Sevgilisi olan sensin ama.Aynen senle @Maskeli Fedai gibi
Sevgilisi olan sensin ama.Aynen senle @Maskeli Fedai gibi
Elim ayağım titriyor demişti
Ay bırak düşer belki yakamdan.Paylaşma şöyle şeyler, @Maskeli Fedai kıskanıyor sonra.
Paylaşma şöyle şeyler, @Maskeli Fedai kıskanıyor sonra.
Bunlar mis gibi etkinliği mahvettiler Hocam kov şunları burdanAynen senle @Maskeli Fedai gibi
Maskeli'nin de var bir şeyleriSevgilisi olan sensin ama.
Anlık bir olaydı o.
İşin kötüsü ben de senle uğraşam dedim yine kabak bana patladı..Bunlar mis gibi etkinliği mahvettiler Hocam kov şunları burdan
@phoebebuffay gör bunları gör, benim üstüme iftira atarak @xdragxx ile olan aşklarını gizliyorlarElim ayağım titriyor demişti
Evet öğrendim, maşallah forumdaki tek bekar ben kalmışım...Maskeli'nin de var bir şeyleri
Farkında olmadan birbirimize hainlik yaptık hocam..İşin kötüsü ben de senle uğraşam dedim yine kabak bana patladı..
Resmen birbirimizi bıçakladık hocam
Vallaha öyle oldu hocam tuzağa düştük @phoebebuffay yüzünden...Farkında olmadan birbirimize hainlik yaptık hocam..
Aşkından delirip kafasında olmadık parodiler kuran aşıklar gibisin şu an.@phoebebuffay gör bunları gör, benim üstüme iftira atarak @xdragxx ile olan aşklarını gizliyorlar
İşin kötüsü ben de senle uğraşam dedim yine kabak bana patladı..
Resmen birbirimizi bıçakladık hocam
@Dosi nin yıkılmaz kale olarak gördüğü grubun üyelerini böyle birbirine düşürürüz işte.Farkında olmadan birbirimize hainlik yaptık hocam..
Ben deyince laf yiyorum. Neyseki sen yazdın@phoebebuffay gör bunları gör, benim üstüme iftira atarak @xdragxx ile olan aşklarını gizliyorlar
Yıkılmamız teklif bile edilemez @Maskeli Fedai@Dosi nin yıkılmaz kale olarak gördüğü grubun üyelerini böyle birbirine düşürürüz işte.
Bunlar çok fena çok..Vallaha öyle oldu hocam tuzağa düştük @phoebebuffay yüzünden...
Çoktan yıkılmışsınız siz, baksana birbirinizle savaşıyorsunuz benim için.Yıkılmamız teklif bile edilemez @Maskeli Fedai
Foto at demediniz ki banaBen deyince laf yiyorum. Neyseki sen yazdın
Zamanında @Tolstoyevski ben ve @xdragxx sohbet ederken eskiden atmıştım dedi. Bize foto paylaşmadı ama @serhatt deyince anında attı. Şimdide daha silmemiş acaba neden
Aferin kız konuş doğruları böyle.Ben deyince laf yiyorum. Neyseki sen yazdın
Zamanında @Tolstoyevski ben ve @xdragxx sohbet ederken eskiden atmıştım dedi. Bize foto paylaşmadı ama @serhatt deyince anında attı. Şimdide daha silmemiş acaba neden
Biz sadece gacılar için savaşırız.Çoktan yıkılmışsınız siz, baksana birbirinizle savaşıyorsunuz benim için.