- Reaksiyon puanı
- 113,957
- Puanı
- 1,060
Dediğim sayfadan?Az önce uzun bir aradan sonra okey oynadım, iyi bari unutmamışım ama biraz paslanmışım. Artık başlayalım yavaştan.
Dediğim sayfadan?Az önce uzun bir aradan sonra okey oynadım, iyi bari unutmamışım ama biraz paslanmışım. Artık başlayalım yavaştan.
Aynen, dediğin sayfadan.Dediğim sayfadan?
Yeme bizi senin de oralardan kız tavlamaya çalıştığını biliyoruz Yoksa senin gözüne kestirdiğin kızı mı tavlamaya çalıştılar...Aynen, dediğin sayfadan.
Gerçi o tarz siteleri de sevmiyorum. Sebebi ise, kız tavlamaya gelen birilerinin olması. Ve evet, benim oynadığım gruba da denk geldi.
Kardeşim kendinle karıştırma beni. Bu davranış da dayı davranışı ve muhtemelen 95 doğumlu değil, daha da büyüksün. Dayısın muhtemelen.Yeme bizi senin de oralardan kız tavlamaya çalıştığını biliyoruz Yoksa senin gözüne kestirdiğin kızı mı tavlamaya çalıştılar...
Ben genelde bizim tayfa ile orda oynadığım için dediğin duruma düşmedim neyseki. Gerçi Dosi'yi erkek sannmşlardır ki bu iyiAynen, dediğin sayfadan.
Gerçi o tarz siteleri de sevmiyorum. Sebebi ise, kız tavlamaya gelen birilerinin olması. Ve evet, benim oynadığım gruba da denk geldi.
Muhtemelen. Kendi adınla girseydin öyle olmazdı işte. Gerçi sohbeti kapatırsın, olay bier.Ben genelde bizim tayfa ile orda oynadığım için dediğin duruma düşmedim neyseki. Gerçi Dosi'yi erkek sannmşlardır ki bu iyi
Sohbet kapatma varmıydı? Ama bizimkiler ile yazışıyorduk. Yalnız belirli bir oyun kazanmadan yazamıyorsun. @Sherlock pek iyi değil. Onun adına oynayıp kazanmıştım sonra artık yorum yazabiliyordu @TolstoyevskiMuhtemelen. Kendi adınla girseydin öyle olmazdı işte. Gerçi sohbeti kapatırsın, olay bier.
Gerçi başlangıçta ses çıkarmadım ama yine yazılabiliyordu diye hatırlıyorum. İlk başta zaten eşli olarak oynanıyordu, ortağım kazanmıştı. Sonra yine oynadım, yine eşli oldu.Sohbet kapatma varmıydı? Ama bizimkiler ile yazışıyorduk. Yalnız belirli bir oyun kazanmadan yazamıyorsun. @Sherlock pek iyi değil. Onun adına oynayıp kazanmıştım sonra artık yorum yazabiliyordu @Tolstoyevski
Eşli hiç oynamadım 1 sene olmuş o sayfaya girmeyeliGerçi başlangıçta ses çıkarmadım ama yine yazılabiliyordu diye hatırlıyorum. İlk başta zaten eşli olarak oynanıyordu, ortağım kazanmıştı. Sonra yine oynadım, yine eşli oldu.
Sohbet kapatma var, evet. Gruptaki yönetici kapatabiliyor ve bunun için de ilk giren kişi olman gerekiyor.
Bir ara hatırlat, tazeleyelim. @Tolstoyevski'yi de al yanına, dördüncü aranıyor kim olsun? @Sherlock, @MEnes ya da @MasacRE olabilir. Hangisi aktif olursa artık.Eşli hiç oynamadım 1 sene olmuş o sayfaya girmeyeli
Bir ara bende bilgi tazeliyeyim bari
@Sherlock bilmiyor, @MasacRE 'de bilmediğini dedi @MEnes şuan gezme tozma derdinde @xdragxx ben @Tolstoyevski ve 4. İçin mecbur Sherlock'u alıyorduk MEnes yokken xdragxx üye orda. Deneyebiliriz ama yakında turnuva başlar belkiBir ara hatırlat, tazeleyelim. @Tolstoyevski'yi de al yanına, dördüncü aranıyor kim olsun? @Sherlock, @MEnes ya da @MasacRE olabilir. Hangisi aktif olursa artık.
Yedeğin yedeği olarak gelemem sori@Sherlock bilmiyor, @MasacRE 'de bilmediğini dedi @MEnes şuan gezme tozma derdinde @xdragxx ben @Tolstoyevski ve 4. İçin mecbur Sherlock'u alıyorduk MEnes yokken xdragxx üye orda. Deneyebiliriz ama yakında turnuva başlar belki
Burda seni as oyuncu olarak tanıttım. Mesajımı iyi oku yedek SherlockYedeğin yedeği olarak gelemem sori
Senin için demedim zatenBurda seni as oyuncu olarak tanıttım. Mesajımı iyi oku yedek Sherlock
@Araf burada taş sana geldi galibaSenin için demedim zaten
@Sherlock ve @MasacRE ne demek bilmiyor? Bu ikiyi uzaya koysan, uzayda okey oynarlar.@Sherlock bilmiyor, @MasacRE 'de bilmediğini dedi @MEnes şuan gezme tozma derdinde @xdragxx ben @Tolstoyevski ve 4. İçin mecbur Sherlock'u alıyorduk MEnes yokken xdragxx üye orda. Deneyebiliriz ama yakında turnuva başlar belki
Bak bu da mantıklı doru da Tyler sevmiyor pek okey@Sherlock ve @MasacRE ne demek bilmiyor? Bu ikiyi uzaya koysan, uzayda okey oynarlar.
@xdragxx de var tabii de, bir an aklıma gelmedi. O biliyor mu, o da aklıma gelmedi bak. Bir de @xdragxx iki kişi. @Tolstoyevski'yi ya da seni almamız gerekmiyor bu durumda.
İyi ozaman beni çağırmayın, size iyi oynamalar bu laftan sonra gelmem@Sherlock ve @MasacRE ne demek bilmiyor? Bu ikiyi uzaya koysan, uzayda okey oynarlar.
@xdragxx de var tabii de, bir an aklıma gelmedi. O biliyor mu, o da aklıma gelmedi bak. Bir de @xdragxx iki kişi. @Tolstoyevski'yi ya da seni almamız gerekmiyor bu durumda.
Ben, @xdragxx, Tyler Durden, @Dosi ya da @Tolstoyevski. Ekip böyle olacak.Bak bu da mantıklı doru da Tyler sevmiyor pek okey