Zey TV Fav10 Okey Oyunu Turnuvası - Başvuru Konusu

Aynen, dediğin sayfadan. :A

Gerçi o tarz siteleri de sevmiyorum. Sebebi ise, kız tavlamaya gelen birilerinin olması. Ve evet, benim oynadığım gruba da denk geldi. :D
Yeme bizi senin de oralardan kız tavlamaya çalıştığını biliyoruz :A Yoksa senin gözüne kestirdiğin kızı mı tavlamaya çalıştılar...

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Yeme bizi senin de oralardan kız tavlamaya çalıştığını biliyoruz :A Yoksa senin gözüne kestirdiğin kızı mı tavlamaya çalıştılar...
Kardeşim kendinle karıştırma beni. Bu davranış da dayı davranışı ve muhtemelen 95 doğumlu değil, daha da büyüksün. Dayısın muhtemelen. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Aynen, dediğin sayfadan. :A

Gerçi o tarz siteleri de sevmiyorum. Sebebi ise, kız tavlamaya gelen birilerinin olması. Ve evet, benim oynadığım gruba da denk geldi. :D
Ben genelde bizim tayfa ile orda oynadığım için dediğin duruma düşmedim neyseki. Gerçi Dosi'yi erkek sannmşlardır ki bu iyi :A

• İlginç
  • Güldürdün
Muhtemelen. Kendi adınla girseydin öyle olmazdı işte. Gerçi sohbeti kapatırsın, olay bier. :A
Sohbet kapatma varmıydı? Ama bizimkiler ile yazışıyorduk. Yalnız belirli bir oyun kazanmadan yazamıyorsun. @Sherlock pek iyi değil. Onun adına oynayıp kazanmıştım sonra artık yorum yazabiliyordu :A @Tolstoyevski

• İlginç
  • Güldürdün
Sohbet kapatma varmıydı? Ama bizimkiler ile yazışıyorduk. Yalnız belirli bir oyun kazanmadan yazamıyorsun. @Sherlock pek iyi değil. Onun adına oynayıp kazanmıştım sonra artık yorum yazabiliyordu :A @Tolstoyevski
Gerçi başlangıçta ses çıkarmadım ama yine yazılabiliyordu diye hatırlıyorum. İlk başta zaten eşli olarak oynanıyordu, ortağım kazanmıştı. Sonra yine oynadım, yine eşli oldu. :A

Sohbet kapatma var, evet. Gruptaki yönetici kapatabiliyor ve bunun için de ilk giren kişi olman gerekiyor. :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Gerçi başlangıçta ses çıkarmadım ama yine yazılabiliyordu diye hatırlıyorum. İlk başta zaten eşli olarak oynanıyordu, ortağım kazanmıştı. Sonra yine oynadım, yine eşli oldu. :A

Sohbet kapatma var, evet. Gruptaki yönetici kapatabiliyor ve bunun için de ilk giren kişi olman gerekiyor. :D
Eşli hiç oynamadım :A 1 sene olmuş o sayfaya girmeyeli :A
Bir ara bende bilgi tazeliyeyim bari :A

• Güldürdün
@Sherlock bilmiyor, @MasacRE 'de bilmediğini dedi :A @MEnes şuan gezme tozma derdinde :A @xdragxx ben @Tolstoyevski ve 4. İçin mecbur Sherlock'u alıyorduk MEnes yokken :A xdragxx üye orda. Deneyebiliriz ama yakında turnuva başlar belki :A
@Sherlock ve @MasacRE ne demek bilmiyor? Bu ikiyi uzaya koysan, uzayda okey oynarlar. :A

@xdragxx de var tabii de, bir an aklıma gelmedi. O biliyor mu, o da aklıma gelmedi bak. Bir de @xdragxx iki kişi. @Tolstoyevski'yi ya da seni almamız gerekmiyor bu durumda. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf