Zey TV Fav10 Okey Oyunu Turnuvası - Başvuru Konusu

Ben biliyorum da sevmiyorum

Bir ara hatırlat, tazeleyelim. @Tolstoyevski'yi de al yanına, dördüncü aranıyor kim olsun? @Sherlock, @MEnes ya da @MasacRE olabilir. Hangisi aktif olursa artık.
Ben gerçekten bilmiyorum.
@Dosi, @xdragxx, @Tolstoyevski ve @MEnes ile bir ara oynardık, oynardık diyorum ancak külliyen yalan @Dosi hanımın da söylediği gibi...
Ben izlerdim, sohbet ederdim, onlar oynardı.

He dördüncü lazımsa müsaitsem gelirim, oturur sohbet ederim, çayımı yudumlarım yine sizin için sorun teşkil etmiyorsa.

Sigara içmez, alkol kullanmaz, kumar oynamaz, kahveye gitmez, dedikoduyu sevmez, evinde oturur açar oyun oynar, film izler, dizi izler. @MasacRE örnek bir beyefendi, taliplerini bekliyor.
Bekliyor mu?
@MasacRE @MEnes

Okeye beşinci olursun o zaman, sorun yok.

Bekliyor bekliyor ama alkolü varmış.

Reactions: Sherlock
Sen varla yok arası birisin. Seni bulmak zor. Bu arada @Araf 'ın o mesajı ne öyle 😱 @MasacRE en son alkol konusunda içmekle övünüyordu

Okeye beşinci olursun o zaman, sorun yok.

Bekliyor bekliyor ama alkolü varmış.
Sapıkku beklemez, beklettirir... Neyse çok da açık etmeyelim kendisini.
@MasacRE @MEnes
Senden pis bir yancı olur.
Çok haklı bir tespit.

Sen varla yok arası birisin. Seni bulmak zor. Bu arada @Araf 'ın o mesajı ne öyle 😱 @MasacRE en son alkol konusunda içmekle övünüyordu
Bulduğunda gelirdim.
Son derece doğru bir mesaj, Utku beyciğim böyle bir insan.

İskandinavya'da yaşıyor olsaydı ya da Rusya gibi bir yerde, alkol övülesi bir şey olmazdı. Adamlar için sıradan şeyler çünkü ve sen iyi bilirsin. Gerçi övünmedi de, neyse.

Reactions: 12.Adam and Dosi