Zey TV Fav10 Okey Oyunu Turnuvası - Başvuru Konusu

Evet bu yarışmamız bu gidişle Ağustos ayında olur :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Yurtdışı için çok planlarım var da işte 'kur' bizi yok ediyor maalesef... :A Şimdilik yurtiçinde çözeriz o işi... :A
Türk ülkelerine git kardeşim o zaman, Azerbaycan'a gidebilirsin mesela. Kardeşlerimize selam götür benden. O ülkelere gitmek gibi bir hedefim de var benim ama bu gidişle hedef olarak kalacak sadece. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Türk ülkelerine git kardeşim o zaman, Azerbaycan'a gidebilirsin mesela. Kardeşlerimize selam götür benden. O ülkelere gitmek gibi bir hedefim de var benim ama bu gidişle hedef olarak kalacak sadece. :A
Yurtdışı işi bir miktar bekleyecek, ilerleyen yıllarda bakılır... :A Önce belimizi doğrultalım sonrasına sonra bakıılr... :A

• Güldürdün
Yurtdışı işi bir miktar bekleyecek, ilerleyen yıllarda bakılır... :A Önce belimizi doğrultalım sonrasına sonra bakıılr... :A
Azerbaycan, Kazakistan gibi ülkelerde bizim para daha değerli olduğu için sorun olmaz diyecektim ama Azerbaycan'ın para birimi olan Manat daha değerli olmuş. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Azerbaycan, Kazakistan gibi ülkelerde bizim para daha değerli olduğu için sorun olmaz diyecektim ama Azerbaycan'ın para birimi olan Manat daha değerli olmuş. :A
Neden dediğini anladım ama oralarda da sağlam gezilecek yerler olacağını pek düşünmediğim için oralı olmadım... :A Ve ayrıca dediğin gibi Azerbaycan para biriminin bizimkinden değerli olduğunu bir yerlerde duymuştum, o da çok oralı olmamam için başka bir sebepti... :A

• Güldürdün