2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon 1. Hafta Elemesi (Kırmızı Takım)

Kim gitsin? (Sadece Kırmızı Takım Oy Kullanmalı)

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
@vadikızı abla geçmiş olsun, buraya kadarmış maalesef :( Sağlık olsun napalım, senin adına şanssız bir oyun oldu sanırım ilk hafta :D

@Yiğitt oy verenler sonuçları görebiliyor, vermeyenler göremiyor bebeğim onu hesaba katmamışsın sanırım :A

Evet hemde çok şanssız bir oyun geldi bana şanssızlığım burdada konuştu işte:F

Aman bir şey olmaz, yeni haftayla birlikte kim kime vermiş açık yapacağım. Bir de bunla uğraşamam. :Z :A
Aslında gizli olması iyi oluyor bence, açık olunca bir kişiye yüklenme durumu olabilir :A Yani herkesin kimin kime verdiğini görmeden oyunu kullanması daha iyi olur :D

Biraz da beceri yani, her şeyi şansa yormamak lazım. :A
sonraki sezon mario olacaksa ilk oyunda ben gelmiyeyim:A
bir kere yalniz deneyeyim dedimde ben pek anlamadim:D sadece 1 kerede sogudum oyundan :D aciklama falanda yok, pillere bastim birsey olmadi X.Y bastim olmadi :A bu aksamkini göreyim bakalim:D

Aslında gizli olması iyi oluyor bence, açık olunca bir kişiye yüklenme durumu olabilir :A Yani herkesin kimin kime verdiğini görmeden oyunu kullanması daha iyi olur :D
Hayırlısı olsun, çalışmalarımız devam ediyor Yiğit Medya ile. :A

bir kere yalniz deneyeyim dedimde ben pek anlamadim:D sadece 1 kerede sogudum oyundan :D aciklama falanda yok, pillere bastim birsey olmadi X.Y bastim olmadi :A bu aksamkini göreyim bakalim:D
Oyunlarımızın hepsi saçma. :F

:F:FAllahımm tek ben değilmişim sendemi yapamadın

Bayan arkadaşlar genel olarak beceri konusunda sınıfta kalıyor. :A
yok artik, ben dün Haxball sayfasinda oyun oynadim. Ilkkez katildim. tuslari ögrenmek zaman aliyor ama pas verdim gol attim :Z
sen beni bence hafife alma 😉 ben oyunlarda cok sansliyimdir. Bilgisayar oyunu oynayan biri degilim ama gercek hayatta Bowlingde süperim, basketblda iyiyim fotbollu hic demiyeyim cünkü eski futbolcutyum ben 😉
bilgisayar oyunlarinida el alisinca cözmek zor olmaz 😉

yok artik, ben dün Haxball sayfasinda oyun oynadim. Ilkkez katildim. tuslari ögrenmek zaman aliyor ama pas verdim gol attim :Z
sen beni bence hafife alma 😉 ben oyunlarda cok sansliyimdir. Bilgisayar oyunu oynayan biri degilim ama gercek hayatta Bowlingde süperim, basketblda iyiyim fotbollu hic demiyeyim cünkü eski futbolcutyum ben 😉
bilgisayar oyunlarinida el alisinca cözmek zor olmaz 😉
Bugünkü oyunu da oynarsın, görürüz performansını. :A Tebrik ederiz o halde ilk 5'te olursan. :A