4 çok bence 3'e insinAy ben ne yapayım, ilk kurada ne gelirse onu atacaktım ne geldiyse resimli attım. Sen şanssızsan ben ne yapayım?
Ay elenmezsin korkma sen de.Ne zamana kadar 4 kişi aday olacak bence, 4 çok bence 3'e insin
Canını yedirtme banaAy elenmezsin korkma sen de.
Canım ne zaman isterse.
Aga Haxball konusunu açsana ben yine uygun değilim.Ne alaka olm. Bu oyun stili en sevmediğim şekilde hiç beceremem. Ona rağmen bu kadar almışım
Aga hani bugün ödül modül koyacaktın da çekecektik milletiAga Haxball konusunu açsana ben yine uygun değilim.
Evet de geç kaldım bu saatte milleti nasıl çekelim, o yarına kalsın ama bana hatırlatır mısın yarın 9 olmadan?Aga hani bugün ödül modül koyacaktın da çekecektik milleti
Tamam yarın orucu açmadan konuyu açarızEvet de geç kaldım bu saatte milleti nasıl çekelim, o yarına kalsın ama bana hatırlatır mısın yarın 9 olmadan?
Daha ilk sezonumda senin çektiğin pis kura yüzünden ecel terleri dökecem sürekli.ss
Bu şarkıyı sana armağan ediyorum. Finalde kullanacaktım ama kısmet olmadı. ss
Bu kadar mı e bu kadar mı, acımasız oldun sen? @Çiğdem-
9.başlamak güzel ayoll @Bully @Yiğitt @Harunnn60 ı falanda geçmişimAy elenmezsin korkma sen de.
Canım ne zaman isterse.
@Çiğdem- biz yendiğimiz halde eleme yapıyorduk demişti, sen bizim takımı yeme peşindesin. ss
Sonuçta ikimizin de final puanı yok
ozan kendi takımını koruyordu ayoll biz oyun kaybetmiyorduk bir süre sonra kazandımız halde bizde eleme yapmaya absladık yoksa elenmicezSonuçta ikimizin de final puanı yok
Şu mesajı görmemişsin, Yiğit Ozan gibi yapmayacakmış, yani elemeler hep bizim takımdan olacak sanırım. ss