- Reaksiyon puanı
- 113,957
- Puanı
- 1,060
Ortalık çok yoğun diye şimdilik harekete geçmedik ama birkaç gün içinde geçebiliriz, kuralar hazır nasılsaEvet bu yarışmamız bu gidişle Ağustos ayında olur
Umarım uygun zamanda olurOrtalık çok yoğun diye şimdilik harekete geçmedik ama birkaç gün içinde geçebiliriz, kuralar hazır nasılsa
Zaten çok kısa sürecek bir olay olacağı için zaman almaz, en fazla 2 oyun oynamış olunacakUmarım uygun zamanda olur
Neyse zamanı gelince konuşulurZaten çok kısa sürecek bir olay olacağı için zaman almaz, en fazla 2 oyun oynamış olunacak
Amirim alkolü su gibi tüketir maşallahBehzat Ç. aklıma geliyor direkt alkol konusu gelince ama tabii konuyla alakası yok.
Hatta su bardağıyla alkol tüketir.Amirim alkolü su gibi tüketir maşallah
Sanane kardeşim bizim iletişimimizden ahahaha...@MEnes, Trabzon'a gittiğinde iletişime geç istersen hemşerinle.
Bana ne, orası ayrı konu. Denizli'de @DarkLegenD ile görüşmüşlüğüm yok ya da Denizli'de okumaya başlayan @HeisenBerg ile de öyle görüşmüşlüğüm yok. Hele @HeisenBerg ile ayrı olay, fakülteler çok yakındı.Sanane kardeşim bizim iletişimimizden ahahaha...
Trabzon'a gittiğimde ben dağ başına gidiyorum kimseyle iletişim kurmak istemiyorum...Bana ne, orası ayrı konu. Denizli'de @DarkLegenD ile görüşmüşlüğüm yok ya da Denizli'de okumaya başlayan @HeisenBerg ile de öyle görüşmüşlüğüm yok. Hele @HeisenBerg ile ayrı olay, fakülteler çok yakındı.
Anlık @MEnes dağa çıkıp, klibin başındaki şu meşhur filmdeki narayı atıyor:Trabzon'a gittiğimde ben dağ başına gidiyorum kimseyle iletişim kurmak istemiyorum...
Yapmaaaa... Aklıma direk L&M'nin sahnesi geliyor...
İsmail Abi'nin İzmir bölümü vardı, evet aynen. O sahne de var ama konumuz Trabzon, İstanbul'un neresini yeneceksin Allah aşkına?Yapmaaaa... Aklıma direk L&M'nin sahnesi geliyor...
Hiç bir yeri yenmek istemiyorum, şehirleri gezsem bana yeter...İsmail Abi'nin İzmir bölümü vardı, evet aynen. O sahne de var ama konumuz Trabzon, İstanbul'un neresini yeneceksin Allah aşkına?
O da güzel, gez gör dünyayı ya da en azından hedef küçültüp Türkiye'yi diyelim.Hiç bir yeri yenmek istemiyorum, şehirleri gezsem bana yeter...
Yurtdışı için çok planlarım var da işte 'kur' bizi yok ediyor maalesef... Şimdilik yurtiçinde çözeriz o işi...O da güzel, gez gör dünyayı ya da en azından hedef küçültüp Türkiye'yi diyelim.
Türk ülkelerine git kardeşim o zaman, Azerbaycan'a gidebilirsin mesela. Kardeşlerimize selam götür benden. O ülkelere gitmek gibi bir hedefim de var benim ama bu gidişle hedef olarak kalacak sadece.Yurtdışı için çok planlarım var da işte 'kur' bizi yok ediyor maalesef... Şimdilik yurtiçinde çözeriz o işi...
Yurtdışı işi bir miktar bekleyecek, ilerleyen yıllarda bakılır... Önce belimizi doğrultalım sonrasına sonra bakıılr...Türk ülkelerine git kardeşim o zaman, Azerbaycan'a gidebilirsin mesela. Kardeşlerimize selam götür benden. O ülkelere gitmek gibi bir hedefim de var benim ama bu gidişle hedef olarak kalacak sadece.
Azerbaycan, Kazakistan gibi ülkelerde bizim para daha değerli olduğu için sorun olmaz diyecektim ama Azerbaycan'ın para birimi olan Manat daha değerli olmuş.Yurtdışı işi bir miktar bekleyecek, ilerleyen yıllarda bakılır... Önce belimizi doğrultalım sonrasına sonra bakıılr...
Neden dediğini anladım ama oralarda da sağlam gezilecek yerler olacağını pek düşünmediğim için oralı olmadım... Ve ayrıca dediğin gibi Azerbaycan para biriminin bizimkinden değerli olduğunu bir yerlerde duymuştum, o da çok oralı olmamam için başka bir sebepti...Azerbaycan, Kazakistan gibi ülkelerde bizim para daha değerli olduğu için sorun olmaz diyecektim ama Azerbaycan'ın para birimi olan Manat daha değerli olmuş.