Maskeli Fedai
Favori Üye
Seni de Mor ve Ötesi'nin yanına yollarım, çok oldun 😡 😡@serhatt sana trip atıyor anladığım kadarıyla, kıskançlık krizi.![]()
Seni de Mor ve Ötesi'nin yanına yollarım, çok oldun 😡 😡@serhatt sana trip atıyor anladığım kadarıyla, kıskançlık krizi.![]()
Niye bu kadar agresif bir yapıda benle konuşmayın diyorsun kiSen alt kısımdaki yazıma odaklan ve uygula. Kalitene bir şey olmasın 👍
16-3 işte forum kaliteden anlıyoooor beee kardeşim![]()
Sana göre kaliteden anlamayan kişileriz diye.Niye bu kadar agresif bir yapıda benle konuşmayın diyorsun ki
@Tolstoyevski'nin yürüteceği etkinliğe kaliteli dedim diye..
Keşke yollayabilsen...Seni de Mor ve Ötesi'nin yanına yollarım, çok oldun 😡 😡
Yooo o anlam çıkmaz kiSana göre kaliteden anlamayan kişileriz diye.
Neyse tartışmak istemiyorum
Al sana..Keşke yollayabilsen...
Neyse şimdi siz susmak bilmeden konuşup durursunuz, ben aranızdan çekileyim.![]()
Yok be hevesimi alıp bırakacağım birini kıskanmam ben.@serhatt sana trip atıyor anladığım kadarıyla, kıskançlık krizi.![]()
Yüksek versem de hep tripli gibi zaten bana... @TolstoyevskiTarkan'a düşük verdiğin için küsmüş.. @Tolstoyevski
Arkadaşın hakkında ne biçim konuşuyorsun sen 😡😡Yok be hevesimi alıp bırakacağım birini kıskanmam ben.@Maskeli Fedai
Yüksek versem de hep tripli gibi zaten bana... @Tolstoyevski
Senin için dediğime takılmayıp, onun için dediğime mi takılıyorsun?Arkadaşın hakkında ne biçim konuşuyorsun sen 😡😡
@Maskeli Fedai seni kıskanıyor demek istemiştim orada. "Tolstoyevski ile uğraş sen..." derken sana trip atmış. Oradaki üç nokta falan, kıskanmış belli yani...Yok be hevesimi alıp bırakacağım birini kıskanmam ben.@Maskeli Fedai
Yüksek versem de hep tripli gibi zaten bana... @Tolstoyevski
Benim için dediğine söyledim zaten.. Banane Tols'tan..Senin için dediğime takılmayıp, onun için dediğime mi takılıyorsun?![]()
@Maskeli Fedai yalnız doğru bir tespit olabilir burada senden beklemezdim...@Maskeli Fedai seni kıskanıyor demek istemiştim orada. "Tolstoyevski ile uğraş sen..." derken sana trip atmış. Oradaki üç nokta falan, kıskanmış belli yani...![]()
Uğraşma benimle..@Maskeli Fedai seni kıskanıyor demek istemiştim orada. "Tolstoyevski ile uğraş sen..." derken sana trip atmış. Oradaki üç nokta falan, kıskanmış belli yani...![]()
Harf yanılması yüzünden ah sorry.Benim için dediğine söyledim zaten.. Banane Tols'tan..
Yalnız 17 diyorum da 3 de sürpriz yapabilir
@Tolstoyevski hanfendilerin ınsta hesaplarını ilk mesaja mı koysan![]()
Hocam burda üstüme kumpas kuruluyor..@Maskeli Fedai yalnız doğru bir tespit olabilir burada senden beklemezdim...
Umarım öyledirHocam burda üstüme kumpas kuruluyor..![]()
Ay bugün herkesi yanlış anlıyorum.@Maskeli Fedai seni kıskanıyor demek istemiştim orada. "Tolstoyevski ile uğraş sen..." derken sana trip atmış. Oradaki üç nokta falan, kıskanmış belli yani...![]()
@phoebebuffay ile beraber kovuyorum sizi burdan..Harf yanılması yüzünden ah sorry.
Ne arkadaşı be hangi arkadaşlık...