Yukarıda @MasacRE ile konuşmuştuk, alkolden bahsetmişti, onu demek istemiştim.Sen o konuda yoktun ki, Nerden bileceksin. Bak @Sherlock doğruladı @MEnes @Tolstoyevski @xdragxx vardı. Toplu konuşmuştuk
Yukarıda @MasacRE ile konuşmuştuk, alkolden bahsetmişti, onu demek istemiştim.Sen o konuda yoktun ki, Nerden bileceksin. Bak @Sherlock doğruladı @MEnes @Tolstoyevski @xdragxx vardı. Toplu konuşmuştuk
Bende geçen sene olan muhabeti yazdım senin mesajıda Sherlock alıntı yapınca görmüştümYukarıda @MasacRE ile konuşmuştuk, alkolden bahsetmişti, onu demek istemiştim.
Ahahahahah yapmaaaaa...Ben gerçekten bilmiyorum. @Dosi, @xdragxx, @Tolstoyevski ve @MEnes ile bir ara oynardık, oynardık diyorum ancak külliyen yalan @Dosi hanımın da söylediği gibi... Ben izlerdim, sohbet ederdim, onlar oynardı.
He dördüncü lazımsa müsaitsem gelirim, oturur sohbet ederim, çayımı yudumlarım yine sizin için sorun teşkil etmiyorsa.
Bekliyor mu? @MasacRE @MEnes
Ya bir İzmir beyefendisinin alkolle arasının 0 olma ihtimali var mı hiç... Nerenin yalanı bu... @Sherlock @MasacRE @ArafSen o konuda yoktun ki, Nerden bileceksin. Bak @Sherlock doğruladı @MEnes @Tolstoyevski @xdragxx vardı. Toplu konuşmuştuk
İzmir sabah akşam içki tüketen bir şehir imajı çizdin ama bu doğru değil, desem bile İzmir'in alkole yakınlığıyla bilinen bir şehir olmasını değiştirmiyor.
Öyle olmayabilir belki ama senin de dediğin gibi alkole yatkınlığı gerçeği ortada...İzmir sabah akşam içki tüketen bir şehir imajı çizdin ama bu doğru değil, desem bile İzmir'in alkole yakınlığıyla bilinen bir şehir olmasını değiştirmiyor.
Sizin oralar ise çaya yatkınlığı ile biliniyor ya da ayran da diyebiliriz, milli içeceğimiz sonuç olarak. Benim favorim çay ama fazlası bıkkınlık veriyor.Öyle olmayabilir belki ama senin de dediğin gibi alkole yatkınlığı gerçeği ortada...
Ayran ne ulann... ÇAY var ÇAY... Çay gibi yoktur, olamaz, olabilemez...Sizin oralar ise çaya yatkınlığı ile biliniyor ya da ayran da diyebiliriz, milli içeceğimiz sonuç olarak. Benim favorim çay ama fazlası bıkkınlık veriyor.
Hayır beklemiyor ama imasını yaptığın durum da yokBen gerçekten bilmiyorum. @Dosi, @xdragxx, @Tolstoyevski ve @MEnes ile bir ara oynardık, oynardık diyorum ancak külliyen yalan @Dosi hanımın da söylediği gibi... Ben izlerdim, sohbet ederdim, onlar oynardı.
He dördüncü lazımsa müsaitsem gelirim, oturur sohbet ederim, çayımı yudumlarım yine sizin için sorun teşkil etmiyorsa.
Bekliyor mu? @MasacRE @MEnes
Övünmüyorum ya, övünülecek bir şey mi sanki bu Sadece içiyorum diyorum
Yani, alkol tüketiminde başlarda olduğumuza doğrudur Türkiye çapında
İzmir geceleri alemleri meşhur tabi ki... Biz her şeyin farkındayız yoldaşım merak etme...Hayır beklemiyor ama imasını yaptığın durum da yok
Övünmüyorum ya, övünülecek bir şey mi sanki bu Sadece içiyorum diyorum
Yani, alkol tüketiminde başlarda olduğumuza doğrudur Türkiye çapında
Çay sevmiyorsundur diye düşündüm bir an, herkes çay sevmez çünkü. Çayı sevmeyen kahveyi seviyor genelde, tabii @MasacRE'nin alkol istisnası da var.Ayran ne ulann... ÇAY var ÇAY... Çay gibi yoktur, olamaz, olabilemez...
Ulan OF'lu adamın çay sevmemesini nasıl düşünebilirsin be adam... Ben hem çay hem kavhe hepsini severim...Çay sevmiyorsundur diye düşündüm bir an, herkes çay sevmez çünkü. Çayı sevmeyen kahveyi seviyor genelde, tabii @MasacRE'nin alkol istisnası da var.
Of of, her Trabzonlu sever mi çayı kardeşim? Bu soruyu bir de @mesmeso'ya soralım.Ulan OF'lu adamın çay sevmemesini nasıl düşünebilirsin be adam... Ben hem çay hem kavhe hepsini severim...
Çayın yeri ayrı, alkolün yeri ayrı Alkol her zaman içtiğim bir şey değil ama çayı sabah akşam devamlı içerimÇay sevmiyorsundur diye düşündüm bir an, herkes çay sevmez çünkü. Çayı sevmeyen kahveyi seviyor genelde, tabii @MasacRE'nin alkol istisnası da var.
Sonuç olarak Rus değilsin sabah akşam alkol içecek. Çay da bir kültür, alkol de. Alkol kültürümüzden bir şey değil sonuç olarak.Çayın yeri ayrı, alkolün yeri ayrı Alkol her zaman içtiğim bir şey değil ama çayı sabah akşam devamlı içerim
Sabah akşam alkol içenler de var ama ben onlardan değilim. Sosyal içiciyim sadeceSonuç olarak Rus değilsin sabah akşam alkol içecek. Çay da bir kültür, alkol de. Alkol kültürümüzden bir şey değil sonuç olarak.
Behzat Ç. aklıma geliyor direkt alkol konusu gelince ama tabii konuyla alakası yok.Sabah akşam alkol içenler de var ama ben onlardan değilim. Sosyal içiciyim sadece
Sever. Ama azlığı veya çokluğu kişiden kişiye değişir. Burada Oflu olan kim?Of of, her Trabzonlu sever mi çayı kardeşim? Bu soruyu bir de @mesmeso'ya soralım.
@MEnes kardeşim Oflu. Peki sen, Trabzon'un neresindensin?Sever. Ama azlığı veya çokluğu kişiden kişiye değişir. Burada Oflu olan kim?
Merkezde oturuyorum.@MEnes kardeşim Oflu. Peki sen, Trabzon'un neresindensin?
@MEnes, Trabzon'a gittiğinde iletişime geç istersen hemşerinle.Merkezde oturuyorum.