Rise of Skywalker’a yorum yaptım diye hatırlıyorum.
Knives Out izledim, yorumu geliyor. Akşama da Uncut Gems inşallah.
Gözümden kaçmış, ekledim puanını.
Rise of Skywalker’a yorum yaptım diye hatırlıyorum.
Knives Out izledim, yorumu geliyor. Akşama da Uncut Gems inşallah.
Eksiklik değil ama fazlalık var. Beni çıkar artık şu listeden.
Benden hâlâ umudu kesmemişsiniz.1 film yorumlamışsın, Joker'i izledin diye biliyorum ona da kısa bir yorum yap. Bir tane daha izle ve yorumla, bitti bu kadar. Seni zorla entel bir forma sokacağız. @MEnes
1 film yorumlamışsın, Joker'i izledin diye biliyorum ona da kısa bir yorum yap. Bir tane daha izle ve yorumla, bitti bu kadar. Seni zorla entel bir forma sokacağız. @MEnes
Biz senden umudu kesersek nasıl gelecek nesillere elitizmi aktarırız... Bu akımı herkese yaymak için bu forma sahip olma potansiyeli olan kişileri bırakamayız...Benden hâlâ umudu kesmemişsiniz.
Benden hâlâ umudu kesmemişsiniz.
"Ford v Ferrari", "Joker" ve "Once Upon a Time In Hollywood" filmlerini izlemiştim. Forumda aktif olsaydım taze taze yapardım yorumlarımı. Şimdi aradan zaman geçmiş hevesim kaçmış uğraşamam.
Ben seneye katılırım artık bu etkinliğe.
Emeklerine sağlık Enes'im. @Sherlock
1917 muhteşem bir dağıtımcılık kararıyla 21 Şubat'a ertelenmiş. Sinemada izlenmeli yorumları nedeniyle bekletiyordum ama daha fazla beklemenin anlamı yok.@Sherlock eline sağlık.
Bombshell, Judy, Rise of Skywalker ve Lighthouse'u izledim. En kısa sürede yorumları ekleyeceğim.
And Then We Danced'ı bence hiçbirimiz izleyemeyeceğiz sezon sonuna kadar. Ortada bir çıkış tarihi vs yok.
Knives Out'u bugün izlemeye gidiyorum nihayet.
1917'yi 7 Şubat'ta Little Women'ı 14 Şubat'ta vizyonda izlemeyi planlıyorum.
Uncut Gems 31 Ocak'ta Netflix'te olacak. A Beautiful Day in the Neighborhood 4 Şubat'ta iTunes'ta olacak. Frozen II ise 11 Şubat'ta iTunes'ta olacak. Bekleyin derim üçünü de.
Missing Link listemde olan bir film değildi ama Altın Küre ödülü, Oscar adaylığı sonrası izleyeceğiz.
How to Train Your Dragon'un ilkini çok ikincisini az sevmiştim. Üçüncüsünü de dener gibi oldum ama sarmadı, izlemeyeceğim.
Sorry We Missed You için de bir an önce iTunes çıkış tarihi açıklanır umarım. Onu da sezon bitmeden izlemek istiyorum. Aynı şekilde listede olmayan Richard Jewell ve A Hidden Life'ı da.
1917 muhteşem bir dağıtımcılık kararıyla 21 Şubat'a ertelenmiş. Sinemada izlenmeli yorumları nedeniyle bekletiyordum ama daha fazla beklemenin anlamı yok.
Ben daha önce izlediğim bir şeyi tekrar izlemeyi sevmiyorum. Mesela çok sevdiğim bir diziyi/filmi bile anca TV'de denk gelirsem tekrar izleyebiliyorum onun dışında çok ekstrem bir durum olmadıkça sinemadan/internetten tekrar izlemem kolay kolay. Zaten savaş filmlerinin de hayranı değilim o yüzden tavsiyene uyabilir miyim bilmem.Bence de o kadar gerekmiyor çünkü teknik olarak görülmesi gerekilen bir film, yani senaryoyu bir kez izledikten sonra heyecanın kaçmasına neden olmaz. Bu yüzden eğer iddaadan tutturursam vizyona girdiğinde bir kez de sinemada izlemeyi düşünüyorum, ki hayatımda önce evde izleyip de sonra vizyona girince izlediğim film olmadı şu ana kadar. Buna rağmen rahatlıkla iki kez izlenebilecek bir film.
Ben daha önce izlediğim bir şeyi tekrar izlemeyi sevmiyorum. Mesela çok sevdiğim bir diziyi/filmi bile anca TV'de denk gelirsem tekrar izleyebiliyorum onun dışında çok ekstrem bir durum olmadıkça sinemadan/internetten tekrar izlemem kolay kolay. Zaten savaş filmlerinin de hayranı değilim o yüzden tavsiyene uyabilir miyim bilmem.
Ben de vizyonu beklemiyorum o zaman. En az üç izleyici kaybettiler. Umarım batarlar. Tam bir vizyonsuzluk.1917 muhteşem bir dağıtımcılık kararıyla 21 Şubat'a ertelenmiş. Sinemada izlenmeli yorumları nedeniyle bekletiyordum ama daha fazla beklemenin anlamı yok.
Şu tablodan sonra yeniden filmlere başladım bakalım. Listede 14 film izlemiş bulunmaktayım. Bugün ve yarına fırsatım olurmu bilmem ama çarşambadan itibaren yine günde en az 1 film, izlemeyi planlıyorum. Umarım kalan filmler güzeldir ve bulunan filmlerdir😊31 Ocak 2020 - Güncel Tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 74990
@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @ozgur2113 @-potterhead- @The_Erinch @Forumdash ve katılmak isteyenler...
- Eksik gördüğünüz bir şey varsa söyleyebilirsiniz.
- Yazılmayan veya değiştirilmesini istediğiniz puan/puanlarınız varsa söyleyebilirsiniz.
- Eklenmesini önerdiğiniz film/filmler varsa söyleyebilirsiniz.
The Farewell ve Portrait of a Lady on Fire izlenebilir. Güzel film ikisi de.Şu tablodan sonra yeniden filmlere başladım bakalım. Listede 14 film izlemiş bulunmaktayım. Bugün ve yarına fırsatım olurmu bilmem ama çarşambadan itibaren yine günde en az 1 film, izlemeyi planlıyorum. Umarım kalan filmler güzeldir ve bulunan filmlerdir😊
@Sherlock şuanki mevcut filmlerde 1 tanesinin puanını düşüreceğim ve 3 tanesininkini de yükseltebilirim. Pazar günü Oscar film etkinliğimi tamamlayınca sana bildiririm.
İzlemediklerimden ve sizin izlediklerinizden hangisini öneriyorsunuz? İzlediklerimi işretledim @MEnes @Tolstoyevski (Parasite demeyin, onu biliyorum ve bulabilirsem kapanış onunla yapılacak)
Ekli dosyayı görüntüle 75054
Şu tablodan sonra yeniden filmlere başladım bakalım. Listede 14 film izlemiş bulunmaktayım. Bugün ve yarına fırsatım olurmu bilmem ama çarşambadan itibaren yine günde en az 1 film, izlemeyi planlıyorum. Umarım kalan filmler güzeldir ve bulunan filmlerdir😊
@Sherlock şuanki mevcut filmlerde 1 tanesinin puanını düşüreceğim ve 3 tanesininkini de yükseltebilirim. Pazar günü Oscar film etkinliğimi tamamlayınca sana bildiririm.
İzlemediklerimden ve sizin izlediklerinizden hangisini öneriyorsunuz? İzlediklerimi işretledim @MEnes @Tolstoyevski (Parasite demeyin, onu biliyorum ve bulabilirsem kapanış onunla yapılacak)
The Farewell ve Portrait of a Lady on Fire izlenebilir. Güzel film ikisi de.
Ne yetmezi be, artı bile baya önermişsin Adaşının önerdiği The Farewell aklımdaydı, @Tolstoyevski bir ara önerdi sonra öneriyi geri çekti aynı anda izleyecektik. O izledimi bilmiyorum. O şimdi öneriyle gelmemiş. Baktı sizden çok geldi ondan olabilir, yada ben onun yere göğe sığdıramadığı Irishman'ı izlediğim için başka şey izlemese olur demiştir belkiUncut Gems (asla sıkılmazsın), Avengers: Endgame (eğer geçen sene yayınlanan Infinity War’u izlediysen) ve Klaus. Son olarak Bombshell, eğer yetmezse bu saydıklarım.
İzlediklerimden Bombshell ve Klaus'u tavsiye ederim. Little Women'ı da izleyebilirsin.Şu tablodan sonra yeniden filmlere başladım bakalım. Listede 14 film izlemiş bulunmaktayım. Bugün ve yarına fırsatım olurmu bilmem ama çarşambadan itibaren yine günde en az 1 film, izlemeyi planlıyorum. Umarım kalan filmler güzeldir ve bulunan filmlerdir😊
Teşekkürlerİzlediklerimden Bombshell ve Klaus'u tavsiye ederim. Little Women'ı da izleyebilirsin.
ikisi de yok maalesef 😏 Bir başka önerilen filmde sinema çekimiydi, onuda boşverdim. Sherlock Beyin önerdiklerinden bir tane rastgele baktım var. O da dublaj çıktıThe Farewell ve Portrait of a Lady on Fire izlenebilir. Güzel film ikisi de.
Uncut Gems (asla sıkılmazsın), Avengers: Endgame (eğer geçen sene yayınlanan Infinity War’u izlediysen) ve Klaus. Son olarak Bombshell, eğer yetmezse bu saydıklarım.