Ne alakası var be 😱 @serhatt muşmulasına sürekli laf atıyorum zatenBilemiyorum artık, bana @serhatt'a toz kondurmak istemedin gibi geldi.
Çekememekle ne ilgisi var? 😱 Mühim olmayan bir etkinlik olduğu için etiket listesinde olmak istemedim sadece ama oy verebilirim.
Düşünmüyor, biliyor kaliteden anladığımı. @Maskeli Fedai@serhatt da hayır demiş, onu etiketlemediğine göre kaliteden anladığını düşünüyorsun.
Bana ilgisi var çünkü. Buradan anla işte.Bilemiyorum artık, bana @serhatt'a toz kondurmak istemedin gibi geldi.
Çekememekle ne ilgisi var? 😱 Mühim olmayan bir etkinlik olduğu için etiket listesinde olmak istemedim sadece ama oy verebilirim.
Görüyorum zaten, her konuda didişiyorsunuz. Sürekli didişen yaz dizisi çiftlerine benzetiyorum sizi.Ne alakası var be 😱 @serhatt muşmulasına sürekli laf atıyorum zaten
Senden güzellerini göreceğin için çekememen normal
Adındır muşmula be karpuz kabuğu.Ne alakası var be 😱 @serhatt muşmulasına sürekli laf atıyorum zaten
Senden güzellerini göreceğin için çekememen normal
Düşünmüyor, biliyor kaliteden anladığımı. @Maskeli Fedai
------
Bana ilgisi var çünkü. Buradan anla işte.
Hadi ordan be Sonuna kadar kızlarGörüyorum zaten, her konuda didişiyorsunuz. Sürekli didişen yaz dizisi çiftlerine benzetiyorum sizi.
Çekememek için bir sebebim yok. Ben öyle biri değilim.
Anlamamak, görmemek mümkün değil zaten. Garip bir ilişkiniz var ama @Maskeli Fedai böylesinden hoşlanıyor demek ki.Bana ilgisi var çünkü. Buradan anla işte.
Hadi ordan be .ss @serhatt ı ezikliyorum işte sürekli, hak ediyorAnlamamak, görmemek mümkün değil zaten. Garip bir ilişkiniz var ama @Maskeli Fedai böylesinden hoşlanıyor demek ki.
En büyük aşklar kavgayla başlar. Her konuda tartışmanız falan... O elektriği verdi.Hadi ordan be .ss @serhatt ı ezikliyorum işte sürekli, hak ediyor
İğrenç...Hadi ordan be Sonuna kadar kızlar
Aynen değişik bir tip. O yüzden ilgimi çekti zaten.Anlamamak, görmemek mümkün değil zaten. Garip bir ilişkiniz var ama @Maskeli Fedai böylesinden hoşlanıyor demek ki.
Sen de @Maskeli Fedai'nin ilgisini çekmişsin zaten, çok belli.Aynen değişik bir tip. O yüzden ilgimi çekti zaten.
bir kadın olarak başka kadınların vücudunu farklı bir şekilde yorumlamanızdan rahatsız oluyorum. Bunu anlamak zor olmamalı.@phoebebuffay @Dosi ne anlar kaliteden..
En büyük aşklar kavgayla başlar. Her konuda tartışmanız falan... O elektriği verdi.
serhat, @Tolstoyevski ve @xdragxx hocamdan hoşlanıyor Aman benden uzak olsunİğrenç...
------
Aynen değişik bir tip. O yüzden ilgimi çekti zaten.
Farklı bir şekilde değil, sanatsever bakış açısıyla yorumluyoruzbir kadın olarak başka kadınların vücudunu farklı bir şekilde yorumlamanızdan rahatsız oluyorum. Bunu anlamak zor olmamalı.
Ozaman şu ankette hayır diyen, size göre kaliteden anlamayan kişiler ile arkadaşlık yaparak kalitenizden olmayın.
Eziklediğini sanıyorsun. .ssHadi ordan be .ss @serhatt ı ezikliyorum işte sürekli, hak ediyor
Aynen öyle, zaten ilgisini çekmediğim erkek olmadı bu zamana kadar.Sen de @Maskeli Fedai'nin ilgisini çekmişsin zaten, çok belli.
Nasıl yorumlayalım Kadınların hepsiyle tanışıp iç güzelliklerine göre mi oy verelimbir kadın olarak başka kadınların vücudunu farklı bir şekilde yorumlamanızdan rahatsız oluyorum. Bunu anlamak zor olmamalı.
Ozaman şu ankette hayır diyen, size göre kaliteden anlamayan kişiler ile arkadaşlık yaparak kalitenizden olmayın.
Hadi ordan be.. @Tolstoyevski ile uğraş sen..Eziklediğini sanıyorsun. .ss
------
Aynen öyle, zaten ilgisini çekmediğim erkek olmadı bu zamana kadar.
İftira atma kimseden hoşlandığım yok.serhat, @Tolstoyevski ve @xdragxx hocamdan hoşlanıyor Aman benden uzak olsun
İticiler ıyyyy 🤮🤮
------
Farklı bir şekilde değil, sanatsever bakış açısıyla yorumluyoruz
Nesiyle uğraşacağım be kendini göstermek bile aciz olan birinin. @TolstoyevskiHadi ordan be.. @Tolstoyevski ile uğraş sen..
Tarkan'a düşük verdiğin için küsmüş.. @Tolstoyevskiİftira atma kimseden hoşlandığım yok.
Nesiyle uğraşacağım be kendini göstermek bile aciz olan birinin. @Tolstoyevski
@serhatt sana trip atıyor anladığım kadarıyla, kıskançlık krizi.Hadi ordan be.. @Tolstoyevski ile uğraş sen..
Sen alt kısımdaki yazıma odaklan ve uygula. Kalitene bir şey olmasın 👍Nasıl yorumlayalım Kadınların hepsiyle tanışıp iç güzelliklerine göre mi oy verelim
Mıss Turkey jürileri de böyle oy veriyordur kesin..