Daha az önce bana 'sana gerek kalmaz' dedin 😡
Daha az önce bana 'sana gerek kalmaz' dedin 😡
@Tolstoyevski'ye de dedim, o alınmadı ama.Daha az önce bana 'sana gerek kalmaz' dedin 😡
@Sherlock bilmiyor, @MasacRE 'de bilmediğini dedi@MEnes şuan gezme tozma derdinde@xdragxx ben @Tolstoyevski ve 4. İçin mecbur Sherlock'u alıyorduk MEnes yokkenxdragxx üye orda. Deneyebiliriz ama yakında turnuva başlar belki
Ben biliyorum da sevmiyorum@Sherlock ve @MasacRE ne demek bilmiyor? Bu ikiyi uzaya koysan, uzayda okey oynarlar.
@xdragxx de var tabii de, bir an aklıma gelmedi. O biliyor mu, o da aklıma gelmedi bak. Bir de @xdragxx iki kişi. @Tolstoyevski'yi ya da seni almamız gerekmiyor bu durumda.
101'i sevmezsin anlarım da, Okey iyidir aslında.Ben biliyorum da sevmiyorum
Tavladır, iskambildir, okeydir genel olarak bunları sevmem aslında101'i sevmezsin anlarım da, Okey iyidir aslında.
Sigara içmez, alkol kullanmaz, kumar oynamaz, kahveye gitmez, dedikoduyu sevmez, evinde oturur açar oyun oynar, film izler, dizi izler. @MasacRE örnek bir beyefendi, taliplerini bekliyor.Tavladır, iskambildir, okeydir genel olarak bunları sevmem aslında
Alkol var ama geri kalanı için doğru diyebiliriz evetSigara içmez, alkol kullanmaz, kumar oynamaz, kahveye gitmez, dedikoduyu sevmez, evinde oturur açar oyun oynar, film izler, dizi izler. @MasacRE örnek bir beyefendi, taliplerini bekliyor.
O zaman alkolü de bırak, örnek bir damat adayı ol.Alkol var ama geri kalanı için doğru diyebiliriz evet
Örnek bir damat adayı olmak gibi bir derdim yokO zaman alkolü de bırak, örnek bir damat adayı ol.
Evlenmek gibi bir derdin yok çünkü.Örnek bir damat adayı olmak gibi bir derdim yok
Beni unutma ..@Sherlock bilmiyor, @MasacRE 'de bilmediğini dedi@MEnes şuan gezme tozma derdinde@xdragxx ben @Tolstoyevski ve 4. İçin mecbur Sherlock'u alıyorduk MEnes yokkenxdragxx üye orda. Deneyebiliriz ama yakında turnuva başlar belki
Yok biz geçen yaz oynamıştık, ondan yazdım öyleBeni unutma ..
Yok biz geçen yaz oynamıştık, ondan yazdım öyle
Bir ara hatırlat, tazeleyelim. @Tolstoyevski'yi de al yanına, dördüncü aranıyor kim olsun? @Sherlock, @MEnes ya da @MasacRE olabilir. Hangisi aktif olursa artık.
@Sherlock bilmiyor, @MasacRE 'de bilmediğini dedi@MEnes şuan gezme tozma derdinde@xdragxx ben @Tolstoyevski ve 4. İçin mecbur Sherlock'u alıyorduk MEnes yokkenxdragxx üye orda. Deneyebiliriz ama yakında turnuva başlar belki
Ben gerçekten bilmiyorum.@Sherlock ve @MasacRE ne demek bilmiyor? Bu ikiyi uzaya koysan, uzayda okey oynarlar.
@xdragxx de var tabii de, bir an aklıma gelmedi. O biliyor mu, o da aklıma gelmedi bak. Bir de @xdragxx iki kişi. @Tolstoyevski'yi ya da seni almamız gerekmiyor bu durumda.
Bekliyor mu?Sigara içmez, alkol kullanmaz, kumar oynamaz, kahveye gitmez, dedikoduyu sevmez, evinde oturur açar oyun oynar, film izler, dizi izler. @MasacRE örnek bir beyefendi, taliplerini bekliyor.
Okeye beşinci olursun o zaman, sorun yok.Ben gerçekten bilmiyorum.@Dosi, @xdragxx, @Tolstoyevski ve @MEnes ile bir ara oynardık, oynardık diyorum ancak külliyen yalan @Dosi hanımın da söylediği gibi...Ben izlerdim, sohbet ederdim, onlar oynardı.
He dördüncü lazımsa müsaitsem gelirim, oturur sohbet ederim, çayımı yudumlarım yine sizin için sorun teşkil etmiyorsa.
Bekliyor mu?@MasacRE @MEnes
Senden pis bir yancı olur.Ben gerçekten bilmiyorum.@Dosi, @xdragxx, @Tolstoyevski ve @MEnes ile bir ara oynardık, oynardık diyorum ancak külliyen yalan @Dosi hanımın da söylediği gibi...Ben izlerdim, sohbet ederdim, onlar oynardı.
He dördüncü lazımsa müsaitsem gelirim, oturur sohbet ederim, çayımı yudumlarım yine sizin için sorun teşkil etmiyorsa.
Sen varla yok arası birisin. Seni bulmak zor. Bu arada @Araf 'ın o mesajı ne öyle 😱 @MasacRE en son alkol konusunda içmekle övünüyorduBen gerçekten bilmiyorum.@Dosi, @xdragxx, @Tolstoyevski ve @MEnes ile bir ara oynardık, oynardık diyorum ancak külliyen yalan @Dosi hanımın da söylediği gibi...Ben izlerdim, sohbet ederdim, onlar oynardı.
Sapıkku beklemez, beklettirir... Neyse çok da açık etmeyelim kendisini.Okeye beşinci olursun o zaman, sorun yok.
Bekliyor bekliyor ama alkolü varmış.
Çok haklı bir tespit.Senden pis bir yancı olur.
Bulduğunda gelirdim.
İskandinavya'da yaşıyor olsaydı ya da Rusya gibi bir yerde, alkol övülesi bir şey olmazdı. Adamlar için sıradan şeyler çünkü ve sen iyi bilirsin. Gerçi övünmedi de, neyse.
Sen o konuda yoktun ki, Nerden bileceksin. Bak @Sherlock doğruladı @MEnes @Tolstoyevski @xdragxx vardı. Toplu konuşmuştukİskandinavya'da yaşıyor olsaydı ya da Rusya gibi bir yerde, alkol övülesi bir şey olmazdı. Adamlar için sıradan şeyler çünkü ve sen iyi bilirsin. Gerçi övünmedi de, neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?