Evet hemde çok şanssız bir oyun geldi bana şanssızlığım burdada konuştu işte
Biraz da beceri yani, her şeyi şansa yormamak lazım.Evet hemde çok şanssız bir oyun geldi bana şanssızlığım burdada konuştu işte
Aslında gizli olması iyi oluyor bence, açık olunca bir kişiye yüklenme durumu olabilir Yani herkesin kimin kime verdiğini görmeden oyunu kullanması daha iyi olurAman bir şey olmaz, yeni haftayla birlikte kim kime vermiş açık yapacağım. Bir de bunla uğraşamam.
Biraz da beceri yani, her şeyi şansa yormamak lazım.
sonraki sezon mario olacaksa ilk oyunda ben gelmiyeyimBiraz da beceri yani, her şeyi şansa yormamak lazım.
Hayırlısı olsun, çalışmalarımız devam ediyor Yiğit Medya ile.Aslında gizli olması iyi oluyor bence, açık olunca bir kişiye yüklenme durumu olabilir Yani herkesin kimin kime verdiğini görmeden oyunu kullanması daha iyi olur
Oyunlarımızın hepsi saçma.sonraki sezon mario olacaksa ilk oyunda ben gelmiyeyim
bir kere yalniz deneyeyim dedimde ben pek anlamadim sadece 1 kerede sogudum oyundan aciklama falanda yok, pillere bastim birsey olmadi X.Y bastim olmadi bu aksamkini göreyim bakalim
sonraki sezon mario olacaksa ilk oyunda ben gelmiyeyim
bir kere yalniz deneyeyim dedimde ben pek anlamadim sadece 1 kerede sogudum oyundan aciklama falanda yok, pillere bastim birsey olmadi X.Y bastim olmadi bu aksamkini göreyim bakalim
hevesim kirildi ama yani pillere basinca olmayinca geldigim gibi ISIK hiziyla kactim odadanHayırlısı olsun, çalışmalarımız devam ediyor Yiğit Medya ile.
Oyunlarımızın hepsi saçma.
ben ugrasmadim canimAllahımm tek ben değilmişim sendemi yapamadın
Hayırlısı olsun, çalışmalarımız devam ediyor Yiğit Medya ile.
Oyunlarımızın hepsi saçma.
hevesim kirildi ama yani pillere basinca olmayinca geldigim gibi ISIK hiziyla kactim odadan
ben ugrasmadim canim
hevesim kirildi ama yani pillere basinca olmayinca geldigim gibi ISIK hiziyla kactim odadan
ben ugrasmadim canim
Bayan arkadaşlar genel olarak beceri konusunda sınıfta kalıyor.Heh onuda bil iştee
Kız ben çok uğraştım valla çözdüm oyunu ama yine beceremedim
Bayan arkadaşlar genel olarak beceri konusunda sınıfta kalıyor.
yok artik, ben dün Haxball sayfasinda oyun oynadim. Ilkkez katildim. tuslari ögrenmek zaman aliyor ama pas verdim gol attimBayan arkadaşlar genel olarak beceri konusunda sınıfta kalıyor.
Bugünkü oyunu da oynarsın, görürüz performansını. Tebrik ederiz o halde ilk 5'te olursan.yok artik, ben dün Haxball sayfasinda oyun oynadim. Ilkkez katildim. tuslari ögrenmek zaman aliyor ama pas verdim gol attim
sen beni bence hafife alma 😉 ben oyunlarda cok sansliyimdir. Bilgisayar oyunu oynayan biri degilim ama gercek hayatta Bowlingde süperim, basketblda iyiyim fotbollu hic demiyeyim cünkü eski futbolcutyum ben 😉
bilgisayar oyunlarinida el alisinca cözmek zor olmaz 😉
okadarda ucmam herhalde ya. Normal bir sayi alayim yeter neyse mario gibiyse ISIK hiziyla kacarim yineBugünkü oyunu da oynarsın, görürüz performansını. Tebrik ederiz o halde ilk 5'te olursan.
Çok yakında....@Harunnn60 a oy attım ve durumu eşitledim. @Yiğitt ikili elemeye gidilmesini talep ediyorum.
@Harunnn60 a oy attım ve durumu eşitledim. @Yiğitt ikili elemeye gidilmesini talep ediyorum.
Daha gelen var mı arkanızdan.Duyduğuma göre oy sayılarını öğrenmek için @Harunnn60 a oy atmak gerekiyormuş, ben de gerekeni yaptım
Mavi takım yani bizde oy kullansaydık elenmiştin. Düşüncelerin neler?Daha gelen var mı arkanızdan.