2021 Fav10 Miss Turkey 2021 Mini Etkinliği Başlıyor

Fav10 Miss Turkey 2021'in Belirleneceği Konularda Etiket Listesinde Yer Almak İstiyor Musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O parlakçı zaten az buçuk anlayabiliyorum da sizin çekemediğiniz uzaktan belli oluyor :A @serhatt
Bilemiyorum artık, bana @serhatt'a toz kondurmak istemedin gibi geldi. :A

Çekememekle ne ilgisi var? 😱 Mühim olmayan bir etkinlik olduğu için etiket listesinde olmak istemedim sadece ama oy verebilirim. :A

Çekememekle ne ilgisi var? 😱 Mühim olmayan bir etkinlik olduğu için etiket listesinde olmak istemedim sadece ama oy verebilirim. :A
Ne alakası var be 😱 @serhatt muşmulasına sürekli laf atıyorum zaten :A

Senden güzellerini göreceğin için çekememen normal :A

@serhatt da hayır demiş, onu etiketlemediğine göre kaliteden anladığını düşünüyorsun. :A
Düşünmüyor, biliyor kaliteden anladığımı. :Z @Maskeli Fedai
------

Bana ilgisi var çünkü. :A Buradan anla işte. :A

Ne alakası var be 😱 @serhatt muşmulasına sürekli laf atıyorum zaten :A

Senden güzellerini göreceğin için çekememen normal :A
Görüyorum zaten, her konuda didişiyorsunuz. :A Sürekli didişen yaz dizisi çiftlerine benzetiyorum sizi. :A

Çekememek için bir sebebim yok. Ben öyle biri değilim. :A

bir kadın olarak başka kadınların vücudunu farklı bir şekilde yorumlamanızdan rahatsız oluyorum. Bunu anlamak zor olmamalı.

Ozaman şu ankette hayır diyen, size göre kaliteden anlamayan kişiler ile arkadaşlık yaparak kalitenizden olmayın.

En büyük aşklar kavgayla başlar. Her konuda tartışmanız falan... O elektriği verdi. :A

İğrenç...
------

Aynen değişik bir tip. :A O yüzden ilgimi çekti zaten. :A
serhat, @Tolstoyevski ve @xdragxx hocamdan hoşlanıyor :A Aman benden uzak olsun :A :Z

İticiler ıyyyy 🤮🤮
------

bir kadın olarak başka kadınların vücudunu farklı bir şekilde yorumlamanızdan rahatsız oluyorum. Bunu anlamak zor olmamalı.

Ozaman şu ankette hayır diyen, size göre kaliteden anlamayan kişiler ile arkadaşlık yaparak kalitenizden olmayın.
Farklı bir şekilde değil, sanatsever bakış açısıyla yorumluyoruz :A

Nasıl yorumlayalım :A Kadınların hepsiyle tanışıp iç güzelliklerine göre mi oy verelim :A
Mıss Turkey jürileri de böyle oy veriyordur kesin..

Nasıl yorumlayalım :A Kadınların hepsiyle tanışıp iç güzelliklerine göre mi oy verelim :A
Mıss Turkey jürileri de böyle oy veriyordur kesin..
Sen alt kısımdaki yazıma odaklan ve uygula. Kalitene bir şey olmasın 👍

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...