Zey TV Fav10 Okey Oyunu Turnuvası - Başvuru Konusu

Tansiyonun düzelince yaparsın :A
9e8c3f6c4c2bf911c3cc2086622fd64e.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
  • Güldürdün
  • Güldürdün
Ne kadar sürerki ve gece mi gündüz mü :A bir süre sonra gezmelere adayabilirim kendimi :A umarım atılan ben olmam :A
Hafta sonu olur büyük ihtimal ve akşama yakın ama dört grup adına da kendi içlerinde en uygun zamanı belirlemeleri en iyisi olur gibi :A Öncelikle şu tarih diye belirlenecek elbet ama herkes için en uygununu ayarlamak gerekir o an canlı yayın olacağı için. :A

• Güldürdün
Hafta sonu olur büyük ihtimal ve akşama yakın ama dört grup adına da kendi içlerinde en uygun zamanı belirlemeleri en iyisi olur gibi :A Öncelikle şu tarih diye belirlenecek elbet ama herkes için en uygununu ayarlamak gerekir o an canlı yayın olacağı için. :A
Bana hergün hafta sonu :A gecem gündüzüm karışmış bu ara :A halederiz bir şekilde.
------

Bu arada ilk kez iddialıyım diyorum :A @Maskeli Fedai @MasacRE ikilisini yenme zevkine erişmek isterdim ama katılım göstermediler :A

Bana hergün hafta sonu :A gecem gündüzüm karışmış bu ara :A halederiz bir şekilde.
------

Bu arada ilk kez iddialıyım diyorum :A @Maskeli Fedai @MasacRE ikilisini yenme zevkine erişmek isterdim ama katılım göstermediler :A
İlk tur ve final turu olacak malum ama ilk turda finale çıkmak için kaç kez kazanmak gerekir 3 mü 5 mi onu kararlaştırmadık daha :A İlk tur 3, finalde 5?

• Güldürdün
Reactions: Dosi