Hangi anketten bahsediyoruz...@MEnes , Hadi mecnum'um ankete katıl
Öllün köründen...Hangi anketten bahsediyoruz...
Okey oynamayı bilmiyorum desem@Gerekli24 okey ile aran nasıl? Aramıza katıl
------
@Tolstoyevski 1 isim daha katılırsa yedek listesi kalkar gibi ama ben bazı isimlerden emin değilim
Biliyor havası sezmiştim yazık olduOkey oynamayı bilmiyorum desem
Aslında bilen çok satranç oynadığım için sezmen normal aynı şey olmasa daBiliyor havası sezmiştim yazık oldu
Ben zamanında dayım Facebook hesabında okey oynarken işi çıktıkça başa geç geliyorum diye diye beni alıştırdı bir süre sonra atılma oluyordu yoksa ben ozaman öğrenmiştim oynamayı.Aslında bilen çok satranç oynadığım için sezmen normal aynı şey olmasa da
Onu düşündüm ama maalesef 20 kişi bile olsa matematiksel olarak çıkmaza giriliyor, ya 16 ya 32 kişi olması gerekiyor. Çünkü 5 grup oluşturduk diyelim, her grubun kazananı toplam 5 kişi olacak ama Okey maksimum 4 kişiyle oynanıyor :S:@Gerekli24 okey ile aran nasıl? Aramıza katıl
------
@Tolstoyevski 1 isim daha katılırsa yedek listesi kalkar gibi ama ben bazı isimlerden emin değilim
O soru işaretli olanların yerine diğer isimleri alırız gibi neyse biraz daha bekleyelim sonra herkesi etiket edip şu tarihde start veriyoruz falan deriz, ozaman anlarız kim var kim yokOnu düşündüm ama maalesef 20 kişi bile olsa matematiksel olarak çıkmaza giriliyor, ya 16 ya 32 kişi olması gerekiyor. Çünkü 5 grup oluşturduk diyelim, her grubun kazananı toplam 5 kişi olacak ama Okey maksimum 4 kişiyle oynanıyor :S:
Önce 16 kişilik kurayı çekeriz, sonra da yedek liste kurası çekeriz hangi gruplara dağılacaklarına dair ve her halükarda işlem tamamlanmış olur açılacak konuyla birlikteO soru işaretli olanların yerine diğer isimleri alırız gibi neyse biraz daha bekleyelim sonra herkesi etiket edip şu tarihde start veriyoruz falan deriz, ozaman anlarız kim var kim yok
Ozaman kadar başlar ve seni yeneriz @TolstoyevskiNe zaman başlayacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..
Bak 15 Temmuzdan sonra tatil giriyor araya kimin nerede olcağı belli olmaz
@xdragxx ile çalışıyoruz sanal taş çalma üzerine...Ozaman kadar başlar ve seni yeneriz @Tolstoyevski
xdragxx ile seni radara almak gerekir ozaman@xdragxx ile çalışıyoruz sanal taş çalma üzerine...
O tarihten önce elenir zaten. Sorun yok@Dosi , @The_Erinch , açıkladığı tarihten sonra arazi olacak, yolunu yapıyor.