Fav10 Oscar Takımı 2019 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Bu etkinlikte ne kadar çok puan ve yorum olursa sonuçların gerçekçiliği o kadar artıyor ki hem @MEnes, hem @MasacRE birçok filmi izlediler. Zaten gereken zamanda kısa kısa olsa dahi yorumlarını yapacaklarını düşünüyorum. Bakalım... :A

Puanlarını gördüm, ekleyeceğim bugün. :)
Tamam ben böyle karar aldım zaten :A @MEnes 👇
..... Neyse ben susup son filmimi izleyip kenara çekilirim. Sherlock Bey'e bir kere bile sormam sonuçların nezaman açıklanacağını. Bu sene 🤐 böyle olacağım😊

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Bu etkinlikte ne kadar çok puan ve yorum olursa sonuçların gerçekçiliği o kadar artıyor ki hem @MEnes, hem @MasacRE birçok filmi izlediler. Zaten gereken zamanda kısa kısa olsa dahi yorumlarını yapacaklarını düşünüyorum. Bakalım... :A

Puanlarını gördüm, ekleyeceğim bugün. :)
KISMET, yaparız heralde... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Çok baskı yapıyormuşum gibi görünüyor farkındayım ama Richard Jewell'ın konusu açılmamış sanırım bir el atar mısın. :A @Sherlock

09.02.2019 - Güncel Tablo:

Güncel 09.02.19.png

• Eksik gördüğünüz bir şey varsa söyleyebilirsiniz.
  • Gözümden kaçan veya değiştirilmesini istediğiniz puan/puanlarınız varsa söyleyebilirsiniz.
  • Eklenmesini önerdiğiniz film/filmler varsa söyleyebilirsiniz.

@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Özgür @-potterhead- @The_Erinch @Forumdash ve katılmak isteyenler...

Ekli dosyayı görüntüle 75230

• Gözümden kaçan veya değiştirilmesini istediğiniz puan/puanlarınız varsa söyleyebilirsiniz.

@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Özgür @-potterhead- @The_Erinch @Forumdash ve katılmak isteyenler...
Yarın The Irishman'i de izleyip sezonu kapatıyorum. :Z

Bu arada I Lost My Body'yi de ekler misin. Tabloda da Honeyland yok. :A

'Knives Out' yorumun blogunda vardı ama burada olmadığı için şimdilik yazmadım tabloya, buraya kısa bir özetle aktardığın zaman eklerim tabloya. :D @bazinga

• Beğendim
Reactions: bazinga
Yarın The Irishman'i de izleyip sezonu kapatıyorum. :Z

Bu arada I Lost My Body'yi de ekler misin. Tabloda da Honeyland yok. :A

I Lost My Body'i bu zamana kadar eklememiş olmamız ilginç, ekliyorum.

Honeyland'in türü belgesel olduğu için emin olamadım, ilerleyen günlerde bakarız onun durumuna. :A

• Beğendim
Reactions: Aserat

Ekli dosyayı görüntüle 75233

Eline sağlık bir kez daha. Benim de The Lighthouse gözden kaçmış sanırım :A

edit: kaçmamış, benim gözün şarjı bitmiş geceden kaynaklı KB :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock