cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,665
- Puanı
- 1,060
sen bana bak nasılım kankiş
sen bana bak nasılım kankiş
Neyse sayılmayacak zaten, yine de bir dahakine kullanmazsan sevinirim.Ay mahcup oldum.Bilmiyordum.
![]()
Tatlım ne başarısı.Beni niye tebrik etmiyon üstün başarımdan dolayı?![]()
Tüh.Yiğit siz kullanmayacaksınız demiş .İyi oku.
![]()
sen bana bak nasılım kankişoh oh
![]()
ıyyy azar da yedik.Neyse sayılmayacak zaten, yine de bir dahakine kullanmazsan sevinirim.![]()
Saol kalsın.Tatlım ne başarısı.Oyunu sen düzenlemedin mi? Biliyorsun zaten oyunu ama 700 puan yakışmadı sana.
Şaka tatlım.Harikasın diyorum ya senin konuna daha ne yapayım. Öpücük yollayayım mı özelden.
![]()
Bir an önce bireysele geçelim, son 2 kalsın da.Kırmızı takım çok vasat.![]()
Joseph Morgan gel mıncırayım dese koşarsın ama.Saol kalsın.
Bir an önce bireysele geçelim, son 2 kalsın da.Aslında karşı takımda HeisenBerg, Polat Şaşmaz gibi efsolar var. İyi çalışırlarsa haftaya zirve gidebilir.
![]()
Bu sezon @Polat Şaşmaz düşüşte.Saol kalsın.
Bir an önce bireysele geçelim, son 2 kalsın da.Aslında karşı takımda HeisenBerg, Polat Şaşmaz gibi efsolar var. İyi çalışırlarsa haftaya zirve gidebilir.
![]()
Bizim işimize gelir, hiç yoktan birleşme partisine tam kadro gideriz.Bu sezon @Polat Şaşmaz düşüşte.![]()
@Çiğdem- gel de karıştır ortalığı, geçen yıl hezimete uğramıştım. Acısını çıkarayım.Hadi kırmızı takım birbirinizi yiyin.Saçınızı başınızı yolun ve ayaklarınızın altını gıdıklayın.
Ben Söze devam edeyim. good by
![]()
Geçen sene Ozan dengeliyormuş durumu, sen acımayacaksın demekSaol kalsın.
![]()
Dengelemeden kasıt nedir?Geçen sene Ozan dengeliyormuş durumu, sen acımayacaksın demek![]()
@vadikızı dedim, kusura bakma abla sıralamaya göre kullandım :/
Oyunu kullanmayı unutma abla.Önemli değil orhan ben biliyorum elenirim ben iyi yapamadım becerebildiğim bir oyun değildi bu![]()