Maskeli Fedai
Favori Üye
Seni de Mor ve Ötesi'nin yanına yollarım, çok oldun 😡 😡@serhatt sana trip atıyor anladığım kadarıyla, kıskançlık krizi.
Seni de Mor ve Ötesi'nin yanına yollarım, çok oldun 😡 😡@serhatt sana trip atıyor anladığım kadarıyla, kıskançlık krizi.
Niye bu kadar agresif bir yapıda benle konuşmayın diyorsun kiSen alt kısımdaki yazıma odaklan ve uygula. Kalitene bir şey olmasın 👍
16-3 işte forum kaliteden anlıyoooor beee kardeşim
Sana göre kaliteden anlamayan kişileriz diye.Niye bu kadar agresif bir yapıda benle konuşmayın diyorsun ki
@Tolstoyevski'nin yürüteceği etkinliğe kaliteli dedim diye..
Keşke yollayabilsen...Seni de Mor ve Ötesi'nin yanına yollarım, çok oldun 😡 😡
Yooo o anlam çıkmaz kiSana göre kaliteden anlamayan kişileriz diye.
Neyse tartışmak istemiyorum
Al sana..Keşke yollayabilsen...
Neyse şimdi siz susmak bilmeden konuşup durursunuz, ben aranızdan çekileyim.
Yok be hevesimi alıp bırakacağım birini kıskanmam ben. @Maskeli Fedai@serhatt sana trip atıyor anladığım kadarıyla, kıskançlık krizi.
Yüksek versem de hep tripli gibi zaten bana... @TolstoyevskiTarkan'a düşük verdiğin için küsmüş.. @Tolstoyevski
Arkadaşın hakkında ne biçim konuşuyorsun sen 😡😡Yok be hevesimi alıp bırakacağım birini kıskanmam ben. @Maskeli Fedai
Yüksek versem de hep tripli gibi zaten bana... @Tolstoyevski
Senin için dediğime takılmayıp, onun için dediğime mi takılıyorsun?Arkadaşın hakkında ne biçim konuşuyorsun sen 😡😡
@Maskeli Fedai seni kıskanıyor demek istemiştim orada. "Tolstoyevski ile uğraş sen..." derken sana trip atmış. Oradaki üç nokta falan, kıskanmış belli yani...Yok be hevesimi alıp bırakacağım birini kıskanmam ben. @Maskeli Fedai
Yüksek versem de hep tripli gibi zaten bana... @Tolstoyevski
Benim için dediğine söyledim zaten.. Banane Tols'tan..Senin için dediğime takılmayıp, onun için dediğime mi takılıyorsun?
@Maskeli Fedai yalnız doğru bir tespit olabilir burada senden beklemezdim...@Maskeli Fedai seni kıskanıyor demek istemiştim orada. "Tolstoyevski ile uğraş sen..." derken sana trip atmış. Oradaki üç nokta falan, kıskanmış belli yani...
Uğraşma benimle..@Maskeli Fedai seni kıskanıyor demek istemiştim orada. "Tolstoyevski ile uğraş sen..." derken sana trip atmış. Oradaki üç nokta falan, kıskanmış belli yani...
Harf yanılması yüzünden ah sorry.Benim için dediğine söyledim zaten.. Banane Tols'tan..
Yalnız 17 diyorum da 3 de sürpriz yapabilir
@Tolstoyevski hanfendilerin ınsta hesaplarını ilk mesaja mı koysan
Hocam burda üstüme kumpas kuruluyor..@Maskeli Fedai yalnız doğru bir tespit olabilir burada senden beklemezdim...
Umarım öyledirHocam burda üstüme kumpas kuruluyor..
Ay bugün herkesi yanlış anlıyorum. @Maskeli Fedai beni @xdragxx ve @Tolstoyevski den kıskanıyor doğru.@Maskeli Fedai seni kıskanıyor demek istemiştim orada. "Tolstoyevski ile uğraş sen..." derken sana trip atmış. Oradaki üç nokta falan, kıskanmış belli yani...
@phoebebuffay ile beraber kovuyorum sizi burdan..Harf yanılması yüzünden ah sorry.
Ne arkadaşı be hangi arkadaşlık...