Fav10 Oscar Takımı 2018 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Yakında benden yorum şov gelecek, 1 olan sayı 15 civarı bir yere gelecek.

Reactions: Sherlock
@MEnes e acıdım ayoll @batuhankaralar @MasacRE dizi arkadaşları
Keşke tek olmaya devam etseymişim diyordur ?A
@MasacRE yoldaşıma her zaman varım da @batuhankaralar için aynı şeyleri diyemeyeceğim. Kendisiyle daha önce ortak dizimiz olmamıştır yüksek ihtimal.
Bir dizinin kalitesi kadar onu izleyen kitle de önemlidir doğrusu. Çukur'daki kitleyi ve diziye etkisini görüyoruz.
Bu yüzden Halka'nın az kişi tarafından bilinmesi ve o kitlenin bu diziye bulaşmaması en makul gözüken senaryodur.

Pusudayım, bekliyorum adaşım.
Şöyle boş 2 3 saat lazım bana, o vakti bulduğumda toptan yorum yapacağım kısmetse. Eksik filmleri de tamamlamam lazım tabi. 20 25 arası bir sayıya çıkmayı düşünüyorum. 10 gün süre var, bakalım ne kadarını tamamlayabileceğim.

Oscar’la eş zamanlı bitirmek zorunda değiliz adaşım, Mart başına uzayabilir yani. Henüz internete düşmemiş filmler de mevcut ayrıca.

Reactions: MEnes
Oscar’la eş zamanlı bitirmek zorunda değiliz adaşım, Mart başına uzayabilir yani. Henüz internete düşmemiş filmler de mevcut ayrıca.
Ya orası forum açısından öyle de ben kendi açımdan törene kadar bitirmek istiyorum, istediğim filmleri en azından.
Yine de Oscar'dan sonra da elbette 2018'e ait izleyecek filmler kenarda izlenmeyi bekleyecekler sonuçta. Yine tabi ne kadarını izleyebilirsem artık.

@bazinga dan bir film önde olamam
Kendisi izleyemediğimiz bir filmi sinemada izlediğini belirtmişti ama Mary Poppis'ide o izlememişti.
Hızlı giriş yapmışım ve o iki film olsaydı onlarıda izleyecektim

Telefonumu yıprattım artık
bir kaç güne tamir ederim ve @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski artık hem dizilere hem de film önerilerine kapalıyım

@Forumdash sana Searching filmini öneriyorum. 9.5 puan verdim

Sen bir çılgınsın, bence de biraz ara ver artık.

Reactions: Dosi
Sen bir çılgınsın, bence de biraz ara ver artık.
Stranger Things'e kadar verebilirim ara
Bu ara yeni telefonla uğraşmak istemiyorum
Diğer iki film inerse internete yiğenimin tabletini alırım
Artık telefonla izlemeye son

Reactions: MEnes
Ahh ahh aslında en tehrikesi o kütük @MasacRE
@Sherlock bile farkına varmış ayoll

Ama sanada ip gibi yazan birisi lazım o açıdan işini görür

Ahh ahh aslında en tehrikesi o kütük @MasacRE
@Sherlock bile farkına varmış ayoll ?A

Ama sanada ip gibi yazan birisi lazım o açıdan işini görür
Bana uzun çözümlemeler yapacak kişiler lazım. @MasacRE yoldaşım da @Sherlock yoldaşım da bu işi gayet iyi yapar. Hele bir güncele gelsinler Halka sayfasının altını üstüne getireceğiz.
Sen gelme ulan AYI diyeceğiz yabancılara.
Ha sana AYI demeyiz tabi sincap deriz en fazla.

En iyilerde yok
Yaza boşlukta bakabilirim ama

Reactions: Dosi
Hhaha sincap dersen olur
Ama bazinga görünümlü @Sherlock kaçmaya çalısıyor gibi sankı

Reactions: Sherlock and MEnes
Hhaha sincap dersen olur
Ama bazinga görünümlü @Sherlock kaçmaya çalısıyor gibi sankı ?A
Sincap iyi gibi aynen AYI'yı hiç karıştırmayalım.
@Sherlock yoldaşım beni yalnız komaz. O benim bu kadar övdüğüm bir sanat eserini ne yapar eder izler. Güncele gelir kısa sürede eminim.

Sincap iyi gibi aynen AYI'yı hiç karıştırmayalım. ?A @Sherlock yoldaşım beni yalnız komaz. O benim bu kadar övdüğüm bir sanat eserini ne yapar eder izler. Güncele gelir kısa sürede eminim.
Vlla bir kaç saat önce şey diyordu @MasacRE i bu @MEnes in tuhaf dizisi gocattı kendine gelemedi hala diyordu