Sevgilisi olan sensin ama.Aynen senle @Maskeli Fedai gibi![]()
Sevgilisi olan sensin ama.Aynen senle @Maskeli Fedai gibi![]()
Elim ayağım titriyor demişti
Ay bırak düşer belki yakamdan.Paylaşma şöyle şeyler, @Maskeli Fedai kıskanıyor sonra.![]()
Paylaşma şöyle şeyler, @Maskeli Fedai kıskanıyor sonra.![]()
Bunlar mis gibi etkinliği mahvettilerAynen senle @Maskeli Fedai gibi![]()
Maskeli'nin de var bir şeyleriSevgilisi olan sensin ama.![]()
Anlık bir olaydı o.
İşin kötüsü ben de senle uğraşam dedim yine kabak bana patladı..Bunlar mis gibi etkinliği mahvettilerHocam kov şunları burdan
![]()
@phoebebuffay gör bunları gör, benim üstüme iftira atarak @xdragxx ile olan aşklarını gizliyorlarElim ayağım titriyor demişti![]()
Evet öğrendim, maşallah forumdaki tek bekar ben kalmışım...Maskeli'nin de var bir şeyleri![]()
Farkında olmadan birbirimize hainlik yaptık hocam..İşin kötüsü ben de senle uğraşam dedim yine kabak bana patladı..
Resmen birbirimizi bıçakladık hocam![]()
Vallaha öyle oldu hocam tuzağa düştük @phoebebuffay yüzünden...Farkında olmadan birbirimize hainlik yaptık hocam..![]()
Aşkından delirip kafasında olmadık parodiler kuran aşıklar gibisin şu an.
İşin kötüsü ben de senle uğraşam dedim yine kabak bana patladı..
Resmen birbirimizi bıçakladık hocam![]()
@Dosi nin yıkılmaz kale olarak gördüğü grubun üyelerini böyle birbirine düşürürüz işte.Farkında olmadan birbirimize hainlik yaptık hocam..![]()
Ben deyince laf yiyorum. Neyseki sen yazdın
Yıkılmamız teklif bile edilemez @Maskeli Fedai@Dosi nin yıkılmaz kale olarak gördüğü grubun üyelerini böyle birbirine düşürürüz işte.![]()
Bunlar çok fena çok..Vallaha öyle oldu hocam tuzağa düştük @phoebebuffay yüzünden...
Çoktan yıkılmışsınız siz, baksana birbirinizle savaşıyorsunuz benim için.Yıkılmamız teklif bile edilemez @Maskeli Fedai
Foto at demediniz ki banaBen deyince laf yiyorum. Neyseki sen yazdın
Zamanında @Tolstoyevski ben ve @xdragxx sohbet ederken eskiden atmıştım dedi. Bize foto paylaşmadı ama @serhatt deyince anında attı. Şimdide daha silmemiş acaba neden![]()
Aferin kız konuş doğruları böyle.Ben deyince laf yiyorum. Neyseki sen yazdın
Zamanında @Tolstoyevski ben ve @xdragxx sohbet ederken eskiden atmıştım dedi. Bize foto paylaşmadı ama @serhatt deyince anında attı. Şimdide daha silmemiş acaba neden![]()
Biz sadece gacılar için savaşırız.Çoktan yıkılmışsınız siz, baksana birbirinizle savaşıyorsunuz benim için.![]()