Onu mor ve ötesi elensin tarzı yorumlar yapıp 1 puanları vermeden önce düşünecektin.Uğraşma benimle..![]()
Onu mor ve ötesi elensin tarzı yorumlar yapıp 1 puanları vermeden önce düşünecektin.Uğraşma benimle..![]()
Hocam şansını zorlama istersen..Umarım öyledir![]()
Vız gelir sözlerin.@phoebebuffay ile beraber kovuyorum sizi burdan..
Sabah akşam burada herkesin önünde didişip duruyorlar zaten. Utanmaları da yok, bari gidin özelden flörtleşin.@Maskeli Fedai yalnız doğru bir tespit olabilir burada senden beklemezdim...
Üçünüz de umrumda değilsiniz..Ay bugün herkesi yanlış anlıyorum.@Maskeli Fedai beni @xdragxx ve @Tolstoyevski den kıskanıyor doğru.
![]()
Başka konular üzerinde de oluyor yaniSabah akşam burada herkesin önünde didişip duruyorlar zaten. Utanmaları da yok, bari gidin özelden flörtleşin.@Maskeli Fedai @serhatt
Onu da yapıyoruz ama @Maskeli Fedai adının benimle anılmasını herkes görsün istiyor.Sabah akşam burada herkesin önünde didişip duruyorlar zaten. Utanmaları da yok, bari gidin özelden flörtleşin.@Maskeli Fedai @serhatt
Hangi konuya girsem karşıma çıkıyorlar, görmüyor olamazsın.Başka konular üzerinde de oluyor yani![]()
Daha dikkatli bakarımHangi konuya girsem karşıma çıkıyorlar, görmüyor olamazsın.![]()
Yalana bak.Üçünüz de umrumda değilsiniz..![]()
Hangi konuya girsem karşıma çıkıyorlar, görmüyor olamazsın.![]()
Daha dikkatli bakarım![]()
Daha birkaç gün önce xdrag, serhat için konuda resmini paylaştı beYalana bak.![]()
Abi tüm forum erkekleri peşimde, görüyorsunuz işte.Daha birkaç gün önce xdrag, serhat için konuda resmini paylaştı beSiz ne anlatıyorsunuz
![]()
Ben fotomu her zaman paylaşıyorum ki forumda 2013'te de mi serhatt vardıDaha birkaç gün önce xdrag, serhat için konuda resmini paylaştı beSiz ne anlatıyorsunuz
![]()
Bilmiyordum bu olayı. 😱 @xdragxxDaha birkaç gün önce xdrag, serhat için konuda resmini paylaştı beSiz ne anlatıyorsunuz
![]()
Ben fotomu her zaman paylaşıyorum ki forumda 2013'te de mi serhatt vardı
Serhat değil x dese yine paylaşırdım skgjkskl
Yarışanlar foto atsın dedi ben de attımBilmiyordum bu olayı. 😱 @xdragxx