Fav10 Oscar Takımı 2018 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Yok kalsın o. 1 film eksik olsun. Şunların hepsini bitireyim daha @Tolstoyevski nin önerdiği filmlere bakacam eski filmler. Yani film aşkım etkinlikten sonra tam gaz devam edecek
ama haftada 1 filme indiririm
@MasacRE

O filmin de konusunu açtım, isterseniz izleyebilirsiniz Dosi hanım.
Tablodan da kaç film izlediğinizi ve hangi filmlere yorum yaptığınızı görebilirsiniz.
Yine siz değerli forum halkının çağrılarına kayıtsız kalamadım ve istekleri bir bir yerine getirdim.

Reactions: Dosi
ben A Quiet Place, bunuda izledim. lütfen eksik yapmayın listeyi 😉
Bence @bazinga hepsini izlemiştir ama sadece yorum bırakmamıştır.
Ben ozaman 2 yorum olan filmlerden başlayayım ama hepsini izleme fikrim daha sabit ?

Son düzenleme:

Normalde Ozan’ın blogundan alacaktım direkt puanlarını ama kendisi yorum yapayım, haksızlık olmasın dedi. Yoksa muhtemelen hemen hemen hepsini izlemiştir o.
@bazinga

Reactions: bazinga and Dosi

Taş çatlasın 3 film daha izlerim bu listeden, 10 filmle benim kumarım orada biter

Reactions: Sherlock
Üç film var henüz izleyemediğim.

If Beale Street Could Talk
Never Look Away
Mary Poppins Returns

Onları da izleyebilirim inşallah en kısa sürede. ?

Üç film var henüz izleyemediğim.

If Beale Street Could Talk
Never Look Away
Mary Poppins Returns

Onları da izleyebilirim inşallah en kısa sürede. ?
Sen kesin izlersin, bende kesin izleyeceğim çünkü şuan 23. filmimi izliyorum ve günde en az 1 izliyorum (çoğunluk 2 film bugünki gibi). Cumartesiden itibaren 1 hafta tatilimiz var. Rahat bitireceğim haftaya yani. @Sherlock her film için en az 3 yorum olması gerekiyor diyor. Artık kendisi bu liste işinden sorumlu olduğu için 2 tane olan filmleri kendisi izleyerek değerlendirmeye alınmasını sağlar

Benim izleyip yorum yapmadığım çok film var, toplu şekilde yorumlarımı yapacağım. Zaten böyle giderse her filmin 3 yorumu olur.

Green Book izledim ben
Etikette olmayanların isimleri var ama ben yok

Reactions: Sherlock