Zey TV Fav10 Okey Oyunu Turnuvası - Başvuru Konusu

Aslında bilen çok satranç oynadığım için sezmen normal aynı şey olmasa da :A
Ben zamanında dayım Facebook hesabında okey oynarken işi çıktıkça başa geç geliyorum diye diye beni alıştırdı :A bir süre sonra atılma oluyordu yoksa :A ben ozaman öğrenmiştim oynamayı.

@Gerekli24 okey ile aran nasıl? Aramıza katıl
------

@Tolstoyevski 1 isim daha katılırsa yedek listesi kalkar gibi ama ben bazı isimlerden emin değilim
Onu düşündüm ama maalesef 20 kişi bile olsa matematiksel olarak çıkmaza giriliyor, ya 16 ya 32 kişi olması gerekiyor. Çünkü 5 grup oluşturduk diyelim, her grubun kazananı toplam 5 kişi olacak ama Okey maksimum 4 kişiyle oynanıyor :S: :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Onu düşündüm ama maalesef 20 kişi bile olsa matematiksel olarak çıkmaza giriliyor, ya 16 ya 32 kişi olması gerekiyor. Çünkü 5 grup oluşturduk diyelim, her grubun kazananı toplam 5 kişi olacak ama Okey maksimum 4 kişiyle oynanıyor :S: :A
O soru işaretli olanların yerine diğer isimleri alırız gibi :A neyse biraz daha bekleyelim sonra herkesi etiket edip şu tarihde start veriyoruz falan deriz, ozaman anlarız kim var kim yok :A

O soru işaretli olanların yerine diğer isimleri alırız gibi :A neyse biraz daha bekleyelim sonra herkesi etiket edip şu tarihde start veriyoruz falan deriz, ozaman anlarız kim var kim yok :A
Önce 16 kişilik kurayı çekeriz, sonra da yedek liste kurası çekeriz hangi gruplara dağılacaklarına dair ve her halükarda işlem tamamlanmış olur açılacak konuyla birlikte :A

• Güldürdün
Az önce uzun bir aradan sonra okey oynadım, iyi bari unutmamışım ama biraz paslanmışım. Artık başlayalım yavaştan. :A

• Güldürdün